Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: PDM PRODUCE (UK) LTD

страница 8 от 12

<< < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Публикувано на 29-02-2016 17:23 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
nikolino30
Потребител

mikvo писа:
нека пишат хората ще им обясня как се прави

Не ги лъжи хората бе! Ще се хулясат по твоите глупости и ще отпуснат срока и интервюто! В ТАЗИ ФЕРМА НЕ МОЖЕШ ДА ПОПАДНЕШ БЕЗ АГЕНЦИЯ!!
След това контактуваш с фермата,директно.
Посредника взима 400лв,пари които се избиват за 3дни!
Хайде Микво да ми обясниш как мога да отида в ПДМ без агенция? Хайде обясни ми,щото ти си умна и знаеш а аз съм тъп и незнам!

Ми смо си Ми
Публикувано на 03-03-2016 02:35 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
georgimakaveev
Потребител

Здравейте всички! На 9-ти сме на интервю за работа в PDM, с още 7 момчета от моя град. Двама от нашите вече ходиха миналото лято, и останаха адски доволни. Първо искам да благодаря на l9th за подробната информация. Наистина ще бъде адски полезна. Имам два въпроса. Първия е дали тези две момчета от миналото лято ще получат покани да се върнат, ако не са получили към този момент. В смисъл, твърде късно ли е и т.н. И вторият е свързан с мен. Имам отлично разбиране и говорене на английски, и добро разбиране на руски, като с малко практика бих могъл и да го заговоря без проблем. Това ще играе ли някаква роля, и понеже съм за първа година, задължително ли ще се озова на полето, или има шанс и за работа във цеха/пакхауса. Не ме разбирайте погрешно, подготвил съм се за работа на полето, и отивам с нагласата за много яко бачкане. Просто се интересувам. Благодаря предварително!
Редактирано от georgimakaveev на 03-03-2016 02:46
Публикувано на 03-03-2016 09:41 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
l9th
Потребител

l9th писа:
mikvo писа:
l9th защо говориш глупости !? точно големите ферми разчитат на свой собствен подбор и не ползват посредници
тоя форум изцяло отрича ползването на агенциии а ти се опитваш да налагаш мнение как трябва да е точно обратното

А този собствен подбор как се прави без посредници, че ми е голям Х!? Идват тази година и къде, на пъпа на центъра в София може би ще подбират? На сайта им (говоря за ПДМ) няма инфо, че ще правят подбор в гранд мола или в някоя сладкарница... Тогава, как те ще си наберат нужната бройка, а мераклиите ще заминат там да правят паунди?

Казано ми бе защо не се зоват имена и не го правя. Пощата ми (тук) е пълна с питанки от сорта: как да отида, с кого да отида и т.н.

В този ред на мисли спирам да пиша в тази тема.

Ще помоля мераклиите да не ми пишат, понеже няма да отговоря на никой. Обърнете се към mikvo, нека той ви разясни и помогне да заминете и работите в ПДМ - успех на всички!

mikvo писа:
нека пишат хората ще им обясня как се прави

georgimakaveev, луд ли си, защо ще ходиш на интервю с аверите!? Обърни се към mikvo, нека се включи в темата и да блесне с едно яко how to. Сигурен съм, че има скрити жокери в ръкавите и ще ви гарантира работните места в ПДМ-а.

И сега сериозно... Ако ми кажеш, че посредника е избрал сладкарница за "подбора", ти отговарям на всички въпроси на лично съобщение. :>

Публикувано на 03-03-2016 13:04 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
nikolino30
Потребител

georgimakaveev писа:
Здравейте всички! На 9-ти сме на интервю за работа в PDM, с още 7 момчета от моя град. Двама от нашите вече ходиха миналото лято, и останаха адски доволни. Първо искам да благодаря на l9th за подробната информация. Наистина ще бъде адски полезна. Имам два въпроса. Първия е дали тези две момчета от миналото лято ще получат покани да се върнат, ако не са получили към този момент. В смисъл, твърде късно ли е и т.н. И вторият е свързан с мен. Имам отлично разбиране и говорене на английски, и добро разбиране на руски, като с малко практика бих могъл и да го заговоря без проблем. Това ще играе ли някаква роля, и понеже съм за първа година, задължително ли ще се озова на полето, или има шанс и за работа във цеха/пакхауса. Не ме разбирайте погрешно, подготвил съм се за работа на полето, и отивам с нагласата за много яко бачкане. Просто се интересувам. Благодаря предварително!

Пич,работата е там че и китайски да говориш на полето-все тая! С английски можеш да попаднеш в пака,но трудно!Адски много късмет се иска! Не че в пака е първа хубост и е леко! На полето се изкрват и повече пари! Защо всеки се напъва в пак хауса д влезне не знам,и не мога да разбера? Относно твойте дружки-ами зависи миналата година кога са си тръгнали! Ако е по рано-сори.До сега щом нямат покни кажи им да не чакат! И да ходят да говорят с Том в София пак файда няма,само пари за разходката! Кажи че си сам на интервюто,като сте група по малък шанса ! Ако ви одобрят един по един пак ще сте заедно!Моя съвет е да кажете че не сте група!

Ми смо си Ми
Публикувано на 11-03-2016 19:39 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
valll4o
Потребител

Здравейте, някой може ли да каже, горе-долу колко дена след интервюто се знаят резултатите, благодаря предварително.
Публикувано на 12-03-2016 09:31 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
l9th
Потребител

Не съм бил на интервю, но предполагам до края на месеца би трябвало да имате писма. Казват, че сезона ще стартира на трети май, месец април логично остава за организация (напускане на тукашна работа, какви да е документи, багаж, билет и т.н.).

Публикувано на 12-03-2016 15:32 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
ChristianPetrow
Потребител

Бях вчера (петък) на интервю и в понеделник ще имам отговор предполагам важи за всички градове понеже в моя град беше последна дестинация за интервю.
Както колегата в горния пост казва за 3-ти май, на 1-ви - 2-ри май искат хората които са удобрени от интервютата.
Публикувано на 14-03-2016 00:31 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
georgimakaveev
Потребител

Ние също бяхме на интервю. На едно от момчетата, с които бях, му се обадиха още на следващия ден и му съобщиха, че е нает за qs. Да разбирам ли, че ще се чака поне до края на април, докато оправят всички?
Публикувано на 14-03-2016 09:14 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
nikolino30
Потребител

До края на март! Най-късно!

Ми смо си Ми
Публикувано на 17-03-2016 19:38 | RE: PDM PRODUCE (UK) LTD
didtmar
Потребител

Здравейте, бях на интервю на 9.03 и още нямам отговор. Всичко ли са одобрени вече..

страница 8 от 12

<< < 5 6 7 8 9 10 11 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 61 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти