Форум >
Публикувано на 08-11-2014 16:39 | Middletown, RI
Здравейте! Някой ходил ли е в Middletown, RI? Някакви впечатления?
За сега съм си харесала само тазии оферта от Newport Hotel Group Corporate (използвам услугите на Юзит Колърс). Нуждая се от малко информация и ако някой сподели такава с мен ще съм му безкрайно благодарна.
За сега съм си харесала само тазии оферта от Newport Hotel Group Corporate (използвам услугите на Юзит Колърс). Нуждая се от малко информация и ако някой сподели такава с мен ще съм му безкрайно благодарна.
Публикувано на 09-11-2014 20:06 | RE: Middletown, RI
някои запознат ли е с фирма work and travel abroad wata,да сподели мнение,точни ли са,легални ли са,интересува ме за работата в англия
Публикувано на 12-11-2014 09:56 | RE: Middletown, RI
a_dekova писа:
някои запознат ли е с фирма work and travel abroad wata,да сподели мнение,точни ли са,легални ли са,интересува ме за работата в англия
Май е по-добре да пишеш в темите за Англия...тук инфото е предимно за САЩ.
Публикувано на 04-05-2016 20:53 | RE: Middletown, RI
Хотелите от групата на Newport Hotel Group са с по-високо заплащане (поне по мое наблюдение) от другите хотели, миналото лято в хотела в който работих надника беше 12,75 на час, в сравнение с другите хотели си беше супер добра оферта. Става въпрос за Massachusetts
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители