Форум >
Публикувано на 27-02-2016 13:23 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Dawn Garmson (Human Resources Supervisor): dawn@pdmgroup.co.uk
Сайт на фермата: pdmproduce.co.uk
Можете да пуснете запитване и тук: info@pdmgroup.co.uk. Може и на посочения телефон от сайта.
Този вид (през поща или телефон) питане за работа е по скоро, ако сте в Англия. При положение, че скоро ще има интервю/беседа в бг, какво си мислите, че ще отговорят!?
Сайт на фермата: pdmproduce.co.uk
Можете да пуснете запитване и тук: info@pdmgroup.co.uk. Може и на посочения телефон от сайта.
Този вид (през поща или телефон) питане за работа е по скоро, ако сте в Англия. При положение, че скоро ще има интервю/беседа в бг, какво си мислите, че ще отговорят!?
Публикувано на 27-02-2016 13:52 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Да да така е сайта аз нещо друго съм натиснала. Даже съм им писала преди 3 дни на info@pdmgroup.co.uk но нямам отговор от тях. Ами не съм в англия но можеше да отг къде ще е интервюто,но нямам отговор
Публикувано на 27-02-2016 14:01 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Здравейте, интересува ме дали мога да кандидатствам директно към тази ферма или трябва да е чрез агенция в България?
Публикувано на 27-02-2016 14:05 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
nina_slavova, I9th е написал пощата им прати им запитване
Публикувано на 27-02-2016 14:20 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Нека споделя и друга гледна точка (разбира се не ангажирам никой с това) за ПДМ-а, като същата се отнася и за останалите по-големи английски ферми/фирми. Ако се замислите, на този принцип работят почти всички големи...
Нека се знае, че ПДМ-а се води втората ферма за производство/продажба на салати. Това е огромен екип от хора, ужасно много задачи, ужасно много наети хора. Това е = на времето е ценно.
Какъв е принципа и защо има подобни интервюта?
При всеки бизнес, всеки шеф иска добре смазана машина. Предпочита да работи със старите си/обучени кадри, като с това се опитва да си спести упражненията за луди.
А сега ми кажете, защо някой (или дадена х група) от офиса да седи и да отговаря на хиляди писма и обаждания за работа и то на сляпо?
Една от главните идеи на подобни интервюта е да се пести време. Тези, които не са потвърдили (по техни си причини) връщането си във фермата, биват заместени с нови работници. Друга важна идея и причина, лесна статистика/администрация/обгрижване. От там реноме, субсидии и различните му дивиденти и т.н.
Нека се знае, че ПДМ-а се води втората ферма за производство/продажба на салати. Това е огромен екип от хора, ужасно много задачи, ужасно много наети хора. Това е = на времето е ценно.
Какъв е принципа и защо има подобни интервюта?
При всеки бизнес, всеки шеф иска добре смазана машина. Предпочита да работи със старите си/обучени кадри, като с това се опитва да си спести упражненията за луди.
А сега ми кажете, защо някой (или дадена х група) от офиса да седи и да отговаря на хиляди писма и обаждания за работа и то на сляпо?
Една от главните идеи на подобни интервюта е да се пести време. Тези, които не са потвърдили (по техни си причини) връщането си във фермата, биват заместени с нови работници. Друга важна идея и причина, лесна статистика/администрация/обгрижване. От там реноме, субсидии и различните му дивиденти и т.н.
Публикувано на 27-02-2016 14:34 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
nina_slavova, според мен през агенция. Имаш по-голям шанс да се настаниш, понеже си препоръчана от партньор. При дадена ситуация/фал може да ползваш така наречения фийдбек с агенцията.
Според много, трябва да кандидатстваш директно/сама.
Писал съм за времето, скорошното интервю и защо шанса да те наемат индивидуално клони към 0.
Според много, трябва да кандидатстваш директно/сама.
Писал съм за времето, скорошното интервю и защо шанса да те наемат индивидуално клони към 0.
Редактирано от l9th на 27-02-2016 14:46
Публикувано на 27-02-2016 15:20 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
l9th защо говориш глупости !? точно големите ферми разчитат на свой собствен подбор и не ползват посредници
тоя форум изцяло отрича ползването на агенциии а ти се опитваш да налагаш мнение как трябва да е точно обратното
тоя форум изцяло отрича ползването на агенциии а ти се опитваш да налагаш мнение как трябва да е точно обратното
Публикувано на 27-02-2016 15:52 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
Точно в тази ферма такъв случай на нает човек без агенция или препоръки НЯМА!!!!
ГАРАНЦИЯ!
Ще бъде ОГРОМЕН успех,ако след като напишеш,да получиш отговор без значение какъв! Просто мн.хора си мислят че като са сменили една две ферми и всичко знаят всичко им е ясно! Хайде пиши,пък после ми обяснявай!!! На Дон особено и дреме ТОЯ ФОРУМ КВО ОТРИЧА И КВО НЕ!!!!
ГАРАНЦИЯ!
Ще бъде ОГРОМЕН успех,ако след като напишеш,да получиш отговор без значение какъв! Просто мн.хора си мислят че като са сменили една две ферми и всичко знаят всичко им е ясно! Хайде пиши,пък после ми обяснявай!!! На Дон особено и дреме ТОЯ ФОРУМ КВО ОТРИЧА И КВО НЕ!!!!
Ми смо си Ми
Публикувано на 27-02-2016 15:52 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
mikvo писа:
l9th защо говориш глупости !? точно големите ферми разчитат на свой собствен подбор и не ползват посредници
А този собствен подбор как се прави без посредници, че ми е голям Х!? Идват тази година и къде, на пъпа на центъра в София може би ще подбират? На сайта им (говоря за ПДМ) няма инфо, че ще правят подбор в гранд мола или в някоя сладкарница... Тогава, как те ще си наберат нужната бройка, а мераклиите ще заминат там да правят паунди?
Казано ми бе защо не се зоват имена и не го правя. Пощата ми (тук) е пълна с питанки от сорта: как да отида, с кого да отида и т.н.
В този ред на мисли спирам да пиша в тази тема.
Ще помоля мераклиите да не ми пишат, понеже няма да отговоря на никой. Обърнете се към mikvo, нека той ви разясни и помогне да заминете и работите в ПДМ - успех на всички!
Публикувано на 29-02-2016 16:50 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
нека пишат хората ще им обясня как се прави
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители