Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Храната... за менюто ни и килограмите

страница 7 от 7

<< < 4 5 6 7
Публикувано на 25-12-2012 01:34 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
simonita91
Потребител

И аз доста качих тази година, още не мога да ги сваля, ама поне се опитвам де.. sad

Публикувано на 01-03-2013 21:15 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Elektra
Модератор

Липсват ли ви? razz

Публикувано на 01-03-2013 21:23 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Mr-Tokamori
Потребител

Аааа Електра !!! Да, определено и не само тях, много други лакомства. Помня за 70 p имаше едно Теско Value рулца, малки бяха много вкусни, едни други сладкиши с орехи и вишни, с лимон. Липсват ми и вкусните кифлички с шоколад ... аа още 2 м. и ще се тъпчем пак ... cool

Публикувано на 01-03-2013 21:40 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
hgi
Потребител

В Морисън имаше специално за сладките неща много по-хубави офертички и по-богат избор.А за хлябовете им и богатия избор просто там са класи на Теско но тва е за една друга тема, мисълта ми беше, че в Морисън имаше хубави понички често и пред нас са искарвали топли пакети и бяха 2 за 1 паунд общо 10 по 5 в пакет пълни с крем от ябълка, малина, ягода, крем-ванилия.Хубави оферти имаше, предполагам си стоят.Не се очудвам, защо онзи ден казаха по новините, че нацията им имала проблеми със затлъстяването.Интересно ми е защо в бг след като нямаме такива оферти, пак има такъв проблем сред младите и не толкова млади мадами
Редактирано от hgi на 01-03-2013 21:45
Публикувано на 05-03-2014 22:55 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
bubka90
Потребител

Явно съм единствена, но нещото, което най - обичах в Англия беше рибата, и най - вече сьомга и тон. Можех да ям всеки ден и така ми липсва тук в Бг, защото там е толкова достъпна, а тук... знаете как е. Иначе си пазарувахме основно от Сейнсбъри и Лидл, чат пат от Асда и едно малко Теско. Основното меню беше сандвичи за закуска, след рбота български ястия - пиле с ориз, картофи, огретен, винен кебап, леща, боб, мусака, супи,понякога пици...Подправки вдякакви от полски магазин. Приятелят ми отслабна около 15 килограма, аз около 2-3...когато се прибрахме, той качи всичко обратно, а аз се разболях от смяната на климата и отслабнах още повече, ужас..... Нямам търпение да замина, ще ям рибка цяло лято.... Тази година ще пазаруваме основно от Алди, не съм го чувала, дано има избор, разбрах само, че било много евтино.
Редактирано от bubka90 на 05-03-2014 22:57
Публикувано на 06-03-2014 11:17 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
sandanski
Потребител

Здравейте,мога да ви посъветвам да пазарувате само в ASDA,според мен това е най доброто място за пазар .Има всичко на нормална цена ,а най хубавото е пиле фрикасе в консерва продукт на магазина ,малко мяза на повръщано като го гледаш,но затопли го вкусът е невероятен със много големи бучки месо.
Публикувано на 13-05-2015 13:07 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Maria_1982
Потребител
https://m.facebook.com/Duchess.Mary.Bulgaria?ref=bookmark

Аз заминавам след 3 дни и направо нз какво ще ям там с тия хормони в месата!!!Тук съм на хранителен режим и там направо незнам какво ще правя!Някое момиче от заминалите вече има ли на хранителен режим,който да продължава и в Англия!!!???Как се справяте ако има такива?

страница 7 от 7

<< < 4 5 6 7

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 87 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти