Форум >
Публикувано на 12-02-2011 18:31 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Fairy писа:
Хаха, ама как те издебнах и "подтикнах" да отговориш, а
Хаха, ама как те издебнах и "подтикнах" да отговориш, а

Така си е

Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 12-02-2011 20:03 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
благодаря за инфото, а с данъците как седят нещата спират ли връщат ли ги 

Публикувано на 12-02-2011 20:09 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Навсякъде спират данъци естествено. На края на престоя ти издават п45 и си ги връщаш сам(а). Плаща ти се и холидей пей, във всеки пейслип или на края на сезона накуп.
Публикувано на 13-02-2011 13:28 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
ок, благодаря то това е ясно за p45, имам и друг въпрос, а със закупуването на коли как седи въпроса може ли да си закупиш кола от там щот вече сме го правили в другите ферми , но за тази ферма незнаем как стоят нещата ,можели с кола да се отиде там и има ли къде да я оставяш, и ако си купиш имали къде да стои там или не разрешават , моля малко инфо за автомобилите в тази ферма *незнам*.Благодаря ви 

Публикувано на 13-02-2011 21:58 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
tigara83 писа:
ок, благодаря то това е ясно за p45, имам и друг въпрос, а със закупуването на коли как седи въпроса може ли да си закупиш кола от там щот вече сме го правили в другите ферми , но за тази ферма незнаем как стоят нещата ,можели с кола да се отиде там и има ли къде да я оставяш, и ако си купиш имали къде да стои там или не разрешават , моля малко инфо за автомобилите в тази ферма *незнам*.Благодаря ви

Има къде да я оставиш,има паркинг до караваните.В началото на сезона от фермата искаха на колите платените такси и т.н..После уж забраниха да се паркират лични автомобили ама това не пречеше на хората да си купуват коли и да ги държат там.
Народ който изтрезнява с бира има какво да покаже на народ който се напива с бира...
Публикувано на 25-02-2011 18:28 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Владо, би ли споделил каква е сумата, която човек трябва да си носи като джобни, за да му стигнат докато получи първият си превод (горе \ доло разбира се)?
Благодаря предварително.
Поздрави,
Георги
Благодаря предварително.
Поздрави,
Георги
Публикувано на 27-02-2011 17:59 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Chaveto писа:
Владо, би ли споделил каква е сумата, която човек трябва да си носи като джобни, за да му стигнат докато получи първият си превод (горе \ доло разбира се)?
Благодаря предварително.
Поздрави,
Георги
Благодаря предварително.
Поздрави,
Георги
Ами зависи кога ще почнеш работа след като пристигнеш.Миналата година като отидох и чаках цял месец да започна да бера.Заминах с 250 паунда и ми стигнаха,имаше хора с доста по-малко и те се оправиха някак си.Мисля че 100 е минимума който трябва да имаш след като пристигнеш във фермата(трябват ти 30-50 паунда да се предвижиш до фермата от летището)
Публикувано на 28-02-2011 17:27 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
vladimir_pigov писа:
Ами зависи кога ще почнеш работа след като пристигнеш.Миналата година като отидох и чаках цял месец да започна да бера.Заминах с 250 паунда и ми стигнаха,имаше хора с доста по-малко и те се оправиха някак си.Мисля че 100 е минимума който трябва да имаш след като пристигнеш във фермата(трябват ти 30-50 паунда да се предвижиш до фермата от летището)
Благодаря ти за отговора.
Казваш първият месец си нямал работа (само за теб или за всички е нямало работа)? След това имаше ли достатъчно работа и доволен ли остана от спечелената сума за съответната работа?
А като пристигнахте там, взеха ли Ви депозит за караваните или за нещо друго (ако да - на каква стойност)?
Благодаря предварително.
Поздрави,
Георги
Публикувано на 28-02-2011 22:10 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Първият месец нямаше работа за никой,просто не бяха пораснали салатите достатъчно и не се береше.
Депозит за караваните взимат,мисля че беше около 100 паунда и ти ги приспадат поливната от първия и другата половина от втория чек.Като ги напускаш и ако ги върнеш в състоянието в което си ги взел ти връщат парите.Наем не ни взимаха когато не работихме,тъй като ако на седмица имаш под 10 или 20 часа,не си спомням точно колко и не ти взимат наем.
Работа имаше колкото искаш,аз не останах до края на сезона,а си тръгнах на 2-я месец по лични причини,иначе аверите дето останаха казаха че е имало много бачкане,е имало е и седмици с не толкова работа.Там работата зависи от поръчките,има поръчки-има работа и обратното.
Депозит за караваните взимат,мисля че беше около 100 паунда и ти ги приспадат поливната от първия и другата половина от втория чек.Като ги напускаш и ако ги върнеш в състоянието в което си ги взел ти връщат парите.Наем не ни взимаха когато не работихме,тъй като ако на седмица имаш под 10 или 20 часа,не си спомням точно колко и не ти взимат наем.
Работа имаше колкото искаш,аз не останах до края на сезона,а си тръгнах на 2-я месец по лични причини,иначе аверите дето останаха казаха че е имало много бачкане,е имало е и седмици с не толкова работа.Там работата зависи от поръчките,има поръчки-има работа и обратното.
Публикувано на 13-03-2011 18:47 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте хора,аз сам бил в тази ферма вече 3 пъти и април заминавам за 4-ти пат.Ако някои има някакви въпроси нека да пита ще се постарая да помогна колкото мога,знам как е да отидеш на непознато място. ПОЗДРАВИ АЗ СЪМ ИВО
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители