Форум >
Публикувано на 06-03-2013 19:38 | Предплатена карта за разговори Lycamobile
Някой използвал ли е до сега такава карта? Наистина ли има в нея 1 паунд, с който може да направиш позвъняване веднага като пристигнеш в Англия? Споделете ако може всякаква информация свързана с този оператор. Доволни ли сте и т.н. Благодаря.

Публикувано на 06-03-2013 21:07 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
Включвам се и аз - интересно ми е какво мислят другите които вече са ползвали този мобилен оператор. Поразгледах в сайта им - доста са евтини. Аз също получих тази карта, изглежда ми добре. Иначе аз си ползвах 3-ката и съм си доволен от нея. Мисля сега да пробвам и Lycamobile, ще поразпитам приятели които са ползвали услугите им. До колкото успях да прегледам на бързо, тези 1 паунд при мен са £2 Free в сайта им пише, че първо трябва да съм я регистрирал и тогава след повторно зареждане на картата до 7 дневен срок ще си получа безплатните 2 паунда бонус, така го разбрах аз. Май тези твоите 1 паунд и няма вътре, при мен пишеше на пакета 2 паунда Free. Да видим който е ползвал услугите им какво ще сподели ...
Публикувано на 06-03-2013 21:14 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
От IBC казаха,че в картите имало някакви пари,с цел като кацнем в Англия да може да направим позвъняване до роднини примерно,че сме пристигнали нормално и казаха нещо от рода на 1 паунд.Точно затова питам,дано се включи някой вече активирал картата да си сподели мнението има ли няма ли нещо в нея.
Публикувано на 01-05-2013 06:01 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
В картата има пари , защото я активирах и звъннах на сина ми .След прозвъняването ми дойде съобщение,че разговорите от Англия към Европа се таксуват 29 р.
Публикувано на 16-05-2013 14:23 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
piscun писа:
В картата има пари , защото я активирах и звъннах на сина ми .След прозвъняването ми дойде съобщение,че разговорите от Англия към Европа се таксуват 29 р.
Това е добре, но трябва ли да я регистрираш първо или вече няма нужда. На моята карта пише, че има 2 паунда вътре, но не знам дали за да ги получа ще трябва първо да бъде регистрирана ?
Публикувано на 19-05-2013 10:21 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
mi6let013 писа:
Това е добре, но трябва ли да я регистрираш първо или вече няма нужда. На моята карта пише, че има 2 паунда вътре, но не знам дали за да ги получа ще трябва първо да бъде регистрирана ?
piscun писа:
в картата има 1 паунд, нищо че пише че са 2... няма нужда да я активираш. Аз я изхабих и си взех на О2, 9р към мобилен и 5р към домашен взима за БГ. /нея обаче трябва да я активираш първо, което не е никак трудно и после си зареждаш ваучери.
Публикувано на 21-05-2013 17:18 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
в картата има 1 паунд, нищо че пише че са 2... няма нужда да я активираш. Аз я изхабих и си взех на О2, 9р към мобилен и 5р към домашен взима за БГ. /нея обаче трябва да я активираш първо, което не е никак трудно и после си зареждаш ваучери.[/quote]
Аз доколкото прочетох за lycamobile цените са същите, но ще видим какво ще измисля за картите
Много благодаря за инфото.. ще погледна и за О2, защото са ми я препоръчвали вече
Аз доколкото прочетох за lycamobile цените са същите, но ще видим какво ще измисля за картите

Много благодаря за инфото.. ще погледна и за О2, защото са ми я препоръчвали вече

Публикувано на 05-04-2014 21:13 | RE: Предплатена карта за разговори Lycamobile
as sam mnogo dovolen ot tozi operator.polzvam q vmomenta v bg a si q kupih ot germaniq.govorq sneq kam vsi4ki v bg na 0,09centa akam doma6ni v bg it 0.04centa.a vgermaniq moje sas edin kod ve4e dase govori za 0,01cent v mnogo strani.dano vlezne i v balgariq tozi operator.
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 06-04-2014 09:06
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители