Форум >
Публикувано на 21-03-2016 18:01 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Така е да ... сега ако правиш на седмица над 250 паунда направо си е за банкет ... така съм чувал де.Ще видя и аз сега как ще застъпя на норма живот и здраве тия дни и какво ще става хах. : ) Поздрави на всички със здраве и се пазете.
Публикувано на 21-03-2016 19:08 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Аз отговор получих, сега чакам дата за заминаване да ми кажат.
Публикувано на 31-03-2016 22:15 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Има ли одобрени от Русе?
Публикувано на 04-04-2016 16:42 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте искам да попитам кои ще пътува на 23.04?
Редактирано от Sashko91 на 06-04-2016 10:55
Публикувано на 29-04-2016 14:53 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
а кю- ситата мъже на какви смени са и за целия сезон ли са защото пишеше нещо лятото колегата с подробната инфо?
Публикувано на 10-05-2016 19:13 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Отседнал съм в "мезонет" номер 98. Стига да знам и мога - ще помогна...
Редактирано от l9th на 10-05-2016 19:16
Публикувано на 22-11-2016 09:05 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте искам да се запиша със един приятел във тази ферма PDM PRODUCE, но не знам към кой да се обърна и как да го направя? Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен! 

Публикувано на 19-12-2016 14:24 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Някой знаели по кое време се пращат поканите за предстоящия сезон. Благодаря предварително.
Публикувано на 22-12-2016 09:14 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте
Предлагат ми в тази ферма работа на две позиции и искам да попитам някой който е бил там как са като цяло става въпрос за вайзер или лоъдър драйвър ?за вайзера ми казаха твърда заплата на седмица и поне един ден почивка а за лоъдъра на час плюс оувъртайм след 48.
Предлагат ми в тази ферма работа на две позиции и искам да попитам някой който е бил там как са като цяло става въпрос за вайзер или лоъдър драйвър ?за вайзера ми казаха твърда заплата на седмица и поне един ден почивка а за лоъдъра на час плюс оувъртайм след 48.
Публикувано на 23-12-2016 12:29 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Primo писа:
Някой знаели по кое време се пращат поканите за предстоящия сезон. Благодаря предварително.
Покани за полето ли? Сезона приключи октомври, сега сме декември - коледа, нова година, почивки на изморените шефове и т.н. Покани средата/края на февруари.
Dani-Boy84 писа:
Здравейте
Здравейте
Вайзър, лоъдър драйвър къде/на какво - пака или полето? Бачкал ли си нещо подобно (колко време), английския ти как е, други езици знаеш ли и други подобни питанки? Как да ти отговори някой, като трябва да гадае за теб?
Иначе на така зададените въпроси, ставай вайзър. Твърда заплата с една торба отговорности.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители