Форум >
Публикувано на 20-05-2009 03:06 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Преди година брах ягоди и ни взимаха здравето по цял ден в тунелите,затова и отслабнах.
ОБАЧЕ!!! Само салати хрупах и единственото сладко нещо ми беше кисело мляко с мед!Да не говорим за експериментиране с тамошните меса , колбаси и какви ли не мазнотии - бях се отрекла от идеята от самото начало и не сбърках.В същото време момичетата покрай мен масово затлъстяваха до неузнаваемост.Но и това си има положителни страни - замязваха на британските хубавици 

Публикувано на 20-05-2009 08:49 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
ne se vprqgaite tolkova , ako ste skloni kam napalnqvane 6te napalneete , minalata godina v fermata se pozakraglixa samo 2 momi4eta no ne 4ak tolkova fatalno , az li4no otslabnax i to dosta 

Публикувано на 05-10-2009 20:57 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
тая година доволно при мен, мръднах съвсем съвсем малко 

Публикувано на 28-02-2010 12:48 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
аз качих килограми/5-6/,но само първата година и възпаление на лигавицата на дванадесетопръстника.Тук ходих на специалист и той ми каза,че има много случай със студенти от бригади,но след това организма свиква.Наистина след това-ОК
Публикувано на 28-02-2010 14:02 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
pozdravi na vs.macki ve4e 4 godina se vrashtam v UK imam golemi problemi s kilogramite tam dori i da ba4kame qko i da gladuvam do smart pak ka4vam neznam za tiq koito otslabvat kak go pravqt no si imah golemi problemi parvata godina ne samo s kilogramite no i s hormonite no tova si e strogo individualno taka 4e spoko pri edni vs. e ok no pri dr.kato men e tragi4no
Публикувано на 28-02-2010 14:18 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
eli4ka82 писа:
pozdravi na vs.macki ve4e 4 godina se vrashtam v UK imam golemi problemi s kilogramite tam dori i da ba4kame qko i da gladuvam do smart pak ka4vam neznam za tiq koito otslabvat kak go pravqt no si imah golemi problemi parvata godina ne samo s kilogramite no i s hormonite no tova si e strogo individualno taka 4e spoko pri edni vs. e ok no pri dr.kato men e tragi4no
Това е строго индивидуално с килограмите

Публикувано на 02-03-2010 15:04 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
аз качих килограми/6-7/kg(za 6 meseca) predi da zamina bqh 50kg virnah se 57kg
ujas be6e dinkite mi nestavaha kat se virnahv BG....male psihi4eski se pobirkah...no za 2 meseca si virnah starata figura....sega sam si spr...!No dano tazi godina da ne poka4vam pak...4e mi pisna...!Hranata v UK li4no na mene ne mi haresva...no vseki si ima opredelen vkus...!Klimata v UK polojitelno vlienie okazva na jenite...a ne mijete otricatelno

Публикувано на 22-04-2010 19:02 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Качих близо 10 килограма за по-малко от 3 месеца. Това за хормоните в храната е истина - те са причината за напълняването при момичетата. Разбира се на всеки организъм влияят различно. Надявам се тази година да нямам същия проблем.
Публикувано на 29-04-2010 18:35 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
morkovite pone vkusni li saa i imali med tam

Публикувано на 04-06-2010 00:52 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
В крайна сметка каква храна е хубаво да се избягва в UK?Прочетох, че в плодовете имало хормони(значи без плодове).Друго?И тези,които не са напълняли след бригади,ако може да споделят какви продукти са хапвали главно там.Благодаря предварително!

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители