Форум >
>
Work and travel дестинации >
Тема: Mt. McKinley Princess Wilderness lodge
Публикувано на 21-11-2013 21:58 | Mt. McKinley Princess Wilderness lodge
fido
Потребител
http://www.facebook.com/fido4cskasofia

Cтава въпрос за Аляска.. не ме интересува толкова дали някои ще ходи тази година там,а по скоро някои които е бил да разкаже доволен ли е и как са нещата? Гледам за dishwasher и чета доста часове се дават, бонус има..housinga е за 4 човека в стая,малко напрягащо звучи? за Втора работа някаква има ли шанс?

Публикувано на 19-03-2014 00:15 | RE: Mt. McKinley Princess Wilderness lodge
evgeni
Потребител

Здравей,бях миналата година в Денали,там се намира хотелът,който те интересува.Ще ти дам кратки отговори на въпросите ти.Пълно е с Българи,Сърби,Македонци,Молдовци.За мияч на чинии в хотела дават по 40 часа на седмица + бакшиш около 10 долара на ден,което е добре,не дават извънредна работа.имаш по 1 долар на всеки изработен час,парите си ги получаваш на края на сезона,което е добре,можеш отсега да сметнеш колко ще вземеш за 4 месеца по 40 часа на седмица.Осигуряват квартира,или по-точно общежитие,като ти приспадат,мисля че по 105 долара на седмица,но имаш включена храна 3 пъти на ден,ще пътуваш всеки ден по 15-20км до общежитието с осигурен автобус,но всичко е ново и добре поддържано!За втора работа може да забравиш още от сега,позициите са прекалено малко,но не трябва да се отчайваш,посредата на сезона ще намериш работа,но трябва да търсиш много упорито и да имаш много познати,който са там за 2-ра или трета година.На работа наемат само хора който са за 2-ра или трета година,защото ги познават,всичко става с връзки както е в България,пълно е с българи...Опциите за работа са на 5-6 места,защото мястото е малко включва още 2големи хотела,2-3 пицарии,за другите места като магазинчета или не наемат хора или не става...ако имаш повече въпроси питай
Публикувано на 18-01-2015 13:22 | RE: Mt. McKinley Princess Wilderness lodge
millibu
Потребител

Здравейте от мен!
Смятам тази година да работя в Аляска и нашата агенция предлага два варианта, от които единият е Princess Wilderness Lodge в Денали, другото е Denali Park Hotel в Healy. Ако някой има впечатления за двата хотела, моля да сподели.

На мен най-много ми е неясна позицията и за двете - Resort Worker и също бонуса по 4$ за всеки изработен час, което се получавало накрая, ако си изпълниш всички задължения по договора, понеже един приятел сподели, че се случвало да те пуснат да си ходиш няколко дни преди крайната дата на договора и така не ти изплащали бонуса.
Ако имате повече инфо относно това, пишете.
Благодаря!
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23847 | Форумни мнения 29813 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 77 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: ivanivanov85
Бригадири в момента или преди малко във форума:
miro75 mitko55 da4katakn Mitre stelichka Ivo borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov jordasha shushoni83 bambi12345 karamfila puhinio bLqsuchko minkoV milkras venelinabg cepeur Min4ev83 sissi_vt pacho mihailova80

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти