Форум >
Публикувано на 13-03-2011 18:49 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
За да си спестиш отговори на едни и същи въпроси - напиши няколко изречения тук - основното, пък щом ти се отговаря персонално на запитванията - все ще се намери още какво да те питат. 

Публикувано на 13-03-2011 19:36 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
ivo_06 писа:
Здравейте хора,аз сам бил в тази ферма вече 3 пъти и април заминавам за 4-ти пат.Ако някои има някакви въпроси нека да пита ще се постарая да помогна колкото мога,знам как е да отидеш на непознато място. ПОЗДРАВИ АЗ СЪМ ИВО
Здравейте хора,аз сам бил в тази ферма вече 3 пъти и април заминавам за 4-ти пат.Ако някои има някакви въпроси нека да пита ще се постарая да помогна колкото мога,знам как е да отидеш на непознато място. ПОЗДРАВИ АЗ СЪМ ИВО
Качи ако искаш снимки от фермата, щом си бил 3 години предполагам имаш доста
Мисля, че за тази ферма снимки още няма... 
Публикувано на 16-03-2011 09:17 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Във фермата се работи от 4.30-5 часа сутринта докато се приключат поръчките за деня,не знаеш кога ще се прибереш.Може да работиш и 4 часа може и 18 часа всичко зависи от поръчките.Плаща се на заработка това което се изкара се дели на целия тим а тима сте от 16-17 човека до 50.Берат се 3 вида салати :ромеин.джем и айсберг най-малко хора има в тима на дтжема а най-много в тима на айсберга.Момчетата режат салатата а момичетата я опаковат,работата е тежка защото е на полето но се свиква.Коректно е заплащането средно се изкарва по 50-60 паунда на ден,а когато е пика и по 80-90паунда на ден но се и работи и по 16-18 часа.Караваните са прилични по 4-6 човека с газов бойлер и газова печка за готвене и за отопление.Тока е с валчери като всяка седмица се полага по един валчер на каравана от по 5 паунда безплатно но ако не ви стигне мойете да си купите допълнително.Ботуши може и да не си носите от БГ във фермата продават и дъждобрани също маи бяха по 5 паунда.
Друго не се сещам ако нещо друго ви интересува питайте.Като пристигнете във Телфорд и не ви чака никои можете да звънете на такси на номер 07976814443 казва се Рашит много любезен пакистанец ,цялата ферма той я вози до града и взима най-евтино 10 паунда до фермата.
Приятен път аз там ще ви чакам и там ще се запознаем.Ако има някои на които работната карта почва на 22 април нека пише може и заедно да стигнем до фермата.
Друго не се сещам ако нещо друго ви интересува питайте.Като пристигнете във Телфорд и не ви чака никои можете да звънете на такси на номер 07976814443 казва се Рашит много любезен пакистанец ,цялата ферма той я вози до града и взима най-евтино 10 паунда до фермата.
Приятен път аз там ще ви чакам и там ще се запознаем.Ако има някои на които работната карта почва на 22 април нека пише може и заедно да стигнем до фермата.
Публикувано на 16-03-2011 09:25 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
А сега се сетих някои да не тръгне към Newport Уелс фермата не се намира там ,намира се на 30мили от Бирмингам посока Манчестър ,че е имало случаи да отидат и там и после са се връщали нагоре а е далече.Пак е Newport но не този които ви трябва.От Викториястейшан си вземате билет за Telford.Приятен път.

Публикувано на 24-04-2011 12:12 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Нека Ви дам малко информация относно автобусите...
От Heatrow до Victoria Coach Station се стига за 2 часа...
От там има два директни автобуса до Телфорд. Единият е от 13:00ч. №409 и пристига приблизително в 17:00ч.
Другият е от 15:30ч. №408, който пристига в Телфорд приблизително към 19:30ч.
До Бирмингам автобуси има на всеки час.
Надявам се тази информация да Ви бъде полезна...
Няма ли някой от Вас, който да лети на 04.05.2011
От Heatrow до Victoria Coach Station се стига за 2 часа...
От там има два директни автобуса до Телфорд. Единият е от 13:00ч. №409 и пристига приблизително в 17:00ч.
Другият е от 15:30ч. №408, който пристига в Телфорд приблизително към 19:30ч.
До Бирмингам автобуси има на всеки час.
Надявам се тази информация да Ви бъде полезна...
Няма ли някой от Вас, който да лети на 04.05.2011

Публикувано на 30-04-2011 00:03 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
ivo_06 писа:
Здравей, Иво.
Аз трябва да пристигна на 04.05 във фермата.
Въпросът ми към теб е... как стои въпроса с плащането, на ръка, с чек, по банков път (ако е така ти ли си даваш сметката, на която искаш да ти превеждат парите или от там ти отварят сметка с дебитна карта, с която да можеш да си пазаруваш)?
Ще съм благодарен на отговор преди 04.05.2011г. ако е възможно разбира се.
Поздрави,
Георги
Публикувано на 12-02-2012 09:40 | RE: здравейте
ivo_06 писа:
А сега се сетих някои да не тръгне към Newport Уелс фермата не се намира там ,намира се на 30мили от Бирмингам посока Манчестър ,че е имало случаи да отидат и там и после са се връщали нагоре а е далече.Пак е Newport но не този които ви трябва.От Викториястейшан си вземате билет за Telford.Приятен път.

Иво можеш ли да ми дадеш малко мнение за фермата когато си бил там и си работил,например колко време беше,за първи път ли беше на салати,ако не е тайна доволен ли си от заплащането и дали бяхте на час или на норма.Защото аз сега април заминавам там и исках да получа някакво мнение ако е възможно.А
Ако има и някой друг от форума който сега през април ще заминава за там нека пише
Публикувано на 12-02-2012 23:49 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Аз съм бил в PDM от 2009 до 2011 и се връща и този сезон полета ми е на 21.04.2012г.Аз съм доволен от фермата и от шефовете щом се връщам за 5-та година сам се сещаш.Условията на живот са добри и караваните са добри,на пазар за храна ни вози бус на фермата всяка вечер.Работата е много а както тази година ще има и олимпиада и европейско по футбол ще има много много работа по много часове,а заплащането е на заработка само първите 2 седмици е на час докато се научите да работите.Работата е на полето и излизаш в 5,30 примерно и не знаеш кога ще се прибереш може да е след 2 часа може и да е след 20 часа,работи се докато приключи поръчката за деня.
Аз лично сам работил и във ферма за ягоди преди това и работата на салатите ми допадна повече от брането на ягоди въпреки ,че навеждането е много и на салатите но по ми допадна.
А самата ферма се намира на средата на самото поле няма на близко село или град най-близкия град Телфорд е на 10 мили и там пазаруваме за храна плащат всяка седмица на банкови карти и по принцип са коректни със заплащането.
Ти от къде си и за коя дата ти е работната карта,има много хора които летят април едни им на 26 и 29 .04.2012 и всички летят с Wizzair ако и ти летиш с тях може да се заслушаш и може да пристигнеш с тях във фермата.
Поздрави и ако имаш въпроси питай ще се постарая да ти помогна с каквото мога.
Аз лично сам работил и във ферма за ягоди преди това и работата на салатите ми допадна повече от брането на ягоди въпреки ,че навеждането е много и на салатите но по ми допадна.
А самата ферма се намира на средата на самото поле няма на близко село или град най-близкия град Телфорд е на 10 мили и там пазаруваме за храна плащат всяка седмица на банкови карти и по принцип са коректни със заплащането.
Ти от къде си и за коя дата ти е работната карта,има много хора които летят април едни им на 26 и 29 .04.2012 и всички летят с Wizzair ако и ти летиш с тях може да се заслушаш и може да пристигнеш с тях във фермата.
Поздрави и ако имаш въпроси питай ще се постарая да ти помогна с каквото мога.
Публикувано на 20-03-2012 15:55 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
zoxmer писа:
Иво можеш ли да ми дадеш малко мнение за фермата когато си бил там и си работил,например колко време беше,за първи път ли беше на салати,ако не е тайна доволен ли си от заплащането и дали бяхте на час или на норма.Защото аз сега април заминавам там и исках да получа някакво мнение ако е възможно.А
Ако има и някой друг от форума който сега през април ще заминава за там нека пише
Аз, заедно с още 5-6 човека се връщаме за втора година там.
Всичко, което ти каза Иво е напълно вярно.
Работа има много, само няма да се плашите.
Аз първите 1-2 месеца не спирах да си мисля за връщане в България, но след време като свикнеш с работата и хората, с които работиш нямаш никакви проблеми.
Полета ни е на 29.04.12 от 11:55 Sofia - Luton
Публикувано на 22-03-2012 18:52 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
приятели как мога да се обърна за работа в англия в тази ферма мн ми се иска да замина ако може да пишете просто неми се работи в БГ благодарявй мн ако ми помогнете
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД