Форум >
Публикувано на 14-01-2011 19:08 | RE: oakchurch farm
ха ха аз си взех и холидея и караваната и май поставих рекорд по най-нисък седмичен пейслип 30 паунда чисто само каравана ми бяха удържали нито такси, нито иншурънс
Публикувано на 17-01-2011 18:02 | RE: oakchurch farm
ами много такива са били с по 30-50 паунда не си единствен а пък що се отнася до ОверЛоад приятелю съвсем не е това което са ти показвали от към условия преди да заминеш и сам ще се убедиш на място че караваните условията отношението и т.н.са под всякаква критика мизерията е голяма овертиме никога няма да имаш ще си съдиш сега зимата по 12 часа на ден за има няма 30-40 паунда така ще поработиш яко за 160-170 на седмица и накрая ако ти останат 100-110 чисто пак ще е добре,фермата е добра само и изключително за хора които са я закъсали в бг и просто от безизходица да отидат там-така съм съгласен но само ако си адски закъсал,пари там няма да направиш само за справка ще ти кажа че предния път от 35 човека които заминахме януари месец до края останаха мисля не повече от 7 или 8 така че прави си сам сметката и от тези 8 човека поне 4-5 бяха хора на вайзерите сега като отидеш там ще ги видиш кои са защото те ще работят постоянно и няма да работят това което ти и останалите ще работите хах примерно те ще са си на часовка ще ви разнасят плантите ще праят разни други неща а вие будалите ще съдите за по 3 паунда на час щото просто няма да си хващате нормата и така цял ден за има няма 30-40 но такова е кво да се прай иди опитай все пак докато не видиш неможеш да повярваш нали така?Аз прочетох в този форум доста неща преди да замина но не им обърнах внимание и след като заминах след 5-6 дни започнах да си броя дните до връщането сякаш бях в казарма хах късмет на всеки който ще се набута там и много търпение ви желая
Редактирано от Ivo на 07-02-2011 17:57
Публикувано на 07-02-2011 17:56 | RE: oakchurch farm
чесно ви казвам чета тука и незнам на кое да вярвам.Едните казват че е горе доло добре, други че е супер зле.Ще ходим с едино приателче на среща с шефчето този Jeremy като доиде тука и се чудя дали си струва.Ясно е че ще ни цепнат от работа, ако има и че условията не са кои знае колко добри, тва не ме притеснява особенно, ама да се ебават с мен няма да го понеса.И да питам, като гледам така, наоколо няма много места в които можеш да харчих кинти
Публикувано на 07-02-2011 18:38 | RE: oakchurch farm
Ами приятел всеки път преди сезона той идва в БГ в някав хотел в Пловдив се събират и ще го видиш плешивеца,но не се притеснявай за това къде ще си харчиш парите,просто ти няма да събереш такива.Този роман по-горе не съм го писал за тоя дето духа и ако тва не ти е ясно и не си го разбрал проблема си е твой ходи си на презентациите после иди и във фермата и бери цял ден като гламав за жълти стотинки.И онзи малоyмник които ви разправя врели-некипели за условия на живот,каравани,заплащане,овертиме и тем подобни просто ся като се сетя как излага и бяс ме хваща,показваше снимки на каравани отвътре а то съвсем друго се оказа а и не само това.Ако беше толкова хубаво тази година пак щях да съм там но нямам такова намерение и дано ако отидеш после да се сетиш ей тук в този форум да драснеш някои ред та да видим твоето мнение
Публикувано на 08-02-2011 02:24 | RE: oakchurch farm
Братле, няма причина да не ти вярвам, доста подробно и изчерпателно си го обяснил.Малко ме объркаха предишните коментари по темата.Може би сте били по различно време или пък няколкото горе доло сносни коментара са на малкото хора останали доволни или пък са имали някжи приатели там...........знам ли.Но ако ще си давам дупето поне да е за някви кинти, то иначе и тука може да си кретаме.............
Публикувано на 08-02-2011 03:32 | RE: oakchurch farm
Ами предишните коментари за тях мога да ти кажа че са хора които не седяха до края защото беше много хубаво това са им мнения още от самото им настаняване едвали не малко по късно вече ги нямаше във фермата можеш и да си ги попиташ ако нещо се съмняваш примерно момчето което иска дискове или другия Васко или третия или петия там които си решиш попитай дори и тези с хубавите мнения на един следващ етап вече не бяха във фармата а далеч от нея и в момента и неискат и да чуят за чичо Jerremy Price по прякор- цената хах
Публикувано на 08-03-2011 09:42 | RE: oakchurch farm
Като чета коментарите на h123,виждам че за 5 години изобщо нищо не се е променило,аз бях там 2005 година условията и заплащането бяха същите както ги описва h123,момчето много точно е описал всичко,хора повярвайте мy всичо е истина,не ходете в тази шибана ферма,да работа имаше много,но пари нямаше!
Публикувано на 08-03-2011 12:19 | RE: oakchurch farm
Не се хабете за там, наистина няма смисъл, ако толкова ви се ходи в Англия по-добре изчакайте най-добрата оферта, не се хващайте веднага, защото чичко ви Джери само вас чака.
Публикувано на 09-03-2011 11:50 | RE: oakchurch farm
Не е толкова страшна фермата даже получихме по 1 безплатен ваучер за ток. Каравани има както и лош така и добри аз сам в най старата ама мисля че ще го преживеем. Който може да сади ще прави пари 200 кинта чисто на седмица който не може като мен няма единственото което ме мъчи тука е липсата на добър интернет скаипфона не работи коректно водафон имат нет само са скаип единствено тримобаил им е добър нета но само ако си носиш далак кабел да си изкараш флашката на прозореца така че носете повече ракия и ви чакаме
Публикувано на 16-03-2011 03:57 | RE: oakchurch farm
Oakchurch farm
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители