Форум >
Архив >
Публикувано на 02-02-2009 12:10 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
Otnosno ToBeOne- az putuvah minalata godina s tqh za USA i sum mnogo dovolna ot tqh! Obru6tat ti vnimanie vinagi, kogato ima6 nujda ot razqsneniq i cenite im sa dobri. Dori,ako ima6 nqkakuv problem po vreme na prestoq ti v USA moje6 da se svurje6 s tqh i da ti sudeistvat!
Публикувано на 14-04-2009 14:16 | RE: Моите Work and Travel
Здравейте,
Аз ходих два пъти на Work and Travel с Orange http://orange.bg.
И двата пъти бях в Cape Cod, МА. Останах адски доволен от това място - вярно е че има много студенти, но има и много работа и с какво да се забавлява човек в свободното си време.
На всичко които се чудят дали да отидат мога да кажа - със сигурност Work and Travel не е готин филм и няма да завалят пари в банковите ви сметки от ден #1, но пък е най-смисленото нещо, което да направите през студентските си години! Виждате нов континент, ставате поне малко по-самостоятелни, купувате си разни джаджи и в крайна сметка спестявате повече, отколото ако правите същата работа на БГ черноморието!
Дерзайте
Аз ходих два пъти на Work and Travel с Orange http://orange.bg.
И двата пъти бях в Cape Cod, МА. Останах адски доволен от това място - вярно е че има много студенти, но има и много работа и с какво да се забавлява човек в свободното си време.
На всичко които се чудят дали да отидат мога да кажа - със сигурност Work and Travel не е готин филм и няма да завалят пари в банковите ви сметки от ден #1, но пък е най-смисленото нещо, което да направите през студентските си години! Виждате нов континент, ставате поне малко по-самостоятелни, купувате си разни джаджи и в крайна сметка спестявате повече, отколото ако правите същата работа на БГ черноморието!
Дерзайте
Публикувано на 17-05-2009 19:44 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
zdraveite iskam da popitam kakvo moga da rabotq otivaiki na brigada v USA
Публикувано на 25-02-2010 09:39 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
И аз сега бягам за заминаване. И си пиша CV'то.
Супер е за тебе ако намериш компания, ще ти е по лесно да преживееш сконфузеността в началото.
С коя компания и накъде пътуваш? Имаш ли дата за интервю вече?
Супер е за тебе ако намериш компания, ще ти е по лесно да преживееш сконфузеността в началото.
С коя компания и накъде пътуваш? Имаш ли дата за интервю вече?
Публикувано на 25-02-2010 14:24 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
За съжаление мен не ме устройва тази фирма, нямат програми като за мене.
А относно офертите им, аз не съм ходил за Америка и немога да ти кажа къде би било по добре. Но ако знаеш добре английски можеш да си в сфера сервитьор или продавач (пряк контакт с клиент), а ако си със средно ниво на английски можеш да избереш нещо зад кулисите (докато си обработиш езика) да помагаш в кухнята или да подреждаш стаите в хотел.
Спомена че имаш компания за заминаване, ориентирай се по тях да не си самотна после на работното място. *kitara*
А относно офертите им, аз не съм ходил за Америка и немога да ти кажа къде би било по добре. Но ако знаеш добре английски можеш да си в сфера сервитьор или продавач (пряк контакт с клиент), а ако си със средно ниво на английски можеш да избереш нещо зад кулисите (докато си обработиш езика) да помагаш в кухнята или да подреждаш стаите в хотел.
Спомена че имаш компания за заминаване, ориентирай се по тях да не си самотна после на работното място. *kitara*
Публикувано на 14-11-2010 08:38 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
ще пътувам с UsItColours аз
Публикувано на 17-02-2011 20:15 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
здравейте,някои от вас ходил ли е на бригада в САЩ с фирма UNITREX ,SW или PACE?Какви са му впечатленията от нея? Предлагат добри оферти,но фирмите не са ми е познати
Редактирано от eve_kz на 18-02-2011 20:06
Публикувано на 18-11-2011 17:07 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
Аз смятам да се запиша с ТoBeOne доста сериозни и клалифицирани ми с еструваха, надълго и нашироко ми обясниха за работните позиций и програмата, като цяло. Насочил сам се кам Nantucket a от доста приятели научих, че те имат доста повече позиций от другите агенций , както и имат квартири на този остров. Някои има ли представа за тази аганция, то аз съм взел реяение де...ще съм с тях , но все пак повече мнения повече научена информация!
Публикувано на 18-11-2011 17:56 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
3 години ходих в щатите. първата бях с усит и останах изключително недоволен от обслужването. нищо не ми обясниха и ако не бяха познати да питам нямаше да знам какво да правя там. отделно имах познати които не им върнаха данъците от предна година даже им бяха казали че те дължат 4-цифрена сума...реших да си варна данъците с orange. всичко беше супер точно, бързо и коректно. до стотинка ми върнаха всичко. две години заминах с тях на бригада и останах супер доволен от всичко. от обслужване, от работни оферти от всичко. в офиса бяха много точни и печени. винаги като се пбръщах за помощ ми помагаха и отговаряха на е-мейлите ми компетентно. това мога да споделя като опит.
*мод: Добре дошъл И моля пиши на кирилица.
*мод: Добре дошъл И моля пиши на кирилица.
Редактирано от Elektra на 18-11-2011 19:21
Публикувано на 19-12-2011 17:18 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
Здравейте, аз вече 2 години ходя на бригада в САЩ и мицля да се пробвам отново. Решила съм тази година да се запиша в International Work Abroad, чувала съм много добри коментари за тях.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители