Форум >
Публикувано на 15-11-2011 20:45 | RE: Алкохол....
Че то пиене навсякъде има.... ама вярно много хубави прИмоцийки имаше от време на време за биричка..
Публикувано на 15-11-2011 22:19 | RE: Алкохол....
То това бира ли е
Друго си е шотландското уиски
Промоциите 2 бутилки за 22 паунда бяха доста вървежни Имаше бум на Grants и Smirnoff по едно време
Друго си е шотландското уиски
Промоциите 2 бутилки за 22 паунда бяха доста вървежни Имаше бум на Grants и Smirnoff по едно време
Публикувано на 15-11-2011 22:58 | RE: Алкохол....
Аз да ви кажа какво пиех най - много в Шотландия... черна водка на Еристофф... в България нямаме такова чудо и в Румъния нямат и аз даже си довлякох една бутилка и сега ме чака да я умъртвя. Уникалнаааааааааа... хай пием ся...
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
Публикувано на 16-11-2011 14:14 | RE: Алкохол....
наитина е уникална тази водка аз дето не пия я пропих
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 19-11-2011 09:29 | RE: Алкохол....
vangeliq писа:
Аз да ви кажа какво пиех най - много в Шотландия... черна водка на Еристофф... в България нямаме такова чудо и в Румъния нямат и аз даже си довлякох една бутилка и сега ме чака да я умъртвя. Уникалнаааааааааа... хай пием ся...
ако търсиш компания мога да ти помогна :*
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 20-11-2011 13:24 | RE: Алкохол....
Единственото удоволствие по тези забутани ферми, е да се напиеш вечерта преди day-off...Последните 2 години бях във ферма с 15 (а по-късно 10) човека, най-много с двама да има какво да си кажеш. Общо взето всеки, след няколко чаши става по-разговорлив и приятелски настроен
Alcohol - connecting people.
Alcohol - connecting people.
Публикувано на 20-11-2011 18:37 | RE: Алкохол....
hхахах така е
Публикувано на 20-11-2011 23:04 | RE: Алкохол....
То не само във фермите е така, а по целия свят - Алкохол connection people
Публикувано на 21-11-2011 09:41 | RE: Алкохол....
да да то и ракията си е конектинг пийпъл
Публикувано на 21-11-2011 22:52 | RE: Алкохол....
Да де.. то все пиене
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители