Форум >
Публикувано на 04-02-2009 03:03 | RE: Доволни и недоволни?
Искаш да кажеш, че си бил в пакхауса 2 месеца и половина? ...по колко часа на ден се работеше и колко дни в седмицата?
Публикувано на 04-02-2009 20:30 | RE: Доволни и недоволни?
Искаш да кажеш че си заработвал средно по 683лири на седмица,това са пълни глупости ,които можеш да ги говориш на някой, който никога не е ходил на бригада !Защо не снимаш един pay slip за да видим и ние ,аз сники от караваната пратих за да видиш ,че не "fulish"я само" каквото и да означава това.И като си за първа , втора, трета, или която и да е година в тая ферма защо на нито една снимка ,която си качил или коментирал не виждам нито едно от миналата година лице.Айде със здраве и следващия път малко понамали парите.
Публикувано на 05-02-2009 11:49 | RE: Доволни и недоволни?
boco1 писа:
Искаш да кажеш че си заработвал средно по 683лири на седмица,това са пълни глупости ,които можеш да ги говориш на някой, който никога не е ходил на бригада !Защо не снимаш един pay slip за да видим и ние ,аз сники от караваната пратих за да видиш ,че не "fulish"я само" каквото и да означава това.И като си за първа , втора, трета, или която и да е година в тая ферма защо на нито една снимка ,която си качил или коментирал не виждам нито едно от миналата година лице.Айде със здраве и следващия път малко понамали парите.
Mechtite sa golqmo nechto)))
Публикувано на 05-02-2009 14:00 | RE: Доволни и недоволни?
Да работиш на аспержи по 12 часа и да се прибираш с по 40 - 50 паунда на ден ми изглежда меко казано "слабо"
Публикувано на 10-02-2009 00:32 | RE: Доволни и недоволни?
ИЗВИНЕТЕ, че не можах да се сдържа ама и аз съм била в така наречените BOMFORDS или по-точно JJ BARKER ми прав е човека дето вика че като си дойдем се чудим дали да отворим хладилника и да не влезем в него! Аз лично определено съм недоволна от тази ферма и мога да ви снимам пей слип с 15 паунда седмична заработка след удръжката за наем и тва след пълна нормална работна седмица. Никой не можа да обясни защо и как. Да не говорим че е така някак си ми липсваха преводи на седмични заработки в банковата сметка и след едноседмично тичане от моя страна до офиса и до банката се оказа че някой в офиса нещо леко се е объркал. За отношението към работниците пък изобщо не ми се говори.......
Публикувано на 11-02-2009 18:55 | RE: Доволни и недоволни?
3f40 писа:
ami otnosno Boco1 toq bomfords 1ta godina mi donese za 3meseca zarabotka ot 8200 paunda nz kak ti zvu4i moje i malko da e za teb nz.Za asperjite bqh 2 sedmici v na4aloto sezon 2008 i ne 4e nesto ama ne sam se pribiral s po malko ot 40-50 paunda na den (rabotno vreme ot 7 sutrin max do 7 ve4er i to rqdko)posle bqh v packa ta nz, i imai predvid 4e tva staa vapros 4e mi bqha parvite 2sedmici vav fermata.A otnosno taq ferma deto govorish za neq dai snimki i info za neq ,a nedei da fulish samo,ostavi horata da si precenqvat sami ot vidqnoto
ami otnosno Boco1 toq bomfords 1ta godina mi donese za 3meseca zarabotka ot 8200 paunda nz kak ti zvu4i moje i malko da e za teb nz.Za asperjite bqh 2 sedmici v na4aloto sezon 2008 i ne 4e nesto ama ne sam se pribiral s po malko ot 40-50 paunda na den (rabotno vreme ot 7 sutrin max do 7 ve4er i to rqdko)posle bqh v packa ta nz, i imai predvid 4e tva staa vapros 4e mi bqha parvite 2sedmici vav fermata.A otnosno taq ferma deto govorish za neq dai snimki i info za neq ,a nedei da fulish samo,ostavi horata da si precenqvat sami ot vidqnoto
a kolko sa ti pla6tali na 4as i kolko 4asa si rabotil sedmi4no 4e da gi ima6 tiq pari? moq priqtel raboti raboti za 8.5 na 4as po 95 4asa sedmi4no i pak nqma takiva pari
Публикувано на 28-02-2009 23:23 | RE: Доволни и недоволни?
Еми сега ще снимам пейслипове 2-3 да ви покажа,може да се зимат ама няма да споменавам ,че 50дни без дей оф(20 часов работен ден как ви звучи ...... средно в пика по 16-17 часа на ден .....оставям на вас да прецените ....) надали всеки ще го издаржи ,както каза icy79 отношението беше под сякаква критика и с преводите на пари беше ужас там ...ама имахме работа.Работехме на риг за Iceberg (вид маруля) плащаха ни на порачка и после делим всичко на колкото човека сме били на работа.Относно средно на седмица около 70-100 часа не ни мърдаха .Няма да споменавам заработката на шофера ни,който беше на тайм ама не му даваха да си пише повече от 90часа той каква заработка направи.
пс:както са рекли хората ако както смятат някои че е лъжа пари не ви земам така че
Това се отнася за JJBarker част от Бомфордс .
Относно Сандфиелдс за пака не съм правил повече от 50 часа като в тях включвам часовете от Офиса ,които имах някой път.Бях в пака 2 месеца горе долу основно на аспержи и после малко на боб.
Плами85 : не съм бил на часовка просто бяха големи поръчките ,които правехме стигали сме рекорда ни 83палета Айсберг ,който е бил на салати може да си направи сметката колко нещо е това...
пс:както са рекли хората ако както смятат някои че е лъжа пари не ви земам така че
Това се отнася за JJBarker част от Бомфордс .
Относно Сандфиелдс за пака не съм правил повече от 50 часа като в тях включвам часовете от Офиса ,които имах някой път.Бях в пака 2 месеца горе долу основно на аспержи и после малко на боб.
Плами85 : не съм бил на часовка просто бяха големи поръчките ,които правехме стигали сме рекорда ни 83палета Айсберг ,който е бил на салати може да си направи сметката колко нещо е това...
Публикувано на 01-03-2009 12:19 | RE: Доволни и недоволни?
ти последно асперлжи ли си брал или салати
Публикувано на 01-03-2009 12:38 | RE: Доволни и недоволни?
абе как да ви обясня бре хора 1та година бях на салати в JJBarker (лято 2007 тогава си направих парите за които говоря) ,а това лято 2008, 2та год бях на аспержи и грах в Sandfields.Просто е и 2те ферми бяха част от холдинга Бомфордс .
Публикувано на 26-03-2010 14:09 | RE: Доволни и недоволни?
az sam dovolen pari si izkarah i to mnogo dobri vidqh ,razli4en svqt ,hora , zabelejitelnosti mnogo mi haresva
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители