Форум >
Публикувано на 02-01-2013 14:02 | Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Искате ли страхотно заплащане и работа в столицата и един от най-атрактивните градове в САЩ ? При нас може да го имате!
За повече информация
тел: 0889909933
0898599070
имейл: office@ngbconsult.com
За повече информация
тел: 0889909933
0898599070
имейл: office@ngbconsult.com
Become part of one unique experience. Take the opportunity to work abroad!
Редактирано от NGB Consulting на 02-01-2013 14:30
Публикувано на 02-01-2013 16:28 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
а може ли хора които не са студенти да участват ?
Публикувано на 02-01-2013 17:18 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
COMETOPAPA писа:
Тази оферта е само за студенти редовна форма на обучение и заминаването става с J1 виза.
Погледни сайта ни, там имаме информация за различни оферти с H2B виза, тя е за хора, които не са студенти.
Публикувано на 02-01-2013 17:57 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
а трябва ли да имаме от тука свидетелство за барман?
Публикувано на 02-01-2013 21:21 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Не се изисква сертификат или свидетелство за бармани.
Нужен е само предишен опит като барман.
Също така задължително условие е много доброто владеене на английски език и кандидата да е с навършени 21 години.
Нужен е само предишен опит като барман.
Също така задължително условие е много доброто владеене на английски език и кандидата да е с навършени 21 години.
Публикувано на 03-01-2013 13:32 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Здравейте,
това лято съм решен да поема по някоя бригада, ще ми е за първи път. Въпросната обява грабна интереса ми. Имам 2-3 години опит като барман, 1 година плътно, през останалото време лятото за по 3-4 месеца. Студент съм редовно, магистър в ТУ София. Английския ми е сравнително добър.
Ще ми е нужна информация, какво да правя от тук нататък.
Поздрави.
това лято съм решен да поема по някоя бригада, ще ми е за първи път. Въпросната обява грабна интереса ми. Имам 2-3 години опит като барман, 1 година плътно, през останалото време лятото за по 3-4 месеца. Студент съм редовно, магистър в ТУ София. Английския ми е сравнително добър.
Ще ми е нужна информация, какво да правя от тук нататък.
Поздрави.
Публикувано на 03-01-2013 16:18 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Офиса ни се намира на спирката на Техническия университет, зад сладкарница Папая, над китайския ресторант. Моля заповядайте, в работно време, когато Ви е удобно да поговорим лично.
Очакваме Ви.
Очакваме Ви.
Публикувано на 03-01-2013 20:54 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Задължително ще мина началото на идната седмица :). Благодаря за отговора.
Публикувано на 04-01-2013 12:45 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Само да уточня:
Работната позиция не е само една.
Търсим повече от един барман на същото заплащане.
Работната позиция не е само една.
Търсим повече от един барман на същото заплащане.
Публикувано на 05-01-2013 18:08 | RE: Бармани $13 на час + бакшиши във Вашингтон
Здравейте ,интересувам се от офертата работил съм като барман 3 сезона имам добър английски и 21 години .Кога можем да говорим лично ?Благодаря Ви.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители