Форум >
Публикувано на 03-05-2010 16:37 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Ето нещо интересно от някакъв полски форум, темата е за работа в ферма в района на Херефорд
Jak dla mnie najlepsze okazaly sie maliny (umiem zbierac b. szybko) i wyszlam mocno do przodu, ale to zalezy jakie owoce obrodza w danym sezonie...na kwiaty, i do pack-house raczej nie masz szans bez znajomosci...wsrod Bulgarow:/ Uwazaj, sa falszywi, kradna i wspieraja sie nawzajem; szczegolnie, ze managerami i wajzorami sa najczesciej Bulgarzy wlasnie (niecierpia Polakow, diabli wiedza czego, a do Polek sie przystawiaja, palanty jedne)...teraz chyba jest jeszcze gorzej niz za mojego pobytu...
Превод от google :
Що се отнася до мен, доказано, че са най-добрите малини (I може да събира много бързо) и аз отидох трудно да се отпред, но това зависи какво obrodza плодове на сезона ... цветята, и на опаковката-къща, а вие нямате шанс без знанието сред ... Българите: / Внимавай, са неверни, крадат и си оказват взаимна помощ, по-специално с мениджърите и wajzorami Повечето българи вече (I Hate поляците, дяволът ли, и поляците през август przystawiaja, някои смотаняци) ... Сега той вероятно е още по-лошо от за престоя си ...

Jak dla mnie najlepsze okazaly sie maliny (umiem zbierac b. szybko) i wyszlam mocno do przodu, ale to zalezy jakie owoce obrodza w danym sezonie...na kwiaty, i do pack-house raczej nie masz szans bez znajomosci...wsrod Bulgarow:/ Uwazaj, sa falszywi, kradna i wspieraja sie nawzajem; szczegolnie, ze managerami i wajzorami sa najczesciej Bulgarzy wlasnie (niecierpia Polakow, diabli wiedza czego, a do Polek sie przystawiaja, palanty jedne)...teraz chyba jest jeszcze gorzej niz za mojego pobytu...
Превод от google :
Що се отнася до мен, доказано, че са най-добрите малини (I може да събира много бързо) и аз отидох трудно да се отпред, но това зависи какво obrodza плодове на сезона ... цветята, и на опаковката-къща, а вие нямате шанс без знанието сред ... Българите: / Внимавай, са неверни, крадат и си оказват взаимна помощ, по-специално с мениджърите и wajzorami Повечето българи вече (I Hate поляците, дяволът ли, и поляците през август przystawiaja, някои смотаняци) ... Сега той вероятно е още по-лошо от за престоя си ...

Публикувано на 03-05-2010 16:44 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Значи лъжат, крадат и все пак си помагат.
Публикувано на 03-05-2010 20:43 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Da vi kaja i az sega bqh opatil ot takava zavist ot balgari si.Kogato bqh na qgodite ne be6e tolkova lo6o.Tam barzo ti manavat 6 meseca i se zabravq zavista.Tuk kadeto sam sega na midite,kazvam vi 4 meseca dokato se dokaje6 kato rabotnik pove4e pati6 ot zavista na po-starite rabotnici balgari otkolkoto ot drugi nejta.Kakto i da e,do6al si da raboti6 i ne obrajtai vnimanie na takiva.To ima koi da ti kazva kakvo i kolko da raboti6
Публикувано на 03-05-2010 22:58 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Има и печени хора, но човек винаги трябва да е предпазлив... Много често ми се е случвало "направи добро- гризни дърво".. определено в чужбина всеки се променя, не знам дали разкриваме истинската си същност, или всичко е стечение на обстоятелствата и под влияние на заобикалящата ни среда. 

Публикувано на 03-05-2010 23:27 | RE: Отношенията между българи в чужбина
По темата мога да кажа ....БЯГЯЙТЕ ДАЛЕЧ .... от българите по тези ферми,особено от тези който не знаят английски и си се наел да превеждаш за да помогнеш на уж другарчето в чужБина да не се чувства като един Бай Ганьо и да гледа тъпо.След всичко което видях и чух за себе си след като 6 месеца подавах ръка на неуките си другарчета искам да споделя че вече малко ме е срам да кажа от къде съм, и че точно заради такива хора лошото отношението към нас Българите донякъде се дължи на тях.
Публикувано на 04-05-2010 00:01 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Karina6677, има много тъпи хора и те нямат с какво да блеснат освен да те прецакат. И тука става въпрос за това дали човек е добър и има добро сърце. Чужбина не чужбина, заради парите е всичко. 
Най-важно е здравето, малко като клише звучи. И каквото повикало такова се обадило, долу горе това е положението.

Най-важно е здравето, малко като клише звучи. И каквото повикало такова се обадило, долу горе това е положението.
Публикувано на 04-05-2010 09:49 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Винаги има всякакви. Зависи с какви ще попаднеш - има и свестни, има и лицемери...
Публикувано на 04-05-2010 10:58 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Karina6677 и мен това много ме е дразнило, най- вече как хората свикват, че им помагаш и идва един момент, в който приемат това като твое задължение, а не като услуга. И ако не го направиш ти си кривата. Тогава контра на всички и като им се наложи да се опрвят сами те оценяват... естествено тогава идват и коментарите, ама кво ти пука... ти и без тва си се справяш и сама

Редактирано от Fairy на 04-05-2010 10:59
Публикувано на 04-05-2010 11:21 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Как пък само точни българи се събрахте в този форум. Все някой друг ви прецаква а вие сте светата вода........

Публикувано на 04-05-2010 11:26 | RE: Отношенията между българи в чужбина

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители