Форум >
Публикувано на 11-12-2013 18:57 | RE: PDM PRODUCE
Здравейте много искам да отида в тази ферма някой ще ми помогне ли да се свържа по някакъв начин с нея.Благодаря предварително.
Публикувано на 02-03-2014 22:08 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
здравейте, аз и моя приятел заминаваме за тази ферма на 11.04, ако има някой друг нека пише Също така ще бъда много благодарна, ако някой който е бил обнови информацияга
Публикувано на 03-03-2014 21:50 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
здравеите може ли някои да ми сподели дали по някакъв начин може да се кандидаства за тази ферма било то с апликеишан или със СВ по имеил.Бих искал да кандидаствам за аисберг понеже имам опит на тази култура на обикновен Риг с торбички и на флорап кадето машината пакетира,благодаря предварително.
Публикувано на 05-03-2014 23:02 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здрасти,ако искаш напиши имеил на HR Dawn Garmson na dawn@pdmgroup.co.uk.Ако не е късно вече.Успех!!!
Публикувано на 19-03-2014 14:12 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте на всички вече 4 години се трудя по полетата на PDM,ако някой желае може да ми пише на лично каквото го интересува да му кажа
Публикувано на 10-03-2015 14:57 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте аз и още 2ма, приятели заминаваме на 1 май в тази ферма. Надяваме се да има работа и да си искарвам пандури.
Някой може ли да каже грубо колко на седмица взима чисто, след всички одръжки.
Някой може ли да каже грубо колко на седмица взима чисто, след всички одръжки.
Публикувано на 10-03-2015 15:20 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Колкото часове заработиш бе- не можеш ли да смяташ?Аз не съм ходил на бригади , но от това което чета ми става ясно ,че има много хора които или не са добре ( с мозъка) или родината България ги е побъркала тотално.Какво искам да кажа??? - в няколко поста назад се описва , че може да се работи и по 16-18 часа на ден в зависимост от работата.Вярно поста е от преди 4 години , но това да се работи по 16-18 часа на ден ??/?? ми то и робите във Америка са били по-добре - защото са имали избор-смъртта , а бедния Българин за някои лев , може и инсулт да получи на полето.Оххх Българиооо , ох робиньооо Европеиска!!!
Редактирано от paynera на 10-03-2015 15:36
Публикувано на 11-03-2015 16:35 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Множко е!!!! Ам аз карах 36ч на полето.Много идваха и се силеха,много си отидоха и не устискаха.Няма какво да се лъжем.Който е за ПДМ да се стяга в кръста и да си носи вазелин че тука няма.Всеки пита колко се изкарва,ама не прочетох никъде как се изкарват! Само да знаете-докато не се направи поръчката-не се прибирате! Квото и ще да става,ако щете мрете.........вие си правете изводите. Само едно ще ви кажа-СТЯГАЙТЕ СЕ или не си губете времето и парите да идвате
Ми смо си Ми
Публикувано на 08-06-2015 15:49 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте колеги,искам да попитам те като ви плащат на норма не излиза ли по-малко от 6.50/час или няма как да е по-малко
Публикувано на 21-06-2015 15:10 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
тая ферма хищонестава работа мн мн пари малко ..там си като роб никакво уважение няма организащия помислете преди да заминете за там има доста хора с които бях там питаите и др
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители