Форум >
Публикувано на 16-03-2009 17:54 | RE: секс по време на бригада
Никой не говори за искане за разрешение, за да си легнеш с някой. Нито за сватба ,нито за ограничения, нито за всичките глупости, които изписахте... Ще се опитам да задам въпроса по друг начин, за да ме разберете правилно... - Ако имате дъщеря, ще искате ли за нея да се говори, че тя е (или недай си Боже, тя да е) " истинска сексуално експерементираща жена, на която се радваме и ние,не само чужденците... " !?
Пловдив пее само Ботев !!!
Публикувано на 16-03-2009 18:14 | RE: секс по време на бригада
Joro1912 евалата пич много си прав!
Публикувано на 16-03-2009 19:20 | RE: секс по време на бригада
Нека не поляризираме темата типично по български...
Жоро ,много оцапахме темата,но ще ти кажа лично за мен...
Ако имам дъщеря,изобщо не ме интересува какво прави в личния си живот стига да се чувства щастлива тя,разбираш ли?
Първо,това си е лично нейна работа,и второ изобщо не ме интересува кой какво говорел за някого.
За щастие модерното гражданско общество,каквото има на запад ,не слугува на догматичните принципи на комунистически разбирания за "другарски съд","ама какво ще кажат хората" и "комшиите да не разберат"...
Дай Боже и в Бг да доживеем да видим това.
Предлагам тук да сложим край на спора и да оставим хората да споделят мненията си по темата на поста!!!
Жоро ,много оцапахме темата,но ще ти кажа лично за мен...
Ако имам дъщеря,изобщо не ме интересува какво прави в личния си живот стига да се чувства щастлива тя,разбираш ли?
Първо,това си е лично нейна работа,и второ изобщо не ме интересува кой какво говорел за някого.
За щастие модерното гражданско общество,каквото има на запад ,не слугува на догматичните принципи на комунистически разбирания за "другарски съд","ама какво ще кажат хората" и "комшиите да не разберат"...
Дай Боже и в Бг да доживеем да видим това.
Предлагам тук да сложим край на спора и да оставим хората да споделят мненията си по темата на поста!!!
Редактирано от sepuko на 27-03-2009 00:35
Публикувано на 17-03-2009 12:05 | RE: секс по време на бригада
otivam na kurs po polski
Ivo: Ползвай бутона "редакция".
Ivo: Ползвай бутона "редакция".
Редактирано от Ivo на 17-03-2009 12:10
Публикувано на 17-03-2009 14:51 | RE: секс по време на бригада
CO ROBI6 KYRVA .Tova ti e parvia yrok vezho 88
Публикувано на 17-03-2009 16:50 | RE: секс по време на бригада
И полякинята ще ти отговори: Będę jedziesz w krzewy bulgarski wieśniak !
Публикувано на 17-03-2009 16:56 | RE: секс по време на бригада
Joro, що пък селянин
Публикувано на 17-03-2009 17:07 | RE: секс по време на бригада
Защото той и казва "Co robisz kurwa" (макар и с доста грешки за две думи и половина)
Ivo: Тъй като нещо обърнахте темата на уроци по полски - напиши тука превода. Ако не е "Кво праиш дееа?" и ако искате си пуснете една тема с уроци по чужди езици.
Ivo: Тъй като нещо обърнахте темата на уроци по полски - напиши тука превода. Ако не е "Кво праиш дееа?" и ако искате си пуснете една тема с уроци по чужди езици.
Редактирано от Ivo на 17-03-2009 17:12
Публикувано на 17-03-2009 17:31 | RE: секс по време на бригада
Айде за да насоча нещата вече в правилната посока ще споделя малко личен експириънс.
Най-големият разврат ,който съм виждал аз по фермите беше до 2007 г, когато украинците все още имаха право на работа в УК.
Тука доста се изписа за бг момичетата ,но който е бил с украинки знае за какво става дума.Чудо...
Сега полякините гледам и те доста палави,но украинките бяха направо луда работа.
Най-големият разврат ,който съм виждал аз по фермите беше до 2007 г, когато украинците все още имаха право на работа в УК.
Тука доста се изписа за бг момичетата ,но който е бил с украинки знае за какво става дума.Чудо...
Сега полякините гледам и те доста палави,но украинките бяха направо луда работа.
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 21:12
Публикувано на 17-03-2009 17:37 | RE: секс по време на бригада
Чувам, че румънките били много добри моми в това отношение.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители