Форум >
Публикувано на 21-05-2009 11:50 | RE: секс по време на бригада
emi писа:
az sam bila na brigada v germaniq i sa6to imam mnenie po vaprosa.ima6e tolkova krasivi polqci 4e ne moje da bade.az po princip sam sgodena no mi trqbva6e mn kyra6 da izdarja na edin polqk.prosto nz kakvo tolkova ima v tqh
Важното е че си издържала в крайна сметка и не си се предала az sam bila na brigada v germaniq i sa6to imam mnenie po vaprosa.ima6e tolkova krasivi polqci 4e ne moje da bade.az po princip sam sgodena no mi trqbva6e mn kyra6 da izdarja na edin polqk.prosto nz kakvo tolkova ima v tqh
Публикувано на 21-05-2009 22:57 | RE: секс по време на бригада
da i az taka mislq.sega nai nakraq zaminavam pri godenika mi v angliq i ve4e nqma da se nalaga da hodq sama
Публикувано на 21-05-2009 23:36 | RE: секс по време на бригада
mislia 4e niakoi imat golemi fantazii,i mnogo d1lgo sa stoiali na suho.
Публикувано на 22-05-2009 14:49 | RE: секс по време на бригада
Moeto lichno mnenie ako si malko po otvoren i znaesh niakoia druga-duma chujd ezik rabotata e opechena.Lichen opit
Публикувано на 24-05-2009 14:53 | RE: секс по време на бригада
Mislq 4e na studentskite brigadi sexa se slu4va togava, kogato i po princip se slu4va sred studentskite krugove. Koite moje go pravi, a koito si e kifla, si e kifla navsqkade. Sega zaminavam za purvi put i gore dolu znam kakvi sa mi o4akvaniqta, a po vaprosa s 4ujdenkite, polojenieto e kakto po na6ite kurorti
Публикувано на 06-07-2009 18:29 | RE: секс по време на бригада
Темата много увяхна ми се струва и на никой не му е до секс май май вече.....
Публикувано на 06-07-2009 23:30 | RE: секс по време на бригада
abe kakuv sex vi goni toi e rabotil po 14 4asa i se e pribral kat parzal dali da se kape ili da si gotvi ili za sex da misli lega i umira............a tova 4e jenite si iskat u...........to tova e normalno dali v bg ili v uk jenite sa si jeni zavisi kak 6te im otgovori6 ,,,,,,horata sa kazali koito tarsi namira ,,,,,,,,pak i si e 4ove6tinka ni6to 4e reve na priqtelq si v bg kolko go obi4a a kogato moje si go slaja v uk s udovolstvie ,,,,,e ne badete egoiti jenata e kato p4elata ima li sladko smu4e do pripadak aide uspeh i polzvaite gumaaaaaaaa................
Публикувано на 07-07-2009 02:47 | RE: секс по време на бригада
moeto mnenie e talova-ako si bez gadje ili seriozna vrazka-rasi seme na volq.no ako ima6 nqkoq macka deto darji na teb,togava v kraina smetka samo work
Публикувано на 07-07-2009 15:12 | RE: секс по време на бригада
kals писа:
abe kakuv sex vi goni toi e rabotil po 14 4asa i se e pribral kat parzal dali da se kape ili da si gotvi ili za sex da misli lega i umira............a tova 4e jenite si iskat u...........to tova e normalno dali v bg ili v uk jenite sa si jeni zavisi kak 6te im otgovori6 ,,,,,,horata sa kazali koito tarsi namira ,,,,,,,,pak i si e 4ove6tinka ni6to 4e reve na priqtelq si v bg kolko go obi4a a kogato moje si go slaja v uk s udovolstvie ,,,,,e ne badete egoiti jenata e kato p4elata ima li sladko smu4e do pripadak aide uspeh i polzvaite gumaaaaaaaa................
Ама я впрегнете и жените да работят..няма само вие да се гърбите там я...
Публикувано на 07-07-2009 15:16 | RE: секс по време на бригада
Е нали ще се оцапат , пък са там все пак на екскурзия и да си покажат новите парцалки.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители