Форум >
Публикувано на 01-04-2009 17:40 | RE: секс по време на бригада
opredeleno ima mnogo mnogo sex po fermite ,neznam za terta godina otivam i vidqh dosta ne6ta makar 4e vseki se krie tam nali osobenno jenite da se napravqt na devici.
Публикувано на 01-04-2009 19:46 | RE: секс по време на бригада
Смея да твьрдя 4е секс като цяло не ми е липсвал,да не кажа 4е имаше в пове4е.Мисля 4е жена ми беше по активната през сезона,но като цяло промяната на климата деиства освежаващо и при двама ни.Общо взето правехме секс при всеки удобен слу4аи.
Публикувано на 02-04-2009 16:25 | RE: секс по време на бригада
Всичко е относително като си го направиш във фермите винаги има разгонени полякини или рускини, които са без гаджета и им се трака яко. А до терена там винаги има терен То не може само бачкане трябват и удоволствия а те не липсват
Публикувано на 02-04-2009 17:42 | RE: секс по време на бригада
Абе то хубаво ама от тази година,като ще бьде разрешено само за бьлгари и ромьнци,дека ще ги тьрсим тея полякини и рускини
Публикувано на 02-04-2009 17:59 | RE: секс по време на бригада
Cekata писа:
Абе то хубаво ама от тази година,като ще бьде разрешено само за бьлгари и ромьнци,дека ще ги тьрсим тея полякини и рускини
Споко полякините са си там винаги.Те не са по нашите програми а си бачкат фрий където им е кеф...
В някой ферми даже да ти писне от тях...(да не се разбира от секса с тях)...
Редактирано от sepuko на 02-04-2009 18:02
Публикувано на 02-04-2009 18:24 | RE: секс по време на бригада
Чудно ми е дали в пичовете чуждоземци обсъждат така нашите красиви сънароднички ... Иначе полякини , румънки , азиатки и т.н. - квото дошло нема го върнем хаха .
Публикувано на 02-04-2009 18:31 | RE: ne
ne prosto
Редактирано от 1m30u на 07-04-2009 16:11
Публикувано на 02-04-2009 21:09 | RE: секс по време на бригада
Cekata писа:
Поляци и полекини винаги ще има както има в Англия
Публикувано на 07-04-2009 09:02 | RE: секс по време на бригада
вече не искам да ходя на бригада навсякъде само за това се говори писна ми
Публикувано на 07-04-2009 09:13 | RE: секс по време на бригада
да... и сигурно по същата логика ти се живее на самотен остров, защото където и да си, пак за това говорят...
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители