Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Как ще се подстригваме?

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 16-02-2014 18:01 | RE: Как ще се подстригваме?
stiliqnestiq
Потребител
нямам https://facebook.com/нямам

hgi писа:
Gladiator13 писа:
Не съм ходил на фризьор от около 20 години ,откак бях в казармата. Сам си се подстигвам , имам си и машинка , даже от Англия си взех още една , понеже ми беше бонус към друга покупка В Булгаристан не двам пари за фризьор, та в Англия ли? буахахах!
Теб те разбрахме че си пинтия стисната.Не от 20 ми от 200 да не ходиш ще ти повярвам.Не ядеш нормална храна, не ходиш на фризьор сигурно и не акаш а?

Е как ще ходи да кендза, нали после ще огладнее и пак излишни разходи за картофи и спагети . Gladiator13 обзалагам се че постоянно обикаляш по караваните и търсиш къде има някое друго купонче за да прищипеш някоя друга мръвчица laugh
А за подстригването както каза Иво все ще се намери някои можещ или поне със желание да се научи

Редактирано от stiliqnestiq на 16-02-2014 18:19
Публикувано на 24-04-2015 02:19 | RE: Как ще се подстригваме?
Maria_1982
Потребител
https://m.facebook.com/Duchess.Mary.Bulgaria?ref=bookmark

Колко струва едно подстригване и боядисване на коса???Някой знае ли?Знам че е скъпо,но ориентировъчно???

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти