Форум >
>
Архив >
Тема: Work and Travel 2012 - Аляска

страница 4 от 14

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 23-11-2011 21:51 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
DAMN3D
Потребител

mahno89 писа:
Не ходете в Аляска! Сезон 2011 бяхме там. Ужасно!!! Намирахме се м/у Fairbanks и Anchorage, не си заслужава, не се заблуждавайте Аляска не е Америка, само така се води. Работихме като камериери даваха ни много малко часове, което значи и малко пари и втората работа беше лукс, който много от нас нямаха шанса да опитат. В парка който бяхме е много красиво, но не ходете в Денали или като цяло в Аляска. Там всичко е побългарено.no
Денали наистина сред минусите на Аляска и съжалявам, че така сте си пропилели лятото, което не го пожелавам на никого от бригадирите. Четох доста за това място и нямаше много добри отзиви, а и отдалеченоста му от по оживени места затруднява възможноста да си намери човек втора работа. Не мисля обаче, че е така в големите градове като Анкоридж, Феърбанкс и столицата на щата Джуно. И все пак никой не е застрахован от провал.
Късмет на всички, ще е нужен!

Публикувано на 24-11-2011 11:32 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
velinsotirov
Потребител

И аз бях на бригада 2011 в Аляска в гр. Kenai в една фабрика за риба и мога да споделя, че работата не е от най-приятните, но предвид факта, че изкарах $$$-та, които нито един приятел дето бяха в континентална Америка не е изкарал и това , че квартирата ми беше почти безплатна (12.50$/week), както и храната си заслужаваше цялото ми лято там. Тази година смятам пак да ходя до фирмата да си пускам документите за там.
Иначе Алаяска е много красива и дано някога успея да сабера пари за един круиз с кораб около нея.
На всички успех желая
Публикувано на 24-11-2011 15:27 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
GaLiNoR
Потребител

Най-накрая намерих активен форум хаха
Здр аз се записах за интервюто с CIEE в София от Usit colours и не съм си избрала нищо кокретно но като гледам вие всички сте за Аляска, аз лично предпочитам някой от източните островчета, някои може ли да ме ориентира какви места са Myrle beach, Coastal Main, Rhode Island смисъл мога ли да си намеря 2ра работа ? Абе всяка инфорамция ще ми е много полезна laugh
Публикувано на 24-11-2011 23:00 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Виж и другия раздел за САЩ, ако нещо ти е полезно.
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=2

Публикувано на 26-11-2011 19:09 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
MDD
Потребител

velinsotirov писа:
И аз бях на бригада 2011 в Аляска в гр. Kenai в една фабрика за риба и мога да споделя, че работата не е от най-приятните, но предвид факта, че изкарах $$$-та, които нито един приятел дето бяха в континентална Америка не е изкарал и това , че квартирата ми беше почти безплатна (12.50$/week), както и храната си заслужаваше цялото ми лято там. Тази година смятам пак да ходя до фирмата да си пускам документите за там.
Иначе Алаяска е много красива и дано някога успея да сабера пари за един круиз с кораб около нея.
На всички успех желая

С коя агенция беше? Гледам, че повечето сте се записали към Интеграл, там ли е по-оферта?
Публикувано на 28-11-2011 10:36 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
velinsotirov
Потребител

MDD писа:
velinsotirov писа:
На всички успех желая

С коя агенция беше? Гледам, че повечето сте се записали към Интеграл, там ли е по-оферта?

Ами ние бяхме със CETUSA, а техен представител в Бг са ToBeOne с тях се записахме и сме много доволни от хората, всичко беше така, както ни беше казано!
Публикувано на 28-11-2011 12:51 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
MDD
Потребител

Ок, мерси )
Публикувано на 28-11-2011 17:38 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
mahno89
Потребител

Е да ама рибата доколкото знам не е сигурна. Ако е сезон има работа ама ако няма риба и работа няма и пари. Поне това съм чувала де. Аз заминавам на източното или във Флорида. Аляска наистина е прекрасна, но си заслужава да се обиколи и другаде.
Публикувано на 28-11-2011 17:51 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
GaLiNoR
Потребител

Някой ходил ли е в този град Anchorage в Аляска , как е там има ли 2ра работа?
Публикувано на 28-11-2011 18:02 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Тия от CIEE казват, че "Very good chance of a second job in the city" ... обаче като погледнеш .. те за всичките дестинации така пишат. laugh

страница 4 от 14

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23870 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 27 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Damakov
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Damakov stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти