Форум >
>
Архив >
Тема: С коя фирма заминахте за USA?

страница 1 от 4

1 2 3 4 >
Публикувано на 10-10-2008 14:33 | С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

Zdraveite..
ami,az si 4eta tuk iz foruma,i se 4udq dali da ne se probvam za USA..ot UK vidqh dostata4no,moje bi e vreme da smenq destinaciqta..Nqkoi moje li da spodeli s koq firma e zaminal,samo studenti li zaminavat ili moje i nestudenti i takiva ne6ta...Kolko izliza cqloto patuvane do tam/dokumenti,samoleten bilet,kolko trbqva da ima6 v sebe si minimum za da si spokoen../ei takiva ne6ta
Blagodarq predvaritelno!

Редактирано от geripz на 14-10-2008 00:51
Публикувано на 13-10-2008 15:55 | RE: S koq firma zanahte za USA?
geripz
Потребител

malko info za USA nqkoi nqma li da dade????ne badete egoisti...razz
Публикувано на 14-10-2008 21:48 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
vesela
Потребител

Здравейте,

Аз мога да споделя моя опит. Аз патувах за щатите 2005 и 2006-та година и информацията ми ще е малко остаряла,но въпреки това се надявам да е от полза. Та заминах с фирма Интеграл, много съм доволна от тях. КОгато аз заминавах програмата беше само за студенти..и мисля че и сега си е така.За джобни..по закон при влизане в САЩ трябва да разполагаш с мин. 495$ доколкото помня...но аз тръгнах с около 300..но не препоръчвам да тръгвате с по-малко...все пак не се знае кога ще ви платят и ще е по добре да има с какво да се осигурите за известно време.
Публикувано на 14-10-2008 21:57 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

благодаря много за инфото..
аз в момента проучвам фирмите,тези с който са пътували студенти и са доволни от тях,тъй като ще си подавам документите за стаж по специалността..Виждала съм рекалми на тази агенция,но нямам нищо повече за нея-дали изпараща хора,и дали са доволни от работата с тях..За джобните си права- с колкото повече си в наличност,толкова по спокойно ще живееш до заплата...
Те имат офис в София и мисля че и във Варна или се лъжа?
и последен върос..ако не е неудобно-студентската програма колко ти струва,тъй като аз се разрових и намерих фирми който могат да ме изпратят срещу 1400$ но аз да си намеря работодател,не включват самолетният билет и визата за САЩ..аз не мога да преценя-това ми се струва доста за 8месечен стаж..какво е твоето мнение по въпроса?
Публикувано на 14-10-2008 22:27 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
vesela
Потребител

Ами...за този стаж..не мога да ти кажа какви пари да очакваш да ти струва.И Интеграл предлагат някакви- може да разгледаш тук .НО мисля че горе долу толко струват тези стажове,и цената зависи от продължителността на престоя.Но прецени сама кое си заслужава повече..стаж, на който нямаш право на друга работа...или пък на Work n Travel, където можеш да работиш колкото си искаш и реално да имаш възможността да спечелиш добри пари. Зависи вече с каква цел искаш да отидеш в САЩ.Аз ходих с програма Work n Travel и пари спечелих и свят видях както се вика..и съм много доволна.Струваше ми всичко ( програма+ билет+ джобни) около 2000$, който после си възвърнах.А Интеграл имат офис в София, за Варна не съм сигурна.
Ще се радвам да помогна и с други отговори..та ако имаш още въпроси съм насреща
Поздрави
Весела
Публикувано на 15-10-2008 13:52 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

Мерси Весела,
само дето аз не мога да ходя по програмите Work n Travel тъй като вече съм завършила висшето си образование и съм се дипломирала cool
Видях,че предлагат стажове на хора,който са завършили образованието си и имат опит по специалността си поне 3г затова съм решила да пробвам там.
Пък няколко месеца стаж няма да ми навреди,после ако си намеря друга работа и работодателя се съгласи да ми направи покана може и да остана..вече и заплащането ще е различно,няма да е като на стажант..надявам се
Публикувано на 15-10-2008 20:09 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
Silver Fox
Модератор

I az iskam da probvam ot uk napravo za usa,vsa6nost kakvo slojno ima otiva6 do posolstvoto i tam ti raziasniavat,predpolagam:|...
Публикувано на 15-10-2008 20:33 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ти не искаше ли за Япония бре? laugh
Публикувано на 15-10-2008 21:33 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
bluebird
Потребител

Той от САЩ ще замине за Япония wink
Публикувано на 15-10-2008 22:56 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

e,az ne sam sigurna 4e moje ot UK direktno za USA..mislq si,4e trqbva prez BG za USA:|

страница 1 от 4

1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 31 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти