Форум >
Публикувано на 05-05-2010 13:44 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Ако сте платили през PayPal можеше да си върнете парите.
Публикувано на 03-11-2010 20:30 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
а някой да знае колко пари идва доставката до България примерно за един телефон или панел че трябва да порачам пък ме е страх още да не се прецакам нещо, и кое да пиша като адрес, адреса в къщи или на някоя куриерска фирма?Чакам отговор, надявам се да помогне някой 

Публикувано на 03-11-2010 22:30 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
като влезеш на продукта, си има меню под снимката, описание, пращане и плащане, щом така го поставяш въпроса, значи нямаш опит с тези неща-
Ако имаш пейпал регистарция, добавяш си карта, там ще ти дадат един код, по онлайн банкирне, ако имаш си го виждаш и като влезеш в пейпал си потвърждаваш картата, ако нямаш утиваш в банката след 2, 3 дена и там ти казват кода ама точно си го записваш както е, до 100 долара е лимита, ако нямаш добавена карта, от къде ще ги вземеш не знам тря някой да ти ги прати, по имейл, абе добра система е пейпала. адреса си пишеш, оглеждаш кой е продавача и така, 45 дена имаш да оспориш плащането или там някъде, сигурна е работата, поръчвай смело, само пари да има
Ако имаш пейпал регистарция, добавяш си карта, там ще ти дадат един код, по онлайн банкирне, ако имаш си го виждаш и като влезеш в пейпал си потвърждаваш картата, ако нямаш утиваш в банката след 2, 3 дена и там ти казват кода ама точно си го записваш както е, до 100 долара е лимита, ако нямаш добавена карта, от къде ще ги вземеш не знам тря някой да ти ги прати, по имейл, абе добра система е пейпала. адреса си пишеш, оглеждаш кой е продавача и така, 45 дена имаш да оспориш плащането или там някъде, сигурна е работата, поръчвай смело, само пари да има

Публикувано на 03-11-2010 22:47 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
чакай че това за pay pal не го разбрах...каква банка трябва да ходя, а й колко ще ми струва регистрацията там 

Публикувано на 03-11-2010 22:54 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
ти имаш ли пейпал? нищо не ти стурва , безплатна е, но имаш лимит на харчене 100 долара, ако нямаш добавена карта, това е за 1 година 100 долара, и просто ти разясних как става потвърждаването на картата, ако я добавяш, ама няма причина да не си верифицираш акунта, щото пейпала е доста евтин начин за трансфер на пари
Публикувано на 04-11-2010 00:07 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
съжалявам ако задавам глупави въпроси ама не съм пазарувал от интернет с карта
....та значи сега като се регна да отида до банката (един вид да си направя интернет банкирането аз така го разбирам)
....та значи сега като се регна да отида до банката (един вид да си направя интернет банкирането аз така го разбирам) Публикувано на 04-11-2010 09:03 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
ако банката ти подъдържа интернет банкиране, може да се регистрираш за интеренет банкиране. така ще виждаш всичко което се случва с твойта карта, без да мърдаш никаде. иначе като си добавиш картата за да си попълниш пейпал сметката, ще ти издърпат 1.5 евро, 1 долар за операцията, и ще ти изпратят един код, той ще излезе в картовите авторизации и трябва да го въведеш в пейпал сайта и си готов, до два три дена 1 долар ще ти го върнат в картата, той си стой но е блокиран, а 1.5 евро направо на момента, като въведеш кода са ти в пейпал сметката, оттам нататъка си готов и може да си купуваш от всякъде с пейпал. адреса където живееш, си го напиши същия и в пейпал, за да няма проблеми с доставката. по добре не мога да го измисля сега това е успех
Публикувано на 05-12-2011 21:06 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Здравейте.Нека да дам млако инфо и за моят начин за пазаруване.
Нарича се Viaddress.Когато се регистрираш там ти се прави виртуален адрес във щатите,благодарение на който можеш да пазаруваш сайтове,предлагащи продукти само за US граждани.Един голям + е, че ако оставите Viaddress да ви плати поръчката и търговецът не приема международни карти-не ви се начислява такса. Ето го и сайта: http://www.viaddress.com
Нарича се Viaddress.Когато се регистрираш там ти се прави виртуален адрес във щатите,благодарение на който можеш да пазаруваш сайтове,предлагащи продукти само за US граждани.Един голям + е, че ако оставите Viaddress да ви плати поръчката и търговецът не приема международни карти-не ви се начислява такса. Ето го и сайта: http://www.viaddress.com
Редактирано от Elektra на 05-12-2011 23:34
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД