Форум >
>
Архив >
Тема: work&travel 2011

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 11-01-2011 13:46 | work&travel 2011
winsk_girl
Потребител

Здравейте! Записала съм се за бригада това лято, но още не съм избрала оферта. Ужасно се колебая къде да отида чудя се най-вече между Кейп код и Аляска cry Помагайте

Публикувано на 11-01-2011 13:48 | RE: work&travel 2011
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

След видяното тук от останалите аз бих предпочел Аляска... докато има ледове още. laugh

Публикувано на 11-01-2011 14:24 | RE: work&travel 2011
winsk_girl
Потребител

Попринцип и аз предпочитам Аляска... чела съм много мнения и разбирам, че е много важно в кой град си... а аз не знам къде да отида sad
Публикувано на 15-01-2011 15:02 | RE: work&travel 2011
alcapone
Потребител

Здравей..А аз ще ходя за 1-ва година и се чудя в Аляска ли да ходя или някъде по източното крайбрежие ... Ти с коя фирма си подписала договор , ако не е тайна ?
Публикувано на 15-01-2011 21:19 | RE: work&travel 2011
winsk_girl
Потребител

Подписах с ORANGE и все още не съм решила къде да ходя... а времето си тече
Публикувано на 16-01-2011 14:17 | RE: work&travel 2011
alcapone
Потребител

и аз се записах с Ориндж и не мога да взема решение , но мисля да отида на Job Fair-aи там да реша на място...Според мен там ще е най-добре , тъй като се говори на живо е евентуалните бъдещи работодатели..cool да видим Аляска ли Юта или Тахо
Публикувано на 16-01-2011 19:18 | RE: work&travel 2011
winsk_girl
Потребител

И аз мисля да ходя на job fair там вече трябва да изберем нещо иначе накрая в BG laughlaughlaugh
Публикувано на 22-01-2011 14:04 | RE: work&travel 2011
pop_choc
Потребител

Важно!
Някой ако се е запътил за Sheridan (WY) по специално работа като чистач в хотели като Холидей Инн. Мотел 6, Хамптон Инн да се спре ако не е късно. Накратко градчето е малко забравено от Бога на мен въобще не ми хареса, а що се отнася до собствениците на хотелите- сем. Кхан, откачени пакистанци цялото им семейство е такова няма един за свяст.Подиграват се с човешкия труд държанието им е повече от гнусно- крадат бакшишите(проверено), имат политика да наемат работници с ниско ниво на владеене на английски за да ги командват както те намерят за добре, да се подиграват и да удържат 150$ от последните им чекове така се случи на мойте колежки момичета от Монголия, които бяха напълно лоялни и безупречни в работата си обаче проблема им беше че не владеят английски на мн добро ниво, а и да не забравя, когато сем. Кхан вече нямат нужда от теб те захвърлят като мръсно коте, тези момичета, освен че от чековите им бяха спрени по 150$ долара всяка, а те бяха 5 на брой последната вечер бяха изгонени от хотела, в който работехме накара ги да си платят нощувката като на гости, а техния полет беше чак сутринта в 6 часа и те прекараха цялата вечер във фоаето на Мотел 6. Ако вече е късно и сте подписали оферта за там старайте се да осъвършенствате английския си до лятото и като сте там помнете, че има институции който защитават правата ви все пак тoва е Америка, потърсете за номера и адреси, не се колебайте да се обърнете и към The Department of Labor адреса не мога да се сетя но помня че се намира от дясната страна на един известен бар "Pony bar"
Публикувано на 25-01-2011 18:43 | RE: work&travel 2011
winsk_girl
Потребител

решено е... ще се ходи в Аляска, по точно Феърбанкс
ако някой вече е бил там да сподели
Публикувано на 25-01-2011 20:44 | RE: work&travel 2011
FazI
Потребител

Разликата между Аляска и източното крайбрежие е цената на билета и тя е около 400 евро.Миналата година бях в Rehoboth Beach DE и разбрах,че за 1вата година ако нямаш късмет пари не се спестяват ! Имах приятели и в Аляска и около мен(DE) някои от тях бяха икономически доволни др не. Конкуренцията там където бях аз беше мнооого голяма бяхме хиляди студенти и адски трудно се намираше2ра работа, а някои от руските,молдовските ни колеги даже и една работа нямаха, тъй като те бяха с фалшиви договори, а до колкото имам информация за миналата година в Аляска този проблем не е бил толкова голям.

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 11 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти