Форум >
Архив >
Публикувано на 21-12-2011 14:20 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Значи все пак е имало хора за Кенай във форума, пък като питах никой нищо не казва тцтц. Много сте потайни.
Искаш да кажеш, че си отишла онзи ден за пръв път, казала си че ще искаш Кенай и никой НИЩО не ти каза?!?!? Изобщо?!
ABCD писа:
Много съм им ядосана, защото в понеделник подписахме договор, а те са знаели предварително, че е възложена тази забрана, която е влязла в сила още от 16.12.... Нямам думи, а останалите им оферти никак не са изгодни
Много съм им ядосана, защото в понеделник подписахме договор, а те са знаели предварително, че е възложена тази забрана, която е влязла в сила още от 16.12.... Нямам думи, а останалите им оферти никак не са изгодни
Искаш да кажеш, че си отишла онзи ден за пръв път, казала си че ще искаш Кенай и никой НИЩО не ти каза?!?!? Изобщо?!
Публикувано на 23-12-2011 14:25 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Ехе...смятай каква безотговорна работа...като се замисля, че и аз бях на косъм да се запиша за тези фабрики, направо лошо ми става.
Дано на всички ви намерят добра оферта и да не ви прецакват лятото!
Дано на всички ви намерят добра оферта и да не ви прецакват лятото!
Публикувано на 24-12-2011 02:52 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Ей приятели , изключително място сте си избрали да ходите. Няма такава красота ... Аз бях в Национален парк Денали . Ако имате въпроси , фирми , работа мога да помогна . А Ориндж са една много стегната компания . Много ми помогнаха и в частност офиса в Търново .
Публикувано на 28-12-2011 18:13 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Здравейте! Искам да отида на бригада в САЩ! Сега гледам тук във форума за различните фирми, чета вс което видя. За сега мисля, че съм се насочила към фирмата Usit colours, но имам притеснения относно бригадата, тъй като ще ми е за 1ви път да ходя, ако въобще отида. Най - вероятно ще съм сама и нз дали ще се справя с работата и с езика. Вие как бяхте в началото като отидохте? Трудно ли беше и най-важният въпрос ми е дали ще си избия парите? Моля пишете ми! Благодаря предварително!
Публикувано на 28-12-2011 21:38 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Ми аз нямам опит все още, но понеже рядко опитните съветват, ще ти кажа това, което аз знам..или поне си мисля, че знам.
Сама си отговори дали ще се справиш с работата и с езика-помисли какво ти е нивото, каква позиция ще избереш, прочети какво се изисква от теб (обикновено има описание на раб. оферта) и такива неща. Просто е относително и много зависи какво ще правиш и къде ще го правиш. Ако си много настървена да изкарваш кинти, трудно лесно.. ще се примиряваш. А парите се очаква не само да избиеш, но и да удвоиш ( в най-добрият случай естествено). А т'ва, че си сама.. да не ти пука. Съмнява ме да липсват българи, където и да избереш да отидеш. И аз ще съм сама, ама така е като колегите-бригадири ен си признават къде ще ходят. Всички са много потайни тук
Good luck, bra!
п.с. А ти май не си се запътила към Аляска конкретно, нищо, че пишеш в тази тема.
Сама си отговори дали ще се справиш с работата и с езика-помисли какво ти е нивото, каква позиция ще избереш, прочети какво се изисква от теб (обикновено има описание на раб. оферта) и такива неща. Просто е относително и много зависи какво ще правиш и къде ще го правиш. Ако си много настървена да изкарваш кинти, трудно лесно.. ще се примиряваш. А парите се очаква не само да избиеш, но и да удвоиш ( в най-добрият случай естествено). А т'ва, че си сама.. да не ти пука. Съмнява ме да липсват българи, където и да избереш да отидеш. И аз ще съм сама, ама така е като колегите-бригадири ен си признават къде ще ходят. Всички са много потайни тук
Good luck, bra!
п.с. А ти май не си се запътила към Аляска конкретно, нищо, че пишеш в тази тема.
Публикувано на 29-12-2011 02:18 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Da ne sym za Alqska. Prosto sbyrkah temata , no blagodarq vse pak!
Мод: Кирилица!
Мод: Кирилица!
Редактирано от Elektra на 29-12-2011 10:41
Публикувано на 05-01-2012 16:44 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Здравейте, днес подписах договор с Usit Colors и ще опитам да се запиша за CIEE Hire на втори февруари и по - точно за Anchorage като housekeper. Та, бих искал да засегна тема, която не е обсъждана тук, а именно храната. Знаем вече колко струва да се отиде, колко струва хаусинга горе долу, но аз поне си нямам и най - малката представа колко излиза храната в Аляска.
Аз прегледах цените на хранителните стоки и изглеждаха добре. Нещо от сорта на 1 долар за хляб, 3-4 долара за биг мак (ако някой смята да се тъпче с макдоналдс), който между другото е доста по - голям от тези в България и до колкото разбрах би могъл да нахрани и мъжете. Също така ако имате представа може да опоменете и другите разходи като например пералня или пък други неща.
Поздрави,
Вальо
Аз прегледах цените на хранителните стоки и изглеждаха добре. Нещо от сорта на 1 долар за хляб, 3-4 долара за биг мак (ако някой смята да се тъпче с макдоналдс), който между другото е доста по - голям от тези в България и до колкото разбрах би могъл да нахрани и мъжете. Също така ако имате представа може да опоменете и другите разходи като например пералня или пък други неща.
Поздрави,
Вальо
Редактирано от bloodonfire на 05-01-2012 16:45
Публикувано на 05-01-2012 17:31 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
здравейте, и аз като вас искам да замина ...... но е факт че нямам достатъчно инфо. като цяло ако има някои на кеф в момента бих го помолила да ми обясни как стоят нещата със заминаването в щатите, и като цяло за работата....все пак гледам некви оферти, ама ...... наистина ли гарантираните седмични часове са гарантирани... или общо взето само така си пише.
Публикувано на 05-01-2012 21:17 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
Какво има да му мислиш толкова. Избираш си WAT агенция, отиваш на място - разясняват ти, ако ти хареса - с тях си. Ако не ти хареса - отиваш в друга агенция....
Публикувано на 15-01-2012 01:33 | RE: Work and Travel 2012 - Аляска
+2-ма за Fairbanks, Alaska
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители