Форум >
Публикувано на 31-03-2009 10:41 | Пътни разходи в Англия
Здр. на всички съфорумци доста се порових из форума, но никаде не намерих тема за пътните разходи от самото летище в Англия до фермата в която ще си горе долу колко излизат. Знам че това е различно за различните дестинации кадето ще си в Англия , но нека хората които са бли вече там да споделят колко са платили и с какъв транспорт до различните ферми, за да помогнат на такива като мен които за първи път ще пътуват
Редактирано от katapult на 31-03-2009 10:42
Публикувано на 31-03-2009 10:43 | RE: Пътни разходи в Англия
Иво е пуснал линкове и за влакове и за автобуси и самолети. като ги отвориш има опция Check fare - там точно можеш да видиш колко ще са ти разходите от точка А до точка Б.
Публикувано на 31-03-2009 10:46 | RE: Пътни разходи в Англия
Благодаря много
Публикувано на 31-03-2009 10:49 | RE: Пътни разходи в Англия
Здравей katapult, миналата година приятелката ми пътува от летището с влак до градчето в което е била час и половина с влак на цена около 15 паунда и понеже фермата е в село до този град от там са дошли да вземат цялата група от 10 човека. А ако знаеш къде точно отиваш можеш да влезнеш в сайтове на английски жп или автобусни компании и там да видиш и разписания и цени за различните дестинации
Публикувано на 31-03-2009 19:29 | RE: Пътни разходи в Англия
Аз миналата година ползвах услугите на Nationalexpress и сам мн доволен не са мн скапи офертите.Тази година мисля пак да патувам с тях.
Публикувано на 31-03-2009 19:32 | RE: Пътни разходи в Англия
Ми както Фермерката каза..
Проверете линковете, които съм дал в "Полезни връзки" и ще разберете кой маршрут ви е най-удобен и евтин.
Nationalexpress предлагат доста гъвкави тарифи и често се случва да се пътува направо за нищо пари.
Купуваш си билетчето онлайн и всичко е ок.
С влак е по-скъпо по принцип, но като няма друг вариант ...няма начин.
Лично на мен от София до фермата ми излезе 97 лв за самолетен билет - София - Лутън.
Оттам - рейс до Кеймбридж - 14 паунда ...и влак до Кингс лин - 8 паунда.
Проверете линковете, които съм дал в "Полезни връзки" и ще разберете кой маршрут ви е най-удобен и евтин.
Nationalexpress предлагат доста гъвкави тарифи и често се случва да се пътува направо за нищо пари.
Купуваш си билетчето онлайн и всичко е ок.
С влак е по-скъпо по принцип, но като няма друг вариант ...няма начин.
Лично на мен от София до фермата ми излезе 97 лв за самолетен билет - София - Лутън.
Оттам - рейс до Кеймбридж - 14 паунда ...и влак до Кингс лин - 8 паунда.
Публикувано на 13-05-2009 13:41 | RE: Пътни разходи в Англия
здр.хорца!Aз ще пътувам от Лондон до Купар(Шотландия)с автобус. Tака се разбрахме с колегите,защото е било по евтино.Но тъй като пътуването ни до Купар Файв ще продължи 11 часа,бих искала да има wc в автобуса щот аз сам голяма п..ла.Може ли някой,който е пътувал с автобусите на Nationalexpress да ми каже дали са с wc? За първи път ще пътувам и
Публикувано на 13-05-2009 14:02 | RE: Пътни разходи в Англия
Мисля, че във всички автобуси има.
Най-малкото при по-продължително пътуване е задължително...все пак това не е България.
Иначе можеш да провериш и в сайта на нешънал експрес - избираш си маршрута - и после ще видиш автобусите по този маршрут - там си пише за WC.
Най-малкото при по-продължително пътуване е задължително...все пак това не е България.
Иначе можеш да провериш и в сайта на нешънал експрес - избираш си маршрута - и после ще видиш автобусите по този маршрут - там си пише за WC.
Публикувано на 13-05-2009 14:58 | RE: Пътни разходи в Англия
Мн.ти благодаря Иво!
Публикувано на 13-05-2009 17:32 | RE: Пътни разходи в Англия
sharito писа:
здр.хорца!Aз ще пътувам от Лондон до Купар(Шотландия)с автобус. Tака се разбрахме с колегите,защото е било по евтино.Но тъй като пътуването ни до Купар Файв ще продължи 11 часа,бих искала да има wc в автобуса щот аз сам голяма п..ла.Може ли някой,който е пътувал с автобусите на Nationalexpress да ми каже дали са с wc? За първи път ще пътувам и
На всеки 4ри часа има почивка.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители