Форум >
>
Архив >
Тема: Work and Travel 2012 - Аляска

страница 2 от 14

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 29-10-2011 13:59 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
neling
Потребител
sladurankata57 https://facebook.com/Neli Ivanova

Здравейте, аз също съм се ориентирала към Аляска. Само че с фирма Интеграл. В понеделник ще се записвам Ще се радвам да се запознаем тези, които сме се запътили на там

Публикувано на 05-11-2011 22:11 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
kr15k0
Потребител

И аз съм се запътил към Аляска. Вече подписах договор с Orange.
Публикувано на 06-11-2011 07:41 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
neling
Потребител

И аз подписах вече с Интеграл, но реших, че ще се преместя в Ориндж. Утре ще ходя до офиса им.
Публикувано на 06-11-2011 12:53 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
svetliniliev1
Потребител

Ми аз да попитам нещо тези, които имат опит в Аляска Условия на живот , възможност за втора работа, заплащането и отношението какво е , а и от какъв род е работата най-често на студентите там Ще се радвам да си ни полезна с твоя опит
Публикувано на 10-11-2011 18:46 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
madhat
Потребител

отностно фирмите за бригади, ходих в ориндж , сичко е много хубаво, имат изкарани оферти за работа, казах им да ми пратят договора да го прочета и като цяло е добре, има естесвено няколко уловки но вярвам че това е нормално.
има само един проблем- парите
ориндж предлагат кредитиране като заем до макс 3500 лева и искат един поръчител(родител) на постоянен трудов договор, а тия пари не стигат за аляска, и плюс това имат малък гратисен период с големи лихви

сега за ЮзитКолорс- не съм им чел договора, вярвам че в общи линии сичко ще е идентично, юзит нямат изкарани оферти и докато не се запишеш няма как да си избереш май..а относно кредитирането предлагат много удобен кредит до 6000 лева с малки лихви и голям гратисен период

тия дни ще им посетя офиса в пловдив и ще ги разпитам по-подробно

благодарско
Публикувано на 10-11-2011 20:39 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
bigicha
Потребител

Здравейте и от мен.Днес подписах договор с Интеграл и съм се ориентирал за Аляска.....засега съм сам така,4е ако има други хора,които са решили като мен за Аляска пишете razz
Публикувано на 11-11-2011 20:10 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
bloodonfire
Потребител

Здравейте,

И мен Аляска ме блазни, но до колкото разбирам за там ще ми трябват доста повече пари от колкото другаде за да замина и това ме притеснява малко.

Поздрави

П.П. Всъщност като направих групи сметки със сегашния курс на долара ми излиза към 4600 лева... :/

Един въпрос също - до колкото разбрах билет до Аляска би струвал около 1000 евро, но така и не разбрах тази цена за двупосочен билет ли се отнася ?
Редактирано от bloodonfire на 11-11-2011 20:35
Публикувано на 11-11-2011 22:26 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
bigicha
Потребител

Аз специално за билети не съм гледал още,но логи4но е да е най-скъп билета за там,а тази цена 1000 евро определено ми се струва за двупосо4ен......аз предлагам,ако например се съберем една по сериозна група за Аляска да направим една организация и за намирането на обща къща в,която да се живее .... така например един наем на месец ще е в пъти по евтино отколкот да се плаща на работодателя за наем.....но това е прекалено рано просто като идея го споменавам............
Публикувано на 14-11-2011 18:51 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Gingery
Потребител

Здравейте! Аз съм от Пловдив и също планувам лятото, което идва да заминавам за Аляска. Като цяло все още не съм се записала, уж отдавна го планувам ама все се мотам. Та идеята ми е, че съм проверила в Юзит-а и като цяло пича не ми го похвали толкова, колкото всъщност чувам от доста места . Каза че доста трудно бих си намерила втора работа, а аз там отивам дет се вика да си спукам задника от бачкане и да изкарам някой лев ...
600 $ за документи и т.н за Юзит + 1000 евро билет са разходите по заминаването .
Към каква работа сте се ориентирали, казвайте :> И като цяло другото, което не че ме притеснява особено ама все пак .. след като сезона е 4 месеца, как по-точно възнамерявате да избутате изпитите в унито, при положение, че изпускаме редовна и поправителна и ликвидационна сесия ако 4 месеца се седи там :?
Публикувано на 14-11-2011 20:17 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
neling
Потребител

Gingery писа:
Здравейте! Аз съм от Пловдив и също планувам лятото, което идва да заминавам за Аляска. Като цяло все още не съм се записала, уж отдавна го планувам ама все се мотам. Та идеята ми е, че съм проверила в Юзит-а и като цяло пича не ми го похвали толкова, колкото всъщност чувам от доста места . Каза че доста трудно бих си намерила втора работа, а аз там отивам дет се вика да си спукам задника от бачкане и да изкарам някой лев ...
600 $ за документи и т.н за Юзит + 1000 евро билет са разходите по заминаването .
Към каква работа сте се ориентирали, казвайте :> И като цяло другото, което не че ме притеснява особено ама все пак .. след като сезона е 4 месеца, как по-точно възнамерявате да избутате изпитите в унито, при положение, че изпускаме редовна и поправителна и ликвидационна сесия ако 4 месеца се седи там :?

Здравей, зависи къде си в Аляска. Има по-малки селца къде сигурно е трудно да се намери втора работа, но има и места, където ще можем да си намерим. Аз също съм решена да работя много. За изпитите специално при мен си подавам молба за перманентна сесия и се явявам на изпити с индивидуални протоколи преди да замина или евентуално след като се върна и не се води като ликвидация. Но това зависи от унито, най-добре отиди до информация в твоето и питай как стоят нещата с бригадите wink Пиши как се развиват нещата

страница 2 от 14

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23870 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 33 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Damakov
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Damakov stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти