Форум >
>
Work and travel дестинации >
Тема: Спешно!Квартива в Ocean city,MD
Публикувано на 05-05-2017 19:46 | Спешно!Квартива в Ocean city,MD
Petrova97
Потребител

Здравейте,бригадири Заминаваме с приятели на бригада в Ocean city(MD),но все още нямаме квартира.А на място ми казаха да не рискувам.
Ще може ли да ми препоръчате някой сайт или нещо сигурно за намиране на квартира там
Свързахме се с няколко човека и агенции:Yavor Mitev,Summer Fun,E-point и т.н За B-g island ми казаха много лоши неща,даже агенцията не ни ги препоръча.Въпросът ми е..някой от горе изброените става ли?Защото не исмам да бъдем преметнати и т.н всички искат депозит.Много ще съм благодарна ако някой знае друг начин или да даде мнение за горе изброените.Благодаря!

П.с:Ще се радвам и ако споделите вашия опит в този град

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23847 | Форумни мнения 29813 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 107 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: ivanivanov85
Бригадири в момента или преди малко във форума:
mitko55 miro75 da4katakn Mitre stelichka Ivo borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov jordasha shushoni83 bambi12345 karamfila puhinio bLqsuchko minkoV milkras venelinabg cepeur Min4ev83 sissi_vt pacho mihailova80

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти