Форум >
>
Архив >
Тема: С коя фирма заминахте за USA?

страница 4 от 4

< 1 2 3 4
Публикувано на 24-12-2011 20:45 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
patkana
Потребител
https://facebook.com/Александър Друмев

Аз това лято ходих със ************ в Щатите и изобщо не съм доволен от тях-много несериозно отношение-не ти казват нищо,не те подготвят-нямат актуални работни оферти на сайта им..Работните оферти ми ги казваха по телефона със доста неточности и неясноти...Другите също не бяха доволни,особено момчето с което ходих....За това тази година се записах със Orange,хубави оферти,учтиви хора,уж стабилна фирма..... но имам доста сериозна забележка към тях-Има една програма наречена-Tax recycle-която ти позволява вместо да даваш пари по програмата-от данъците които трябва да си възтановиш(а те в моя случай са голяма сума) вместо да чакаш от 2-3-4 месеца след новата година да си ги вземеш,направо ти ги отдържат от тях за програмата и не даваш нищо,и по този начин исках да дам пари на моя най-добър приятел да замине за Англия...Но уви....Казаха ми че не мога да ползвам програмата тъй като не нямам Social Security Card-картата която ти пише твоя единен граждански номер в Сащ(аз нямам картата защото изобщо не съм я получил,но имам номера).И звъннах първо във Администрацията във градчето където бях от там ми казаха да звънна във посолството да ги попитам дали мога да си взема дубликат или нещо такова,от там те ми казаха че тази карта не ти трябва за абсолютно нищо-за връщането на данъците ти трябва само номера.И лекичко ядосан така звъня във фирмата да им кажа че всъщност не им трябва картата и защо пък не могат да ме запишат на Tax recycle програмата и те ми отговарят-съжеляваме,политиката на фирмата е такава че трябва да имаш пълен набор от документи....-и съответно аз си платих програмата,но останах без пари за момента,и не мога да помогна на моя приятел...sadЗначи от цялата работа(освен главоболията),го направиха просто ей така...незнайно защо...мен най много ме е яд за това че провалиха шанса на едно момче да замине на бригада sadsad ,и то по глупав,безмислен и нелогичен начин,така че независимо от фирмата си правете сметката и много внимавайте,да не станете жертва на подобни недуразомения!!!.....

Редактирано от Ivo на 25-12-2011 12:42
Публикувано на 26-12-2011 10:49 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
magy_gr
Потребител

До "patkana" по-добре ще е да кажеш името на агенцията с която си пътувал и не си останал доволен вместо да я цензурираш... Така би помогнал на хора, които все още се колебаят на коя фирма да се доверят.

Ivo: аз съм я цензурирал, тъй е от фирмите, които не желаят да бъдат обсъждани във форума. За по-лесно е да се цензурирате сами, вместо аз да го правя.
Редактирано от Ivo на 30-12-2011 18:00
Публикувано на 26-12-2011 12:07 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
patkana
Потребител

magy_gr писа:
До "patkana" по-добре ще е да кажеш името на агенцията с която си пътувал и не си останал доволен вместо да я цензурираш... Така би помогнал на хора, които все още се колебаят на коя фирма да се доверят.

АМИ аз написах много добре името на фирмата точно с цел да помогна на хората и да си направят преценка,но както виждаш маги,коментара ми е цензуриран от Ivo,не от мен,така че ако обичаш се обърни към него!!!
Публикувано на 30-01-2012 18:28 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
rockyyyy
Потребител

Здравейте колеги ! Искам да се запиша за бригада ,но се двоумя м/у следните агенции...Usitcolours i Orange ....ако някой има лични впечатления нека сподели,че мн се двоумя,а времето лети ;[....Или също така ако знаете някоя по-добра агенция от тези споделете
Благодаря предварително !!!

Публикувано на 31-01-2012 19:19 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
patkana
Потребител

rockyyyy писа:
Здравейте колеги ! Искам да се запиша за бригада ,но се двоумя м/у следните агенции...Usitcolours i Orange ....ако някой има лични впечатления нека сподели,че мн се двоумя,а времето лети ;[....Или също така ако знаете някоя по-добра агенция от тези споделете
Благодаря предварително !!!

Еми то по-нагоре е достатъчно споделяно,и можеш да си направиш преценката,въпреки моята забележка към Ориндж(по нагоре можеш да я видиш),пак предпочитам тях пред UsitColours защото очевидно има доста повече хора които са недоволни от тях,от обслужването им и т.н. Аз лично ти препоръчвам Ориндж,мисля че са по-добрия вариант cool

страница 4 от 4

< 1 2 3 4

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 23 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти