Форум >
>
Архив >
Тема: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
Публикувано на 19-12-2009 11:23 | Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
autumnsphere
Потребител

Ако искате да добиете представа как се работи на юг в Щатите, прочетете това:

http://glasove.com/article-6282.php

Разказът е за Myrtle Beach, Южна Каролина.

Редактирано от autumnsphere на 20-12-2009 12:24
Публикувано на 20-12-2009 12:15 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
kals
Потребител

to e qsno amerikancite sa palni prosti svini,,,,,,,,,kakvo se 4udite ,a az se 4udq na teb za kakvo si stoql tam........pri taq izmet..........angryangryangry
Публикувано на 20-12-2009 13:03 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
HenryII
Потребител

Американците са най- тъпата нация на эемята , а тия които ходят там на бригади са още по- тъпи и от тях.
Публикувано на 20-12-2009 13:30 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Да де да, тъпи били... Като не можем да достигнем гроздето казваме че е кисело... Аз пък благородно им завиждам на бригадирите в САЩ, имат възможността да видят толкова много забележителности и да посетят толкова интересни места.

Публикувано на 20-12-2009 16:50 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
gabrovski_vt
Потребител

Brigadite v USA sa kade-kade po interesni ot selskostopanskite kampanii v uk.No za hora koito ne napuskat provinciqta s redki izklycheniq i uk e SUPER.
Редактирано от Fairy на 20-12-2009 23:20
Публикувано на 20-12-2009 17:15 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
HenryII
Потребител

gabrovski_vt писа:
Brigadite v USA sa kade-kade po interesni ot selskostopanskite kampanii v uk.No za hora koito ne napuskat provinciqta s redki izklycheniq i uk e SUPER.

,, По- интересни" със сигурност са за хора , като тебе отишли за да се лигавят и на екскурзия. Ако искам да ходя за туризма , САЩ е последната страна в света , която бих посетил. ,,Тъпи кампании" са , защото в Англия трябва да работиш , докато в Америка е достатъчно и само с гейските си маниери да печелиш , нали така.Кажи ми какви пари си направил в щатите эа 6 месеца , та да ти се иэсмея в лицето.
Редактирано от Fairy на 20-12-2009 23:21
Публикувано на 20-12-2009 18:49 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
gabrovski_vt
Потребител

koi si ti 4e da me citira6,tyi si e moq rabota kakvi pari sam izkaral,sas sigornosst sam po napred ot teb.Nai golemiqt mi koshmar e na tvoite godini da hodq po brigadi,i da pliyq durjavite v koito ne moga da si pozvolq da posetq.
Редактирано от Fairy на 20-12-2009 23:28
Публикувано на 20-12-2009 19:34 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
HenryII
Потребител

gabrovski_vt писа:
koi si ti 4e da me citira6,tyi si e moq rabota kakvi pari sam izkaral,sas sigornosst sam po napred ot teb.Nai golemiqt mi koshmar e na tvoite godini da hodq po brigadi,i da pliyq durjavite v koito ne moga da si pozvolq da posetq.

А моят най- голям кошмар е на твоите години да не мога да пиша на книжовен български език.И по- леко с квалификациите , че доколкото виждам си от моят град .В идиотизма си и ************ си може да си по- напред , но в друго , не бих каэал.
Редактирано от Fairy на 20-12-2009 23:29
Публикувано на 20-12-2009 20:38 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
kraso1
Потребител

имам познати които бяха 4 години в щатите и се върнаха защото ги съкратиха от работа, а работата която си намериха там после стигаше едвам да си платят квартирите.данъците и разходите за храна. В сащ ти трябва задължително кола без кола си като съпнат кон с капаци! Не на всякаде в сащ е гарантирано че ще имаш хубава работа. наи често се налага да ходиш на две места да работиш. 90 процента от хората който ходят на бригада там работят в хотел а после като им свърши смяната ходят да продават пуканки и сладолед в некой увеселителен парк. За мен е по добре да сам в UK на полето и да направя добри пари за 4 месеца от колкото да работя като кифладжия в сащ по 14 часа на ден ако съм на две работи. Иначе да на мамините синчета дето им дават пари могат да си позволят да ходат на екскурзии в сащ, другите хора дето не могат да си позволят ходат по бригади,Едно заминаване в сащ е най-малко 3-4хиляди и не мога да ги дам току така, едно заминаване за англия с всички документи ми е 900 лв(плюс джобните пари). Съгласе съм че американците са НАЙ-ТЪПИЯ народ на планетата, по самите филми и предавания които правят си личи товаhmm! Мислят се за много велики а в същност повечето не знаят името на президента който ги управлява тъпи са като мотики и дебели да много дебели поне така ми обясниха мои познати дето са живеяли там.

Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Публикувано на 22-12-2009 22:02 | RE: Интересен разказ за черните в Мъртъл Бийч
FazI
Потребител

А ние всички сме толкова умни и обичаме да им вършим долната работа, където и да било извън пределите на страната.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 13 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти