Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: с*кс по време на бригада

страница 15 от 24

<< < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Публикувано на 07-04-2009 09:33 | RE: секс по време на бригада
galiushka
Потребител

е не чак на острови не искам ама ми се щеше да си почина от бг ... защото не ми харесва ама няма начин

Публикувано на 18-04-2009 07:13 | RE: секс по време на бригада
sepuko
Потребител

galiushka писа:
е не чак на острови не искам ама ми се щеше да си почина от бг ... защото не ми харесва ама няма начин

Верно си е,след 2-3 българи си трябва малко почивка,че сме много люти в кревата ние,няма лабаво laughlaughlaugh
Почвай на чужденци докато не се убедиш ,че по харен любовник от Бг мъжа няма...

Публикувано на 27-04-2009 20:04 | RE: m
lilinio
Потребител

dobre be nqma li nqkoi da si kaje "ne pravih sex ne me ogrq " ili pone "ne pravih sex s vruzka sum " are ve nqma li nqkoi da kaje naistina imah sukvartirant ili sukvartirantka koito ne sa pravili sex ?!?!?!
Публикувано на 29-04-2009 15:22 | RE: секс по време на бригада
icy79
Потребител

Е стига де има и такива - аз например не съм правила. От пет години живеех с приятеля си когато заминах и при мен е въпрос на приоритети - просто не си струваше да плюя на връзката ни по такъв начин. Знам че едва ли някога той щеше да разбере дори и да бях правила но......... просто не исках. Иначе няма лошо - нагледах се и аз. Тва рускини, молдовки, полякини. Страшни са направо се изумих как съквартирантката ми - молдовка , ходеше с трима от кампа и успяваше понякога да ги "вреди" в един ден само. Верно че не е сапун , ма чак пък толкова...... В тия контейнери дето живеехме редовно ни падаха чорапите от вътрешния простор заради нея . Искам и да поясня че съм от Плевен - гледам че спрегнахте вече името на родния ми град и то в не много добра светлина. Както и да е мнението си е ваше , аз и до ден днешен съм с приятеля си и вече имаме дете. Сега за UK ще заминава той, но дори и след като прочетох мненията, не се притеснявам, познавам си човека и му имам пълно доверие - така както ми имаше и той.
Публикувано на 09-05-2009 21:52 | RE: секс по време на бригада
tomas_fam
Потребител
spider_man_rulz

izvinete 4e ne pi6a na BG prosto nemoga ot tozi komp no mislq 4e tam nqma usloviq za seks stenite na karavanite sa tunki a i s nqkoi koito sum se zapoznal v takiva usloviq nebix imal kakvito i da e ytno6eniq tam sme oti6li na rabota a ne na po4ivka kakto tvardqt nqkoi BG !
Публикувано на 11-05-2009 07:55 | RE: секс по време на бригада
mikipokotukas
Потребител

Ivo писа:
Бе говорят си....ония омайват жените с нечленоразделни думи! laugh
Чешч, мешч и айрееее.... devil

Haha ako izob6to mogat da govorqt, za6toto pove4eto polqci koito vidqh pieha kato kazaci.laugh
Публикувано на 11-05-2009 08:06 | RE: секс по време на бригада
mikipokotukas
Потребител

sepuko писа:
Айде за да насоча нещата вече в правилната посока ще споделя малко личен експириънс.
Най-големият разврат ,който съм виждал аз по фермите беше до 2007 г, когато украинците все още имаха право на работа в УК.
Тука доста се изписа за бг момичетата ,но който е бил с украинки знае за какво става дума.Чудо...
Сега полякините гледам и те доста палави,но украинките бяха направо луда работа.

no kakvo ti 4udo sa ukrainkite - te sa gadni dolni kurvi.Otvarqt si krakata za edno pitie.Nenavijdam gi .A nie balgarkite pone si znaem cenata.angry
Публикувано на 17-05-2009 16:14 | RE: секс по време на бригада
Stoyan85
Потребител
Levakaa

4e to ludnica zna4i tam
Публикувано на 18-05-2009 01:40 | RE: секс по време на бригада
aaaaaa1
Потребител

Kakva ludnica we chovek v taq ferma seksa e miraj,i shte bude miraj to samo mujki ima tukkiss laugh
Публикувано на 20-05-2009 22:58 | RE: секс по време на бригада
emi
Потребител

az sam bila na brigada v germaniq i sa6to imam mnenie po vaprosa.ima6e tolkova krasivi polqci 4e ne moje da bade.az po princip sam sgodena no mi trqbva6e mn kyra6 da izdarja na edin polqk.prosto nz kakvo tolkova ima v tqh
devilrazzangryangryangryangryangry

страница 15 от 24

<< < 12 13 14 15 16 17 18 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 79 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти