Форум >
Публикувано на 01-04-2009 17:40 | RE: секс по време на бригада
opredeleno ima mnogo mnogo sex po fermite ,neznam za terta godina otivam i vidqh dosta ne6ta makar 4e vseki se krie tam nali osobenno jenite da se napravqt na devici.

Публикувано на 01-04-2009 19:46 | RE: секс по време на бригада
Смея да твьрдя 4е секс като цяло не ми е липсвал,да не кажа 4е имаше в пове4е.Мисля 4е жена ми беше по активната през сезона,но като цяло промяната на климата деиства освежаващо и при двама ни.Общо взето правехме секс при всеки удобен слу4аи.
Публикувано на 02-04-2009 16:25 | RE: секс по време на бригада
Всичко е относително като си го направиш във фермите винаги има разгонени полякини или рускини, които са без гаджета и им се трака яко. А до терена там винаги има терен
То не може само бачкане трябват и удоволствия а те не липсват
То не може само бачкане трябват и удоволствия а те не липсватПубликувано на 02-04-2009 17:42 | RE: секс по време на бригада
Абе то хубаво ама от тази година,като ще бьде разрешено само за бьлгари и ромьнци,дека ще ги тьрсим тея полякини и рускини.gif)
.gif)
Публикувано на 02-04-2009 17:59 | RE: секс по време на бригада
Cekata писа:
Абе то хубаво ама от тази година,като ще бьде разрешено само за бьлгари и ромьнци,дека ще ги тьрсим тея полякини и рускини.gif)
Абе то хубаво ама от тази година,като ще бьде разрешено само за бьлгари и ромьнци,дека ще ги тьрсим тея полякини и рускини
.gif)
Споко полякините са си там винаги.Те не са по нашите програми а си бачкат фрий където им е кеф...
В някой ферми даже да ти писне от тях...(да не се разбира от секса с тях)...
Редактирано от sepuko на 02-04-2009 18:02
Публикувано на 02-04-2009 18:24 | RE: секс по време на бригада
Чудно ми е дали в пичовете чуждоземци обсъждат така нашите красиви сънароднички
... Иначе полякини , румънки , азиатки
и т.н. - квото дошло нема го върнем хаха 
.
... Иначе полякини , румънки , азиатки
и т.н. - квото дошло нема го върнем хаха 
.Публикувано на 02-04-2009 18:31 | RE: ne
ne prosto
Редактирано от 1m30u на 07-04-2009 16:11
Публикувано на 02-04-2009 21:09 | RE: секс по време на бригада
Cekata писа:
Абе то хубаво ама от тази година,като ще бьде разрешено само за бьлгари и ромьнци,дека ще ги тьрсим тея полякини и рускини
.gif)
Поляци и полекини винаги ще има както има
в АнглияПубликувано на 07-04-2009 09:02 | RE: секс по време на бригада
вече не искам да ходя на бригада навсякъде само за това се говори писна ми 

Публикувано на 07-04-2009 09:13 | RE: секс по време на бригада
да... и сигурно по същата логика ти се живее на самотен остров, защото където и да си, пак за това говорят...

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД