Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: car boot :)

страница 3 от 3

< 1 2 3
Публикувано на 12-01-2013 23:35 | RE: car boot :)
Mr-Tokamori
Потребител

Аз минах само с Буфер 5+1 за 5 £ ... през останалото време и аз като Петроф laugh само си хапвах и разглеждаш, бумащината им, по зле и от нашия битак в моя град. Имаше толкова абсурдни неща, че бих се засрамил да ги провадам, от кабелчета, зарядни, наушници, тапи (слушалчици) до игри, инструменти и прочее. Буферчето много добро вземах чисто ново един път вадено и ползвано, с дистанционно и правих партита в кампа music е беше слаб не толкова силен, то бе домашно кино. Всякакви джиджявки, моите приятели си вземаха инструменти за вкъщи.
Който не е ходил, няма какво да пропусне толкова, но от интерес може да се намине няколко пъти, лошото е че при нас карбута като навсякъде знам че почва от много рано и ние ставхме в 05:50 и 06:10 бяхме там, и до 07 ч. се пълни като на стадион и се обира всичко де що има хубаво и интересно.

Редактирано от Elektra на 13-01-2013 10:16
Публикувано на 13-01-2013 00:31 | RE: car boot :)
petroff
Потребител
https://www.facebook.com/mr.Petroff

По тея carboot-и аз общо взето търсех разни джунджурийки, въпреки, че имаше и наистина хубави инструменти и разни пособия за домакинството. Едно от момчетата, с които живеех, си взе за 50p Aбрихт( дървообработваща машинка) както и още едно-2 много полезни неща.
Лично Аз ще запомня carboot-a, на който ни водеха с полските закуски (най- накрая нещо, което да наподобява на нашите митове и други подобни) и един българин които се опитваше да ни цака с едни скапани мишки и слушалки laugh
Редактирано от Elektra на 13-01-2013 10:16
Публикувано на 13-01-2013 10:25 | RE: car boot :)
Elektra
Модератор

Местя ви мненията в темата за музика, ама ми идваше директно да ги изтрия, ама нека Иво да ги прочете първо и да прецени.
А по темата мога да пусна и малко картинки какво по-точно съм си купувала. Не са такива цветове, показвам само модела

Редактирано от Elektra на 13-01-2013 10:27
Публикувано на 14-01-2013 13:06 | RE: car boot :)
cromm
Потребител

Elektra, ти направо си се обзавела за козметичен салон laugh . Инъче наистина по тея карбути продават абсурдни неща, да не говорим че доста от тях направо са си за изхвърляне. Но ние гладните българи, редом с поляци, румънци, СССР-обществата и тем подобни сме основната сила при опразване на тарабите на английските продавачи, някои от които ходят там да продават основно за забавление, не за печалба.

"Добрите мъже пият добра бира."
Mr-Tokamori писа:
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Публикувано на 20-01-2013 00:43 | RE: car boot :)
beb4eto25
Потребител

Аз съм си взимала маратонки, сешоар, духалка, мп3-та и Ай Под, тостер, телевизор и сателитна антена за караваната. Има и много нови неща, неупотребявани. Взимала съм детски лаптоп, детски дрехи(неупотребявани, разбира се), покривало за спалнята и спален комплект(нови) и други дреболии. Шсичко изброено дотук общо е не повече от 30-40 паунда. Има и много вехтории на карбута, които не стават за нищо, но си има хора, които ги купуват
Публикувано на 08-03-2013 01:13 | RE: car boot :)
simonita91
Потребител

Мм единствените ми покупки от карбута бяха разни домакински пособия от сорта на купи, чинии, решетъчна лъжица, както и една олекотена завивка (огроомна) и един часовник. Но съм ходила точно 2-3 пъти за цяло лято, докато някои хора от фермата имах чувството, че всеки път изкупуваха карбута.
Публикувано на 02-04-2014 10:02 | RE: car boot :)
rodmans
Потребител

е добре че ще ходили но как намерихме време да отиде на car boot-a смисъл в почивния ви ден или .... ?
Публикувано на 02-04-2014 13:28 | RE: car boot :)
Elektra
Модератор

Когато се почива неделя....обикновено по към края на сезона. Някои хора специално си вземаха неделя day off за да отидат.

страница 3 от 3

< 1 2 3

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 34 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти