Форум >
Публикувано на 30-01-2009 09:42 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Мястото където отиваме е едно на ръка,но взаймоотношенията между хората е много важно!Много е важен колектива не само на полето а и в мястото където се живеем...аз лично останах много доволен от хората с който бях,разбирахме се и правехме така,че на всеки един от нас престоя му да е повече от приятен,но да отбележа ние бяхме 9 човека в една стая,малко тясничко си беше но свикнахме с обстановката.Понякога се карахме но това е напълно нормално.Странно но е факт че тези Поляци които бяха в нашия камп,се държаха много приятелски с всеки един от нас...дори някой имаха желание да научат български
На базата на изнервената обстановка която създаваше господин Тодоров,аз мога да кажа че прекарах едни много вълнуващи 6 месеца,благодарение на хората с който бях... Успех! 
На базата на изнервената обстановка която създаваше господин Тодоров,аз мога да кажа че прекарах едни много вълнуващи 6 месеца,благодарение на хората с който бях... Успех! 
Публикувано на 25-03-2009 08:04 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Знаете ли как започна инструктажа на нашия вайзор българин !:"И сега ще видите ка всички българи ще се разделите на групички и ще има мн интриги и злоба.."
Да ви кажа, да така си беше , само дето не можах да разбера , защо преди вайзора да дойде във фермата(ние си бяхме от март , а тои дойде млако преди брането )всичко си беше наред ....
Знам , че на всякъде е различно и българите са различни , но не видях такова взаимоотношение при рускоговорящи и румънци!!!!
Да ви кажа, да така си беше , само дето не можах да разбера , защо преди вайзора да дойде във фермата(ние си бяхме от март , а тои дойде млако преди брането )всичко си беше наред ....
Знам , че на всякъде е различно и българите са различни , но не видях такова взаимоотношение при рускоговорящи и румънци!!!!
Публикувано на 25-03-2009 10:01 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Аз също съм от хората, които са мноооого доволни от съквартирантите си... Много от хората, които идват, ако не са живяли на общежитие с чужди хора не свикват... за това стават скандали. Просто не всеки човек може да живее с чужди хора. Много си се разбирахме там с момичтата и сега се разбираме и се нядявам, че тези връзки ще се запазят и за в бъдеще.
За вайзерите също съм доволна... Даже имахме много ама много готини моменти с тях. Супервайзера ни беше румънец, обаче страшно точен човек... Това е един от най-свестните хора там. За англичаните няма да говоря
.
Това е. Късмет
За вайзерите също съм доволна... Даже имахме много ама много готини моменти с тях. Супервайзера ни беше румънец, обаче страшно точен човек... Това е един от най-свестните хора там. За англичаните няма да говоря
. Това е. Късмет
Публикувано на 25-03-2009 12:52 | RE: Отношенията между българи в чужбина
abe navsiakude ima intrigi i grupichki - prosto pri bulgarite tova e izidgnato v iskustvo - kak da napravish kal na drugia i t.n.

Публикувано на 25-03-2009 13:01 | RE: Отношенията между българи в чужбина
То пък да беше такова само при българската нация отношението такова добре, ми то при всички е така. И съвсем нормално мнозинството от хора да са такива - предвид това къде си отишъл, за какво си отишъл...напрежението ескалира под една или друга форма. Парите в повечето случаи развалят хората, много преди нас са стигнали до тоя извод...
Чрез нахалство, към прогрес...
Публикувано на 28-03-2009 11:08 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Kadeto ima balgari ima i intrigi i zavist. vsi4ki sa tragnali za pari, tova e iasno, no ne moga da razbera kakav e tozi mantalitet postoianno da gleda6 kakvo e izkaral drugia i da zlobee6...niama edinstsvtvo, vseki gleda samo sebe si. naprimer poliaci, latviici i pro4ie si tarsiat pravata zaedno, kogato ne sa dovolni ot uslovia i zapla6tane, balgarite samo govorim, kato valci edinaci sme...''ne e vajno na men da e dobre, vajno e na vute da e zle'' tova vaji na 100 za balgarite ne samo v 4ujbina no i v rodinata ni. skoro niama da se opravi darjavata ni i tova e edna ot pri4inite

Публикувано на 28-03-2009 12:51 | RE: Отношенията между българи в чужбина
''ne e vajno na men da e dobre, vajno e na vute da e zle'' tova vaji na 100 za balgarite ne samo v 4ujbina no i v rodinata ni. skoro niama da se opravi darjavata ni i tova e edna ot pri4inite
To4no taka e...

To4no taka e...

Публикувано на 03-04-2009 22:03 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Българите, които са наравно с теб са много печене обаче ако вайзерът е българин в повечето случаи е голям пумяр. Защото само се четкосва пред фермерите и гледа да те топи за щяло и нещяло. В едната ферма където бачкахме беше голямо копеле нашия вайзер и бе сънародник обаче го управихме.
Публикувано на 03-04-2009 22:09 | RE: Отношенията между българи в чужбина
emill4o писа:
В едната ферма където бачкахме беше голямо копеле нашия вайзер и бе сънародник обаче го управихме.
В едната ферма където бачкахме беше голямо копеле нашия вайзер и бе сънародник обаче го управихме.
Бихте ли го?

Публикувано на 03-04-2009 22:16 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Не не там не трябва да се биеш защото ще те изгонят. Трябва да му вкараш психо-атаката се пак и той е от България
Тоя после ме заобикаляше кат ме види.
Тоя после ме заобикаляше кат ме види.Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД