Форум >
Публикувано на 27-01-2014 15:09 | CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
Здравейте, знам, че има тема за Чатъм, Масачузец, но е от миналата година и очевидно никой не се отзовава там, за това реших да пусна тази. Ще съм много благодарна на хора, които са били там или са чували нещо за това място, защото от агенцията ми предлагат само това място, май нямам много опции за друга оферта, а на мен ми изглежда малко загубено и забутано, изобщо има ли добри шансове за втора работа? Чувала съм, че Масачузец е щата с най- висок стандарт, това трябва ли да значи че навсякъде ще е скъпо???

Публикувано на 27-01-2014 18:11 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
и аз ще съм на бригада тази година и тъкмо оглеждах офертите за тази дестинация..може ли да ми кажеш коя е агенцията моля ? 

Публикувано на 28-01-2014 15:36 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
Да, вярно е, че в Масачузетц стандарта е висок, но това се отнася за цената на квартирата ти например (която варира 100-120$ на седмица) или данъците, които също са високи (но това няма значение, защото после си ги взимаш
) иначе храната е на нормални цени (цигарите са скъпи)
Това лято бях в Масачузетц, но в друг град и не съм запозната с мястото, където евентуално ще бъдеш ти, но мога да ти кажа, че няма значение колко е малък града, винаги можеш да си намериш работа (все пак и в малките градове има магазини, хотели, бензиностанции и т.н.) надявам се да съм била полезна.. И искам да кажа, че за мен Масачузетц е най-якия щат 

Публикувано на 29-01-2014 18:07 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
Благодаря много
Дано и аз остана доволна от мястото, иначе квартирата ми е дори по-скъпа от това, което си посочила- 125 $ ще е. А заплащането май не е много по-високо от останалите щати- моята оферта е за 8.25 $. Все още ми се струва не на сметка, знам ли 

Публикувано на 30-01-2014 09:21 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
Задължително си търси 2ра работа, аз бях за 8$ на час, а квартирата ми беше 105$ на седмица и се върнах на минус ...
Публикувано на 30-01-2014 15:16 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
Така е като винаги искате да сте в "по-интересните щати" Има щати където данъка е от порядъка на 10% и има места където дори няма някой данъци. Всеки сам си избира щата, но е хубаво преди това да се поинтересувате.
Публикувано на 03-02-2014 13:31 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
svetoslaw писа:
Така е като винаги искате да сте в "по-интересните щати" Има щати където данъка е от порядъка на 10% и има места където дори няма някой данъци. Всеки сам си избира щата, но е хубаво преди това да се поинтересувате.
Аз хич не търся да е интересен щата, просто искам да не се набутам и да си избия парите, най-малкото, ама с тези агенции, дето нищо не ти обясняват и се изчерпва работата им с намирането на една оферта, така е.. доста хора не са много наясно (включително и аз) и трябва сами да се бутат за мнения и инфо, а това би трябвало агенцията да го прави, все пак взимат доста пари за едното търсене на оферти

Публикувано на 04-02-2014 15:35 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
magu писа:
Аз хич не търся да е интересен щата, просто искам да не се набутам и да си избия парите, най-малкото, ама с тези агенции, дето нищо не ти обясняват и се изчерпва работата им с намирането на една оферта, така е.. доста хора не са много наясно (включително и аз) и трябва сами да се бутат за мнения и инфо, а това би трябвало агенцията да го прави, все пак взимат доста пари за едното търсене на оферти
svetoslaw писа:

Разбирам те, всеки знае за себе си най-добре. Агенциите ги интересува да те изпратят, пък после ти там как ще се оправяш е твое главоболие. Жалко, но факт. Успех иначе

Аз имам един друг въпрос към теб- Защо не си доволна от мястото където беше миналата година ?

Публикувано на 05-02-2014 16:06 | RE: CHATHAM, MA, МНОГО МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!
Ами не, че не съм доволна, градчето ( Wisconsin Dells) беше приятно, но искам малко разнообразие, искам да видя повече места
Успех и на теб, и на всички, която и дестинация да са избрали 

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители