Форум >
Публикувано на 19-02-2009 13:07 | RE: Алкохол....
Chips е пържени картофи бре.
Публикувано на 19-02-2009 13:07 | RE: Алкохол....
За колко може да се намери бутика уиски на промоция?
Ivo: Упс., сори обърках бутоните.
Ivo: Упс., сори обърках бутоните.
Редактирано от Ivo на 19-02-2009 13:09
Публикувано на 19-02-2009 13:09 | RE: Алкохол....
Най-добрата промоция беше бутилка Jameson - 12 пандура.
Публикувано на 19-02-2009 13:49 | RE: Алкохол....
Eto i ot men edna oferta-vodka s naturalen sok za 1,30 v bar
Публикувано на 25-02-2009 20:02 | RE: Алкохол....
ами не е казано че само трябва да работиш,все пак трябва да има и забавление,най доброто разпускане слет работа е да пийнеш по едно с добра компания
Редактирано от ivetoo на 25-02-2009 20:03
Публикувано на 25-02-2009 20:14 | RE: Алкохол....
Така си е мамка му
Публикувано на 27-02-2009 00:17 | RE: Алкохол....
za parvi pat 6te hodq v anggliq.nau4ena sam da rabotq ama i mnogo da kuponqsvam*kitara**kitara*
Публикувано на 18-03-2009 02:35 | RE: Алкохол....
mili писа:
По мои скромни наблюдение някой хора се оливат да пият, независимо дали са на работа следващия ден...И дават голям процент от изкараното за алкохол и цигари, което е тъпо, но всеки избира за какво да си харчи парите...
Да така е, аз съм на същото мнение, но замисляла ли си се, че някои ги избиват комплекси и може би това ги кара да пият... за да се отпуснат, успокоят и за да се решат да предприемат някакво действие (не слагам всички под общ знаменател, но моето мнение е, че тези хора са много голям %).
По мои скромни наблюдение някой хора се оливат да пият, независимо дали са на работа следващия ден...И дават голям процент от изкараното за алкохол и цигари, което е тъпо, но всеки избира за какво да си харчи парите...
Да така е, аз съм на същото мнение, но замисляла ли си се, че някои ги избиват комплекси и може би това ги кара да пият... за да се отпуснат, успокоят и за да се решат да предприемат някакво действие (не слагам всички под общ знаменател, но моето мнение е, че тези хора са много голям %).
Редактирано от anelka на 18-03-2009 02:37
Публикувано на 18-03-2009 10:31 | RE: Алкохол....
anelka ,
Много дълбоко взимаш въпроса ... Едва ли някой като седне да си попийне с приятели (колеги) ще е , защото има някакви комплекси и алкохола ще го избави от тях Това дали ще се напива си е негов проблем , стига да не пречи по някакъв начин на другите . Та така ... Не мисля , че ако се напиеш значи си комплексар .
Много дълбоко взимаш въпроса ... Едва ли някой като седне да си попийне с приятели (колеги) ще е , защото има някакви комплекси и алкохола ще го избави от тях Това дали ще се напива си е негов проблем , стига да не пречи по някакъв начин на другите . Та така ... Не мисля , че ако се напиеш значи си комплексар .
Публикувано на 18-03-2009 13:35 | RE: Алкохол....
Абе хора я някой да каже гора долу кви са цените за бутилка уиски да речем,литрово примерно,Джеймсьн,Тюламор,Джони и тем подобни на кви цени горе доле са,както и стек4е с бира някво си там Ориентирайте такива новобранци като мен за цените на шибаните спиртни напитки
Редактирано от Cekata на 18-03-2009 13:39
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители