Форум >
>
Work and travel дестинации >
Тема: Мнения за Аляска?
Публикувано на 22-10-2014 00:32 | Мнения за Аляска?
AddicteD
Потребител

Споделете къде точно в Аляска, кой работодател и каква позиция е най-оферта? Чувала съм, че там е или много добре или много зле. Мнения за Denali, Seward? Ще помоля само да е от хора с опит там. Нямам проблеми с език, позиция или каквото и да е, имам достатъчен експириънс с лета в Америка, но ми е малко рисковано, все пак билета само е 2000, а и отделно съм много доволна от East Costa- a, щеше ми се да видя този прекрасен щат просто. (но не и накрая да съм на минус, нали :Д) Благодаря на отзовалите се?

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 108 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
miro75 mitko55 _pepito_ Ivo statope precakan sv85uk garvana8308 sisoko81 sitalk2004 quiksilver emma76 junek Geri1 bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти