Форум >
Публикувано на 12-12-2010 05:53 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Az sajto sam bil v tazi firma.Kamoli 4e ima mnogo lo6i mneniq za neq az vse pak sam dovolen.Firmata e mnogo dobra-naistina se pravqt pari.Kolkoto si po-barz pove4e pe4eli6.Bqh tam 2 sezona-parviq ot mai do dekemvri a vtoriq ot april do uni.I dvete godini sam bil v kent-tam se pravqt mnogo pari za malko vreme.No mi omraznaha tezi hodeniq za po 6 meseca ta se primestih na postoqnna rabota tam.
Публикувано на 12-12-2010 08:38 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
А бе хора не разбрахте ли че понятието най добра ферма =те такова животно нема.Работа и работни дрехи ,не ми ги хвали.Така че според мен има ферми с повече работа,респективно повече кинти,и ферми където няма кой знае колко работа и почти никакви кинти.Това да не е някакво първенство най добър,най лош.Вземете под внимание че и световното по футбол се провежда през 4 години.Така че дерзайте
Публикувано на 14-12-2010 15:07 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
iv4e писа:
А бе хора не разбрахте ли че понятието най добра ферма =те такова животно нема.Работа и работни дрехи ,не ми ги хвали.Така че според мен има ферми с повече работа,респективно повече кинти,и ферми където няма кой знае колко работа и почти никакви кинти.Това да не е някакво първенство най добър,най лош.Вземете под внимание че и световното по футбол се провежда през 4 години.Така че дерзайте
Според мен пък има такова понятие. Мисля,
1. че отношението към работниците е много важно и доколкото разбирам има и в двете крайности.
2. Мястото, където живееш, спиш, къпеш се, ядеш, и т.н. също е от изключителна важност и там също чета две крайности.
3. Колективът, като народност, манталитет и т.н. - за тях също чета различни неща.
И още, и още. Не можеш да ми кажеш, че на всякъде е едно и също, нормално е да е тежка работата и какво ли не, но ние все пак сме хора, а не роботи и някои неща са от особена важност и също как ще обясниш факта, че някои хора се прибират доволни, а други не?
Май имало разлика между фермите, а?
А оттам всеки си решава дали е готов и с какво би се примирил...
Публикувано на 14-12-2010 15:17 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
и аз оставам с впечатление, че всички са лоши, щото като чета, почти за всички ферми срещам коментари, не идвайте, тва не го пожелавам и на най-големия си враг, голяма мизерия и такива подобни, подкрепям колегата по горе тва си е тежка и мръсна работа и където има повече работа, там ще се изкара повече
Публикувано на 19-12-2010 19:41 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
oakdene farm e nai-qkata ferma
Публикувано на 20-12-2010 11:11 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
freegirl писа:
1. че отношението към работниците е много важно и доколкото разбирам има и в двете крайности.
2. Мястото, където живееш, спиш, къпеш се, ядеш, и т.н. също е от изключителна важност и там също чета две крайности.
3. Колективът, като народност, манталитет и т.н. - за тях също чета различни неща.
И още, и още. Не можеш да ми кажеш, че на всякъде е едно и също, нормално е да е тежка работата и какво ли не, но ние все пак сме хора, а не роботи и някои неща са от особена важност и също как ще обясниш факта, че някои хора се прибират доволни, а други не?
Аз пък мисля.че няме значение в каква ферма бачкаш,но ако не успяваш да изкараш достатъчно пари за сезона мисля,че сам си виновен.Само защото не си достатъчно сръченне можеш да обвиняваш фермата,националностите и общите къхни,бани и т.н.Националностите,манталитета и другите неща са строго индивидуални.Май няма разлика,а?iv4e писа:
Публикувано на 22-12-2010 18:25 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Аз пък мислех, че в темата се обсъждат добри ферми, а не кой колко пари е изкарал и колко е кадърен, но ако съм с грешка извинете ме. Пък и всичко е индивидуално, всеки си има критерии за добро и лошо.
Публикувано на 22-12-2010 19:05 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Така е, това е темата за споделяне на фермите, които са наистина добри. ... особено защото са малко.
Публикувано на 24-01-2011 22:16 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Имам много познати ходили по ферми, идвали са и мног с трансфери и съм забелязал едно. Колкото е по-малка фермата толкова е и по-хубава. В ферми за по 10-20 човека са с много плюсове още при старта. Като почнеш шефа е 1 и се грижи за всички. Няма 1000 вайзера , всеки с своите интереси. Живееш в повечето случеи в къщи или пристройки към къщите, а не в каравани. Всички вършите една и съща работа от брането на каквото и да е до пакетирането. Взимате еднакви пари , няма типичната завист.... такаче ако попаднете на малка ферма , няма какво да мислите заминавайте веднага.
п.п един съвет към тези който заминаватз а 1-ва година. За съжаление с всяка година хубавите ферми намаляват, такаче преди да замините проучете фермата в която ще ходите.
п.п един съвет към тези който заминаватз а 1-ва година. За съжаление с всяка година хубавите ферми намаляват, такаче преди да замините проучете фермата в която ще ходите.
Редактирано от zahari_acmilan на 24-01-2011 22:17
Публикувано на 12-02-2011 15:35 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
НАЙ - ДОБРАТА ферма E СИДНАЛЛ ФЕРМ.ЛОЯЛНИ ШЕФОВЕ ВАЙЗЕРИ И МЕНИДЖЕРИ .БЛАГОДАРИМ ВИ МНОГО !!! ЕВАЛА ВСИЧКИ СА БЪЛГАРИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СОБСТВЕНИКА, ГОЛЯМА КУЛТУРА ГОЛЯМА ХИГИЕНА .ВСИЧКО БЕШЕ ОБЩО ЧИСТО И ГОТИНО .ВСИЧКИ БЯХМЕ КОЛЕГИ ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО АКО НЯКОГА ПОПАДНА ТАМ ХИЧ НЕ МУ МИСЛЯ. ТАЗИ ГОДИНА САМ НА САЛАТИ В ПДМ PRODUCE НАДЯВАМ СЕ И ТАМ ДА БЪДЕ ТАКА .И МЕЖДО ДРУГОТО АКО НЯКОЙ Е БИЛ ТАМ ДА МИ ДАДЕ МАЛКО ИНФО .БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО.
Редактирано от tigara83 на 12-02-2011 15:38
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители