Форум >
Архив >
Публикувано на 29-12-2012 13:31 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
а някои знае ли дали може някакъв друг вариант за заминаване за чистене на риба в Аляска??????

Публикувано на 30-12-2012 12:26 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Пламен,
държиш да чистиш риба в САЩ, това няма как да стене, поне не и към този момент. Но ако идеята ти е да отидеш и да спечелиш някакви пари, то има и друга работа в САЩ, с която това може да се случи.
Имаме оферти по H2B програта, по които може да кандидатстваш.
Прегледай сайта ни и се свържи с нас.
държиш да чистиш риба в САЩ, това няма как да стене, поне не и към този момент. Но ако идеята ти е да отидеш и да спечелиш някакви пари, то има и друга работа в САЩ, с която това може да се случи.
Имаме оферти по H2B програта, по които може да кандидатстваш.
Прегледай сайта ни и се свържи с нас.
Become part of one unique experience. Take the opportunity to work abroad!
Публикувано на 27-01-2013 23:20 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
И аз реших да отида на бригада тази година, ще ми е за първи път. Подписах договор с Ориндж и съм се насочила към Феърбанкс, Аляска. Общо излиза към 5000лв а самолетният билет за 2013 е 1200 евро.
Още се чудя за работата, но се спрях на 3 офери - мияч на чинии, за чистене на стаите и в кухнята там за предварителна подготовка, мисля че включва рязане на зеленчуци и такива неща.
Още се чудя за работата, но се спрях на 3 офери - мияч на чинии, за чистене на стаите и в кухнята там за предварителна подготовка, мисля че включва рязане на зеленчуци и такива неща.
Редактирано от Yona на 27-01-2013 23:23
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители