Форум >
Публикувано на 13-01-2010 16:45 | RE: oakchurch farm
Някой няма ли да покаже снимки от тая ферма .. от караваните от полето .. от където имате за да имаме представа тези които заминаваме след седмица какви са условията там .. защото в интернет или аз съм некадърен или просто няма снимки освен на някакъв магазин
Публикувано на 13-01-2010 18:28 | RE: oakchurch farm
K3v1n аз 2009 бях в тази ферма и условията за живот са добри полетата с малини са до къмпа а за ягоди ни возиха с автобуси но и те са на близо,също така има и полета с череши но само поляците ги берат.
Публикувано на 13-01-2010 18:51 | RE: oakchurch farm
Браво на mealli
Трябва да добавя един текст при качването на снимките всеки да пише фермата или мястото от което е снимката.
Трябва да добавя един текст при качването на снимките всеки да пише фермата или мястото от което е снимката.
Публикувано на 13-01-2010 20:50 | RE: oakchurch farm
Да за 1-ви път ще ходя ... и за това искам и друго да ви попитам.. колко ядене трябва да си вземем .. смисъл много далече ли е магазина, защото като отидем там все пак не се знае кога ще можем да отидем до града .. ако фермата не е в града де .. Защото брат ми преди няколко години ходи на бригада на някаква ферма около мейдстоун беше и града им е бил далече май ... (ще ме извинявате ако задавам тъпи въпроси или такива които са обсъждани в други теми .. но просто не съм ги намерил)
Публикувано на 13-01-2010 21:26 | RE: oakchurch farm
ами вземиси няколко сандвича та като пристигните в фермата да имате какво да ядете но иначе фермата си има магазин които е много близо до къмпа и там може да си пазарувате даже и със отсъпка като кажите че сте от фермата,а наи близкият град до фермата е Херефорд на 20 минути с автобуса та вие като пристигните в фермата на следващия ден няма да сте на работа та така ще можете да отидете до града да си напазарувате
Публикувано на 13-01-2010 21:39 | RE: oakchurch farm
Благодаря .. а още един - два въпроса, които ще са полезни на всички заминаващи за тази ферма за в бъдеще ... как стигнахте от лондон до фермата ? ние ще имаме някакви бусчета щото групата сме 18 човека и ще ни закарат до там за по 45 паунда май остана последно ...
Публикувано на 13-01-2010 21:53 | RE: oakchurch farm
ами ние бяхме група от 13 човека и на летището ни чакаха две таксита и директно ни закараха до фермата пътуването от летището до фермата е близо 3 часа
Публикувано на 13-01-2010 21:55 | RE: oakchurch farm
ако ви интересува още нещо питаите
Публикувано на 13-01-2010 21:57 | RE: oakchurch farm
ами май ставам нахален .. ама така е за 1-ви път ще ми е .. таксита имаш в предвид някъкви бусчета или обикновенни таксита си хванахте ? и по колко ви излезе горе-долу
Публикувано на 13-01-2010 22:13 | RE: oakchurch farm
самата фирма с която заминахме те ни бяха осигурили превоза до фермата ами вие ли трябва да си търсите превоз до фермата
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители