Форум >
Публикувано на 12-03-2010 18:32 | Преди да пишеш - прочети!
За новопостъпилите потребители на този форум, както и за тези, които не са обърнали внимание на разделите в сайта искам да напиша следното:
Този раздел ("Ферми в UK" ) има за цел да събере информация свързана с фермите - условия за живот, работа, заплащане и всичко, което интересува заминаващите.
За да се запазят чисти от излишни коментари е хубаво да се спазват следните неща:
1. Не го обръщайте на чат - има неща, които може да си ги обсъждате и на лични съобщения (ако не съдържат информация, която е от полза за всички)
2. Относно дати на заминаване - пишете в раздела "Аз отивам - ти отиваш" - иначе става мазало в темите.
За тези, които не са виждали, че има такъв раздел - ето линк:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
3. Преди да напишете често използаната фраза "Кажете нещо за фермата..." - прочетете какво е писано и питайте конкретен въпрос.
4. Когато няма информация за дадена ферма, но има съществуваща тема - пишете в нея с цел да я "вдигнете", а не пускайте нова тема.
5. Преди да пуснете нова тема - пак казвам - проверете в темата "Азбучник с фермите" и най-вече ползвайте търсачката.
6. Не пишете за вайзери, мениджъри и работници по фермите. Като там не сте намерили време да им кажете каквото мислите в очите - тук не е мястото!
Всичко това е с цел в темите за фермите да остане само полезна информация и най-вече да има информация...

Този раздел ("Ферми в UK" ) има за цел да събере информация свързана с фермите - условия за живот, работа, заплащане и всичко, което интересува заминаващите.
За да се запазят чисти от излишни коментари е хубаво да се спазват следните неща:
1. Не го обръщайте на чат - има неща, които може да си ги обсъждате и на лични съобщения (ако не съдържат информация, която е от полза за всички)
2. Относно дати на заминаване - пишете в раздела "Аз отивам - ти отиваш" - иначе става мазало в темите.
За тези, които не са виждали, че има такъв раздел - ето линк:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
3. Преди да напишете често използаната фраза "Кажете нещо за фермата..." - прочетете какво е писано и питайте конкретен въпрос.
4. Когато няма информация за дадена ферма, но има съществуваща тема - пишете в нея с цел да я "вдигнете", а не пускайте нова тема.
5. Преди да пуснете нова тема - пак казвам - проверете в темата "Азбучник с фермите" и най-вече ползвайте търсачката.
6. Не пишете за вайзери, мениджъри и работници по фермите. Като там не сте намерили време да им кажете каквото мислите в очите - тук не е мястото!
Всичко това е с цел в темите за фермите да остане само полезна информация и най-вече да има информация...

Редактирано от Ivo на 18-08-2012 12:52
Публикувано на 26-05-2010 21:02 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Ivo...много хубаво си го обеснил, обаче защо си мисля, че ползата от това ще е минимална... нали се сещаш, че повечето са свикнали на готово... дано един ден се понаучат поне малко 

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Редактирано от Unlimited на 26-05-2010 21:05
Публикувано на 02-11-2010 10:58 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Не мисля че ще се научат,даже напротив.Просто сме си такива-чакаме всичко в ръцете да ни се даде за съжаление.
Публикувано на 04-12-2010 13:05 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Иво според мен на новорегистрираните във форума когато влязат за първи път трябва да им се отваря един голям банер с темата за да им извади очите белким си направят труда да го прочетат.

Публикувано на 04-12-2010 13:33 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Според мен има теми,които изобщо нема нищо общо със заглавието си
Уж име на ферма- а вътре в темета= аз имам оферта - заминавам на ... - обиди .. .. .. и т.н.
Според мен е хубаво (ако е възможно ест
) който пише не по темата да се трие отговора
Някой ако търси нещо- наистина да черпи инфо , а не да чете 2часа и да разбере само името на фермата и 2-ма написали - "НЕ ХОДЕТЕ - ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ" ! с 15 емотикона

Уж име на ферма- а вътре в темета= аз имам оферта - заминавам на ... - обиди .. .. .. и т.н.

Според мен е хубаво (ако е възможно ест

.gif)

Публикувано на 04-12-2010 14:14 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Да права си така е.Особено това с обидите е много грозно ама те някой хора тук влизат за да си избиват комплексчетата!
Публикувано на 04-12-2010 16:48 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Ако взема да трия всичкия офтопик половината форум ще ме намрази.

Публикувано на 04-12-2010 18:42 | RE: Преди да пишеш - прочети!
И после все на мен се сърдят. 

Публикувано на 20-01-2012 11:18 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Хора, не ме питайте на лични съобщения за разни ферми.
Каквото е във форума - това е. Пишете си по темите, питайте в тях ако няма информация и така.
Каквото е във форума - това е. Пишете си по темите, питайте в тях ако няма информация и така.
Публикувано на 20-01-2012 12:15 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Ivo писа:
Хе хе хе и мен така

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители