Форум >
Архив >
Публикувано на 13-10-2011 22:01 | Work and Travel 2012 - Аляска
Здравейте на всички! Мисля лятото на 2012 да го изкарам с една бригадка в САЩ и по-точно в щата Аляска. Фирмата в която се записах е Ориндж. Та...пишете!
П.С. Понеже не видях нова тема за това, реших да направя такава и да събера другарчета със същите планове

П.С. Понеже не видях нова тема за това, реших да направя такава и да събера другарчета със същите планове

Публикувано на 14-10-2011 14:09 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Здравейте на всички!Бих искала да разбера дали може да се ходи на бригада в САЩ ако не си студент?Ако някои знае как става записването да пише.Предварително благодаря!!!!!
Публикувано на 14-10-2011 14:13 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Много моля новите потребители (и не само новите) да проверят първо дали липсва темата, която ги интересува преди да пишат някъде!
В случая за нестудентите си има тема малко по-надолу от тази и не знам как може да не я видите...
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=179
В случая за нестудентите си има тема малко по-надолу от тази и не знам как може да не я видите...
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=179
Публикувано на 14-10-2011 16:52 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
е, аз в грешка ли съм?
Ivo: не.

Ivo: не.

Редактирано от Ivo на 14-10-2011 21:51
Публикувано на 14-10-2011 18:40 | RE: :P
Здравей
))
Аз също искам да замина за Аляска, но съм толкова неориентирана, че си е направо страшно ... бих се радвала много ако ми помогнеш с намирането на необходимата ми информация и ми поразясниш как стават нещата
))

Аз също искам да замина за Аляска, но съм толкова неориентирана, че си е направо страшно ... бих се радвала много ако ми помогнеш с намирането на необходимата ми информация и ми поразясниш как стават нещата

Редактирано от MariaDivine на 14-10-2011 18:51
Публикувано на 15-10-2011 19:04 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Информация има във форума, вярно, че е малко,старичка и няма много нов опит споделен, но е нещо насочващо все пак. Аз лично избрах Аляска защото от информацията от приятели ми се стори подходящото за мен място, понеже развяването на байряци из Америка не ми е основна цел, а по-скоро да поработя колкото мога и да събера малко парички.
Не било и толкова тежко като условия както често се чува от тук там. Все пак всичко е относително, до вижданията на човек и избирането на най-подходящата и удобна оферта.
Ако мога да ти помогна с още нещо пиши.
А останалите бригадирчета да не се ослушват, а да се поразпишат малко.

Ако мога да ти помогна с още нещо пиши.

А останалите бригадирчета да не се ослушват, а да се поразпишат малко.

Публикувано на 15-10-2011 22:02 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
и аз съм се насочил към аляска за лятото
това което знам за аляска е че там се изкарват най много пари..вероятно с малък компромис относно работата или условията за живеене..но това не ме притеснява ни най-малко
това което знам за аляска е че там се изкарват най много пари..вероятно с малък компромис относно работата или условията за живеене..но това не ме притеснява ни най-малко

Публикувано на 16-10-2011 11:18 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Моля ви, кажете някакви отзиви от Usit Colours или GTCE, че ще се записвам за Аляска, обаче нямам идея как са тия фирми и при коя да отида... Или ако нямате идея добавете имена на фирми, от които сте доволни и сте нямали проблеми. Естествено, зависи и много от работодателя и всичко е на късмет, но фирмата също е от детайлите. Мерси предварително и предполагам ще помогнете и на други колебаещи се с няколко отзива

Публикувано на 16-10-2011 19:05 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Аз пътувах с Usit Colours и съм доволна. И мен Аляска ме вълнува като дестинация за това лято. Ако някой може да предложи по-добра фирма и, особено, ако е бил вече в Аляска, да сподели опита си.
Публикувано на 17-10-2011 18:10 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Ако иска някой да пита нещо за Аляска, пишете ми, мога да ви дам всякаква информация, защото работих там 2 лета подред и знам какво е нищо да не знаеш и да питаш хората да ти помагат
Успех на всички 

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители