Форум >
Архив >
Публикувано на 24-03-2009 21:56 | Интервюта за САЩ
nqkoi znae li kak varvqt interwiutata tazi godina,ima li mnogo skasani
мод: Пиши на КИРИЛИЦА!

Редактирано от Fairy на 27-01-2011 20:07
Публикувано на 11-04-2009 17:53 | RE: interwiuta za usa
nai posle nqkoi koito pita za USA,4e veche se bqh otchaqla.Vsashnost ti shte hodish li

You can go wherever you like!
Редактирано от Fairy на 27-01-2011 20:08
Публикувано на 27-01-2011 19:03 | RE: interwiuta za usa
Az syshto iskam da popitam za intervutata, kak vyrvqt ???????????
Редактирано от Fairy на 27-01-2011 20:08
Публикувано на 27-01-2011 19:39 | RE: interwiuta za usa
по мой наблюдения и четене по форумите има доста неодобрени 

Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Редактирано от stiliqnestiq на 27-01-2011 19:40
Публикувано на 31-01-2011 14:11 | RE: Интервюта за САЩ
Резултатите от всяко интервю са строго индивидуални за всеки участник и зависят изцяло от собствените му качества. Груба грешка е да се правят подобни заключения. 
Пробвайте се, няма нищо страшно

Пробвайте се, няма нищо страшно

Публикувано на 24-02-2011 21:27 | RE: Интервюта за САЩ
и аз така мисля.всичко е индивидуално и е малко късмет.Дали трябва да се знае английски на много добро ниво?
Публикувано на 13-03-2011 11:30 | RE: Интервюта за САЩ
имам позната, която беше в сащ мин. лято и за жалост се издъни, има наказание в полицията за шоплифтинг, някой знае ли дали някога са давали повторно на такива студенти визи?
Мод: Пиши на кирилица де!
Мод: Пиши на кирилица де!
Редактирано от Fairy на 13-03-2011 11:38
Публикувано на 26-03-2011 09:31 | RE: Интервюта за САЩ
Moe мнение e ,чe по тези форуми пишат хора koито са скъсани и само стресират всички останали, e аз съм oт хората koито са взели и искам да кажа ,че всичко е въпрос на късмет и това как самият ти ще се представиш. Ако си изряден във всичко 99% се взема виза,аз взех H2B преди няколко дни точно за една минута без много разпитване.Успех на всички на които им предстои интервю.

Редактирано от mebo17 на 26-03-2011 09:41
Публикувано на 16-04-2011 16:33 | RE: Интервюта за САЩ
Здравейте от мен
След 10тина дена съм на интервю за J1 виза и съответно съм доста притеснен
Имам 3
невзети изпита ( в момента съм 3ти курс в ТУ София ) . В книжката ми няма 2ки( вече е при тях) , но предполагам ще влязат в системата на университета, за да проверят как седят нещата с мен. Знаят ми факултетния номер, ЕГН-то и могат да го направят
Четох по форумите, че отказват виза на хора с 2 невзети изпита
Дано вземат предвид факта, че ще се прибера към края на Август, точно за ликвидационната сесия и не се заядат с мен за това...
Иначе имам работна оферта, подписан договор, квартира и двупосочен самолетен билет. Не знам до колко това ще ми помогне за интервюто
Единствено изпитите ме притесняват...
ПП: Приемам всякакви съвети и препоръки за интервюто. Всичко би ми било от полза, защото наистина нямам представа за какво става дума
Благодаря предварително. Поздрави! 
След 10тина дена съм на интервю за J1 виза и съответно съм доста притеснен
Имам 3 невзети изпита ( в момента съм 3ти курс в ТУ София ) . В книжката ми няма 2ки( вече е при тях) , но предполагам ще влязат в системата на университета, за да проверят как седят нещата с мен. Знаят ми факултетния номер, ЕГН-то и могат да го направят
Четох по форумите, че отказват виза на хора с 2 невзети изпита
Дано вземат предвид факта, че ще се прибера към края на Август, точно за ликвидационната сесия и не се заядат с мен за това...Иначе имам работна оферта, подписан договор, квартира и двупосочен самолетен билет. Не знам до колко това ще ми помогне за интервюто
Единствено изпитите ме притесняват...ПП: Приемам всякакви съвети и препоръки за интервюто. Всичко би ми било от полза, защото наистина нямам представа за какво става дума
Благодаря предварително. Поздрави! 
Публикувано на 17-04-2011 21:58 | RE: Интервюта за САЩ
Някой който се е записвал скоро за интервю може ли да сподели за след колко дни е първата свободна дата , че се притеснявам че засъснявам. Благодаря !
А иначе, ако някой се притеснява, че ще бъде отхвърлен да покаже билета си за обратно връщане и няма да има проблем , независимо от броя на двойкител
А иначе, ако някой се притеснява, че ще бъде отхвърлен да покаже билета си за обратно връщане и няма да има проблем , независимо от броя на двойкител
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД