Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: oakchurch farm

страница 8 от 8

<< < 5 6 7 8
Публикувано на 06-04-2015 14:19 | RE: oakchurch farm
qgodka_1982
Потребител

Аз съм доволна - работила съм 2 поредни години във фермата. Работата е трудна, но е и добре заплатена. Реших да изкажа положителното си мнението за Oakchurch Farm, защото по форумите винаги пишат изгонени от фермите хора, които не им се работи или явно не им трябват пари. Лесна работа няма и оплаквания винаги ще има ....

Публикувано на 07-04-2015 21:43 | RE: oakchurch farm
hgi
Потребител

Ти тея 'добре заплатена' и тем подобни неща недей ги пробутва на нас!Не само ти си работила там...Въпроса не е дали се искарват пари а за безумията там които властват!Мен никога не са ме гонили от работа или от фермата.Винаги съм си правил нормите, които бяха в много случаи нереални.Но това незначи че там е рай.Описано е подробно в по-задните мнения.Тия неща няма кой да ги отрече.Там предни години имаше едни и същи постоянни работници, които бяха работили по 5-6 сезона.И същите тия отдааавна са изгонени.Имаше не лоши вайзери - отдааавна изгонени.Глоби за шяло и нещяло, гонения от работа за щяло и нещяло,липса на изработени часове масово и един куп неща изброени лично от мен в по-задните ми постове.Най-подробно описано.И пак казвам - прибрах се с пари от там.Но не защото е хубаво и добре платено.А защото аз сам си ги изработих а друг е въпроса че трябваше да са много повече но когато работиш 12 часа и се подписваш на 8 или 7 то няма как да стане...В подробности няма да се впускам и да преповтарям старите неща - който има желание да прочете малко по-назад!!!
Публикувано на 20-04-2015 21:44 | RE: oakchurch farm
Niko_pedala
Потребител

Ivo: тия неща там у фермата ги казвайте, не тук.
Редактирано от Ivo на 20-04-2015 22:30
Публикувано на 27-04-2015 16:53 | RE: oakchurch farm
qgodka_1982
Потребител

"аз не пробутвам" на никой нищо. Аз се държа добре с хората, насреща получавам същото. Казваш, че си си правил нормите, не си гонен .... от какво се оплакваш, че не си в Рая ли? Доволна съм от заплащането и няма как да се оплача. В България не получавам и половината от седмичната си заработка. Предполам не те интересува, мен също не ме интересуват другите. Аз ходя във фермата да работя, а не да създавам приятелсва или да се занимавам с интриги. Работата е много трудна, това не мога да го отрека. Отново ще кажа, че аз нямам оплаквания от фермата и ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!
Публикувано на 27-04-2015 17:53 | RE: oakchurch farm
hgi
Потребител

qgodka_1982 писа:
"аз не пробутвам" на никой нищо. Аз се държа добре с хората, насреща получавам същото. Казваш, че си си правил нормите, не си гонен .... от какво се оплакваш, че не си в Рая ли? Доволна съм от заплащането и няма как да се оплача. В България не получавам и половината от седмичната си заработка. Предполам не те интересува, мен също не ме интересуват другите. Аз ходя във фермата да работя, а не да създавам приятелсва или да се занимавам с интриги. Работата е много трудна, това не мога да го отрека. Отново ще кажа, че аз нямам оплаквания от фермата и ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!
Не е въпроса в тва колко си взимала в Бг и колко там, а че там може да работиш 12 часа и да са ти написани 8 или 9 само защото плешивия шеф е казал че трябва да се направи за толкова часа.Не съм ходил да се забавлявам.Бачкал съм здраво и не съм гонен.Когато имаше садене и бяхме 2 групи по около 18-20 човека аз бях в едната и с мой колега се надпреварвахме кой ще е пръв.Имах стимул.Плащаше се на корен.И накрая когато избираха първите 5 или 6 от всяка група да бъдат тунелджии мен ме пропуснаха.Защо? Защото имаше разни индивиди които купуваха на вайзерчетата бирички и ги черпеха.На един помак пък негов роднина бил работил предната година че и за това и него взеха.И така общо взето.Мноого стари работници ги няма отдавна неслумайно.И аз изкарах пари и то доста.Но имам акъл да продължа да го правя на друго място сред приятни хора и без вайзери и тем подобни индивиди.Стискай зъбки и протягай ръчичка когато идеш со офиса за парички.А ако сте с карти то абе все ми е тая.Преди 3 дни приказвах с приятел който е там.Безнаех.Отдавна да го бях предупредил.Но ми потвърди думите.Факта че ти си доволна говори много за тебе.Няма смисъл да влизам в полемики.
Публикувано на 30-04-2015 16:08 | RE: oakchurch farm
Niko_pedala
Потребител

Фермата е гадна, и още по зле ще става. Мениджъра Христов, явно цели докъде може да стигне в гаврата с работниците. Даже има забрана да се монтират сателитни антени по караваните. Възможно най - гадната ферма!!!
Публикувано на 01-08-2016 20:50 | RE: oakchurch farm
Niko_pedala
Потребител

Мениджърчето Христов е най - долния в тази ферма. Доста хора пострадаха заради него,но и неговото време идва...

страница 8 от 8

<< < 5 6 7 8

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти