Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: oakchurch farm

страница 5 от 8

<< < 2 3 4 5 6 7 8 >
Публикувано на 26-03-2011 20:06 | RE: oakchurch farm
makri_85
Потребител

h123 писа:
Oakchurch farm

h123 ти май много страдаш,че нямаш покана да се върнеш и сега пишеш по цел ден коментари,да притъпиш яда си :laugh

Публикувано на 28-03-2011 09:57 | RE: oakchurch farm
Mitko_Stefanov
Потребител

h123 съжалявам братле, но не можах да се стърпя да не ти отговоря!
Според мен, а и не само - тук много то се смяхме на изказванията - ти въобще за нищо не ставаш бе брат! Значи как е възможно всичко и всички да са ти криви в тази ферма? Защо само ти пишеш кофти коментари? Значи сам си противоречиш - първо казваш, че 3 дена си работел, после 2 дена не те взимат на работа и другите почиваш. След това казваш, че не можеш да си покриеш нормата за деня и изкарваш по 30 - 40 паунда... Ами след като не можеш да си покриеш нормата какво очакваш - на колене ли да ти падат? Значи писнало ми е от такива дървени философи, които след като не стават за работа и не са издържали сега гледат да напрашат останалите хора.
Тук в България аз си скъсвам задника да бачкам в Пикадили за 500 лева на месец 6 дни в седмицата, но го правя с голям кеф, въпреки че по цял ден мъкна палети от по стотици килограми... Какво ми говориш ти, че едно бране и садене за много повече пари ще ме съсипе ли? Потвърждава ми се мнението, че във форумите пишат само недоволните и нереализирани, вечно търсещи причината другаде, но не и в себе си? Знаеш ли, че и в Пикадили имаше такива като теб и много други, които не си вършеха работата и нормално ги глобяваха за всичко, за тях работата в Пикадили беше ужасна, но тя е прекрасна... Убеден съм, че същото е и във Великобритания! Аман от такива като теб честно! Хубаво като не си доволен сподели си го, но не карай другите хора да не ходят!!! Може те да не са такива като теб!!! Ясно ли ти е?
Публикувано на 28-03-2011 17:42 | RE: oakchurch farm
neliipa
Потребител

Здравейте,колеги! за първи път се реших да отида на бригада, Не знам дали ще ми хареса и дали работата е за мен,но реших да пробвам! Все пак нормално е условията на живот да не са като в 5 звезден хотел,защото де факто ти отиваш да работиш за пари, а не на почивка. имам приятели,които за втора и трета година ходят в Оакчирч farm и са доволни. Та едно мога да кажа- лесна работа и лесни пари няма!Така че на мен ми е пределно ясно,че ще се сбъркам от работа,но дано поне да си заслужава. Надявам се ,с някои от вас които сте там този сезон да се запознаем лично. Аз летя за фермата на 8 май.
Публикувано на 28-03-2011 18:48 | RE: oakchurch farm
iztrit-profil
Потребител

Mitko_Stefanov писа:
h123 съжалявам братле, но не можах да се стърпя да не ти отговоря!
Според мен, а и не само - тук много то се смяхме на изказванията - ти въобще за нищо не ставаш бе брат! Значи как е възможно всичко и всички да са ти криви в тази ферма? Защо само ти пишеш кофти коментари? Значи сам си противоречиш - първо казваш, че 3 дена си работел, после 2 дена не те взимат на работа и другите почиваш. След това казваш, че не можеш да си покриеш нормата за деня и изкарваш по 30 - 40 паунда... Ами след като не можеш да си покриеш нормата какво очакваш - на колене ли да ти падат? Значи писнало ми е от такива дървени философи, които след като не стават за работа и не са издържали сега гледат да напрашат останалите хора.
Тук в България аз си скъсвам задника да бачкам в Пикадили за 500 лева на месец 6 дни в седмицата, но го правя с голям кеф, въпреки че по цял ден мъкна палети от по стотици килограми... Какво ми говориш ти, че едно бране и садене за много повече пари ще ме съсипе ли? Потвърждава ми се мнението, че във форумите пишат само недоволните и нереализирани, вечно търсещи причината другаде, но не и в себе си? Знаеш ли, че и в Пикадили имаше такива като теб и много други, които не си вършеха работата и нормално ги глобяваха за всичко, за тях работата в Пикадили беше ужасна, но тя е прекрасна... Убеден съм, че същото е и във Великобритания! Аман от такива като теб честно! Хубаво като не си доволен сподели си го, но не карай другите хора да не ходят!!! Може те да не са такива като теб!!! Ясно ли ти е?
Момче определено нещо ти куца четенето.Къде сам казал че лично аз не съм си хващал нормата?Къде сам казвал че лично аз не съм бил взиман на работа?Аз специално от към заработено съм доволен и то пре-достатъчно,но това съвсем не означава че тези неща които съм изброил не са така.И след като са така то човек трябва да ги спести на евентуално заминаващите ли?Не е ли по добре когато някои заминава да знае какво го очаква?Аз дали ще си дам мнението или не знам че всяка година във фермата ще си има по 250 човека с моето или без моето мнение,но поне нека които го прочете да знае защо примерно може да работи някой ден 15 часа и да вземе 40 паунда примерно а не евентуално далеч повече,щото не малко пати сам чувал на хора заминаващи как са си правили сметки а то по 8 часа да се бачка на ден по почти 6 на час = 48 по 6 дни почти 300 от които 230-240 ако останат чисто...добре.Да ама не е точно така.Пък тия като теб дето за 500 лева мъкнат палети вечно ще злобеят че някой е недоволен защото такива като теб когато нямат възможност да са били някъде а са мъкнели палетите обикновенно завиждат и са готови (както и много бг го правят) да лижат на някои вайзер задника само и само да са по добре от някой друг или най малкото да не ги закачат.Щом на изброените неща които са верни си недоволен че някои може въобще да недоволства от тия неща значи нещо си не добре май май.Другото което е къде видя че само аз се оплаквам или и то е като предните неща които питах?И къде видя пък и че карам другите да не ходят?Иди евентуално,работи,поживей там,после се сети за този форум и седни и напиши мнението си не без да си бил там да седиш да ми разтягаш локуми от кво си недоволен или не че и да ме питаш накрая ясно ли ми е било хаха пълен комедиант
Публикувано на 17-02-2012 23:29 | RE: Oakchurch -КРИМИНАЛ ФАРМ
defected rs
Потребител

АЗ БЯХ ВЪВ ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛО ГАДНА ФЕРМА.ПИША ТУК ЗА ТЕЗИ КОИТО ОЩЕ НЕ СА СЕ КАЧИЛИ НА САМОЛЕТА ЗА ТАМ И ДА СИ ПОМИСЛЯ ХУБАВО ДАЛИ ДА ХОДЯТ ИЗОБЩО.АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПАРИ ТАМ НЕ Е МЯСТОТО КЪДЕТО ЩЕ ГИ ИСКАРАТЕ.ТАМ СЕ РАБОТИ НА НОРМА КАТО ЦЕНАТА ЗА КАСЕТКА С ЯГОДИ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО,НАУЧАВАТЕ Я ОБИКНОВЕННО СЛЕД КРАЯ НА РАБОТНИЯ ДЕН,ПОСЛЕ СЕ ПОЛУЧАВА ЧЕ СТЕ РАБОТИЛИ ЗА 3-4 ПАУНДА НА ЧАС.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ЗА ТАМ ПРОЧЕТЕТЕ МНЕНИЕТО НА h123 .АКО ВСЕ ПАК РЕШИТЕ ДА ОТИДЕТЕ ТАМ СИ ПРИПОМНЕТЕ ЗА НАПИСАНОТО.НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ПРЕЦАКАНИ.

Ivo: не пиши с главни букви!
Редактирано от Ivo на 18-02-2012 11:33
Публикувано на 17-03-2012 23:00 | RE: oakchurch farm
askitooo
Потребител

оллеее лее майко ... какво ме очаква sad(
Публикувано на 16-03-2013 17:25 | RE: oakchurch farm
RED1ZONE
Потребител

някой за актулана информация за тази ферма
Публикувано на 16-03-2013 17:36 | RE: oakchurch farm
hgi
Потребител

RED1ZONE писа:
Прочети хубаво мненията по-назад и бъди сигурен че информацията към днешна дата е повече от актуална и реална.Там нищо хубаво не те очаква теб и останалите заминаващи.Глоби за щяло и нещяло, наказания с дейофи и какво ли не има там.Вайзерите са под всякаква критика.
Публикувано на 17-03-2013 15:16 | RE: oakchurch farm
RED1ZONE
Потребител

hgi писа:
RED1ZONE писа:
Прочети хубаво мненията по-назад и бъди сигурен че информацията към днешна дата е повече от актуална и реална.Там нищо хубаво не те очаква теб и останалите заминаващи.Глоби за щяло и нещяло, наказания с дейофи и какво ли не има там.Вайзерите са под всякаква критика.

ами аз разгледах вси4ки мнения и не съм много о4арован.......дай си някакви координати да се свържа с теб и да те питам два три въпроса за тази прословута ферма.
Публикувано на 17-05-2013 13:45 | RE: Oakchurch Farm
bojo999
Потребител

Пиша това мнение и дано поне успея да предпазя някои да неидва!!!Тука се гони от 1-ден от работа.Работисе на кубси което ще рече кавото си искараш и винаги се под 6.20 паунда на час оделно пак си те режат.На презентацията ще ви излъжат много неща.Например тука няма колички да се изнася ягодите а са тролове(това е едно желязо като количка но без гуми)Касите се пишат с маркери носетеси.Караваните са пълна мизерия.А тв-рума е по зле и от обор за крави.Семейства немогат да работят заедно.От 250 човека ферма само 50 са стари работници и те са все на някакви длъжности.Сами си правете извода дали ще идвате. Вайзерите са Българи и повярваитеми хич не са дружелюбни хора.Постоянно ти намекват че си некадърник и за нищо не ставаш.Лично аз се надявам да изкарам пари за билет и да се прибирам. И все пак ако някои иска да идва НОСЕТЕСИ ПАРИ за прибиране грешка която аз направих и никога няма да я повторя.
И хора пишете в този форум достатъчно сме изтрадал народ нека поне да се предпазваме от ферми като тази!!!!
Редактирано от bojo999 на 17-05-2013 13:55

страница 5 от 8

<< < 2 3 4 5 6 7 8 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 32 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти