Форум >
Публикувано на 30-11-2008 18:00 | Алкохол....
Я, да видим сега...пиете ли като казаци, когато знаете, че на следващия ден има дей офф?
Или и да сте на работа пак си се напивате..?
А, прицнипно напивате ли се?
В студените английски вечери ако няма с кой да се гушнеш ... уискито е дар божи!
п.п. Тая Англия носи само пиянство и разврат! :|
Или и да сте на работа пак си се напивате..?
А, прицнипно напивате ли се?
В студените английски вечери ако няма с кой да се гушнеш ... уискито е дар божи!
п.п. Тая Англия носи само пиянство и разврат! :|
Публикувано на 30-11-2008 18:20 | RE: Алкохол....
А по-добрия вариант е да се напиеш и после да се гушнеш...става горещо като в пустинята Гоби
Редактирано от sepuko на 31-03-2009 23:02
Публикувано на 30-11-2008 21:13 | RE: Алкохол....
ееее,вие го ударихте съвсем на живот...да се напиеш,да се гушнеш,а на сутринтта и на работа да отидеш..нещо мн екстри станаха...
Публикувано на 14-12-2008 14:30 | RE: Алкохол....
Живот е ... да пиеш, да се гушнеш... и на сутринта bank holiday
Публикувано на 27-12-2008 22:48 | RE: Алкохол....
По мои скромни наблюдение някой хора се оливат да пият, независимо дали са на работа следващия ден...И дават голям процент от изкараното за алкохол и цигари, което е тъпо, но всеки избира за какво да си харчи парите...Иначе не е лошо да пиинеш, да отпуснеш напрежението особено след изтощителна работа цялата седмица
Публикувано на 28-12-2008 14:11 | RE: Алкохол....
В едната ферма миналата година имаше едни дърти поляци, които бачкаха 1-2 дни и после само пиеха...
Публикувано на 28-01-2009 10:49 | RE: Алкохол....
Извинете че се включвам в разговора ви аз не сам ходила досега на бригада но виждам че вие сте по запознати с тези работи аз лично не пуша и не пия често но сам сагласна с Иво няма нищо по добро да пийнеш едно преди лягане след тежък работен ден но не и да се напиваш аз лично само изпробвала пизи метод .МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ но просто не се сдържах
Редактирано от Ivo на 28-01-2009 10:59
Публикувано на 05-02-2009 16:16 | RE: Re
A kakvo ste kagete za angliiskite kru4mi
Публикувано на 16-02-2009 18:01 | RE: Алкохол....
Да и аз това щях да попитам за английските кръчми има ли ги като в БГ и същата ли е представата им за кръчма като у нас? как викат на английската шопска салата
Публикувано на 19-02-2009 13:03 | RE: Алкохол....
Ne samo gi ima, ami sa podobri ot na6ite
Samo deto sa malko po razli4ni.Ina4e na uk 6opska salata mai i vikat chips,ama ne sam sigoren,stoto mestnite obi4at pove4e piq4kata
Osobeno prez taka nare4enite veseli 4asove
Samo deto sa malko po razli4ni.Ina4e na uk 6opska salata mai i vikat chips,ama ne sam sigoren,stoto mestnite obi4at pove4e piq4kata
Osobeno prez taka nare4enite veseli 4asove
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители