Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Доволни и недоволни?

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 04-02-2009 03:03 | RE: Доволни и недоволни?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Искаш да кажеш, че си бил в пакхауса 2 месеца и половина? ...по колко часа на ден се работеше и колко дни в седмицата?

Публикувано на 04-02-2009 20:30 | RE: Доволни и недоволни?
boco1
Потребител

Искаш да кажеш че си заработвал средно по 683лири на седмица,това са пълни глупости ,които можеш да ги говориш на някой, който никога не е ходил на бригада no !Защо не снимаш един pay slip за да видим и ние ,аз сники от караваната пратих за да видиш ,че не "fulish"я само" каквото и да означава това.И като си за първа , втора, трета, или която и да е година в тая ферма защо на нито една снимка ,която си качил или коментирал не виждам нито едно от миналата година лице.Айде със здраве и следващия път малко понамали парите.
Публикувано на 05-02-2009 11:49 | RE: Доволни и недоволни?
Oli_K
Модератор

boco1 писа:
Искаш да кажеш че си заработвал средно по 683лири на седмица,това са пълни глупости ,които можеш да ги говориш на някой, който никога не е ходил на бригада no !Защо не снимаш един pay slip за да видим и ние ,аз сники от караваната пратих за да видиш ,че не "fulish"я само" каквото и да означава това.И като си за първа , втора, трета, или която и да е година в тая ферма защо на нито една снимка ,която си качил или коментирал не виждам нито едно от миналата година лице.Айде със здраве и следващия път малко понамали парите.

Mechtite sa golqmo nechto)))laughlaughlaughlaughlaugh
Публикувано на 05-02-2009 14:00 | RE: Доволни и недоволни?
mnmlz
Потребител

Да работиш на аспержи по 12 часа и да се прибираш с по 40 - 50 паунда на ден ми изглежда меко казано "слабо"
Публикувано на 10-02-2009 00:32 | RE: Доволни и недоволни?
icy79
Потребител

ИЗВИНЕТЕ, че не можах да се сдържа ама и аз съм била в така наречените BOMFORDS или по-точно JJ BARKER ми прав е човека дето вика че като си дойдем се чудим дали да отворим хладилника и да не влезем в него! Аз лично определено съм недоволна от тази ферма и мога да ви снимам пей слип с 15 паунда седмична заработка след удръжката за наем и тва след пълна нормална работна седмица. Никой не можа да обясни защо и как. Да не говорим че е така някак си ми липсваха преводи на седмични заработки в банковата сметка и след едноседмично тичане от моя страна до офиса и до банката се оказа че някой в офиса нещо леко се е объркал. За отношението към работниците пък изобщо не ми се говори.......
Публикувано на 11-02-2009 18:55 | RE: Доволни и недоволни?
plami85
Потребител

3f40 писа:
ami otnosno Boco1 toq bomfords 1ta godina mi donese za 3meseca zarabotka ot 8200 paunda nz kak ti zvu4i moje i malko da e za teb nz.Za asperjite bqh 2 sedmici v na4aloto sezon 2008 i ne 4e nesto ama ne sam se pribiral s po malko ot 40-50 paunda na den (rabotno vreme ot 7 sutrin max do 7 ve4er i to rqdko)posle bqh v packa ta nz, i imai predvid 4e tva staa vapros 4e mi bqha parvite 2sedmici vav fermata.A otnosno taq ferma deto govorish za neq dai snimki i info za neq ,a nedei da fulish samo,ostavi horata da si precenqvat sami ot vidqnoto

a kolko sa ti pla6tali na 4as i kolko 4asa si rabotil sedmi4no 4e da gi ima6 tiq pari? moq priqtel raboti raboti za 8.5 na 4as po 95 4asa sedmi4no i pak nqma takiva pari
Публикувано на 28-02-2009 23:23 | RE: Доволни и недоволни?
3f40
Потребител

Еми сега ще снимам пейслипове 2-3 да ви покажа,може да се зимат ама няма да споменавам ,че 50дни без дей оф(20 часов работен ден как ви звучи ...... средно в пика по 16-17 часа на ден .....оставям на вас да прецените ....) надали всеки ще го издаржи ,както каза icy79 отношението беше под сякаква критика и с преводите на пари беше ужас там ...ама имахме работа.Работехме на риг за Iceberg (вид маруля) плащаха ни на порачка и после делим всичко на колкото човека сме били на работа.Относно средно на седмица около 70-100 часа не ни мърдаха .Няма да споменавам заработката на шофера ни,който беше на тайм ама не му даваха да си пише повече от 90часа той каква заработка направи.
пс:както са рекли хората ако както смятат някои че е лъжа пари не ви земам така че razz
Това се отнася за JJBarker част от Бомфордс .

Относно Сандфиелдс за пака не съм правил повече от 50 часа като в тях включвам часовете от Офиса ,които имах някой път.Бях в пака 2 месеца горе долу основно на аспержи и после малко на боб.

Плами85 : не съм бил на часовка просто бяха големи поръчките ,които правехме стигали сме рекорда ни 83палета Айсберг ,който е бил на салати може да си направи сметката колко нещо е това...

Публикувано на 01-03-2009 12:19 | RE: Доволни и недоволни?
boco1
Потребител

ти последно асперлжи ли си брал или салати
Публикувано на 01-03-2009 12:38 | RE: Доволни и недоволни?
3f40
Потребител

абе как да ви обясня бре хора 1та година бях на салати в JJBarker (лято 2007 тогава си направих парите за които говоря) ,а това лято 2008, 2та год бях на аспержи и грах в Sandfields.Просто е и 2те ферми бяха част от холдинга Бомфордс .
Публикувано на 26-03-2010 14:09 | RE: Доволни и недоволни?
the_agent
Потребител

az sam dovolen pari si izkarah i to mnogo dobri vidqh ,razli4en svqt ,hora , zabelejitelnosti mnogo mi haresva

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти