Форум >
Публикувано на 15-05-2011 17:36 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
baiviganio писа:
Избор винаги имаш да откажеш дане би да ти сложат ножа на врата и да ти кажат или приемаш или
Избор винаги имаш да откажеш дане би да ти сложат ножа на врата и да ти кажат или приемаш или
Не знам какво се има предвид под избор, но ще ви кажа следното.
Когато вече си пристигнал в лагера и ти представят договор според който ще работиш без да ти се плаща извънреден и не ти гарантират минимален брой часове - защото собственика се изтарикатил да наеме в пъти повече работници, литовци молдовци и пр. - трябва да приемеш иначе си към БГ-то. А пари си броил за да идеш при ония търтеи лицемерни.
Ей на това му се казва "избор".
Публикувано на 16-05-2011 08:05 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Хора не разбрахте ли че такова животно -НЕМА.Във всяка ферма е различно положението всяка година(освен караваните /боксовете или в каквото там се живее)Всичко друго е относително и зависи от Майката природа.Това е тъжната истина.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 24-05-2011 12:29 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Tatko Barba писа:
Хора не разбрахте ли че такова животно -НЕМА.Във всяка ферма е различно положението всяка година(освен караваните /боксовете или в каквото там се живее)Всичко друго е относително и зависи от Майката природа.Това е тъжната истина.
Добре. Никой не оспорва тези факти, но когато те ЦАКАТ така - виж ми предния пост, разбираш, че има и друга "истина".
Публикувано на 24-05-2011 16:46 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Lautrec писа:
Добре. Никой не оспорва тези факти, но когато те ЦАКАТ така - виж ми предния пост, разбираш, че има и друга "истина".
Tatko Barba писа:
Има разбира се,но в такъв случай нямаш кой знае какъв избор.Така че всеки си преценява на място.Иначе с времето ебалниците английски фермери се изтарикатиха и то много,защото видеха какви сме баламурници,и на какво сме способни за 5 кинта в повече.
Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 04-01-2014 11:20 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Rumwood grean farm
Във фермата има високи ягоди и ябълки.
Условията за живот са добри лично на мен ми харесваше тази ферма
Заплащането - Доволно
Във фермата има високи ягоди и ябълки.
Условията за живот са добри лично на мен ми харесваше тази ферма
Заплащането - Доволно
I'm not here, I live in the future?
Публикувано на 28-09-2016 22:58 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
n,za cvetq.tazi ferma e na 2 mesta v camborne i v lincoln.Raboti se na otkrito i pri lo6i usloviq ,no se izkarvat pari.(camborne) Sled okolo 2 meseca se 4aki4me v lincoln.usloviqta za jivot v loncoln sa po-dobri.nqkoi daje mogat da jiveqt v hosteli,predimno zaminali dvoiki,no i nie s moqta priqtelka jivqkme v hostel. Tam ima vuzmojnost za rabota v packhouse,no za momi4etata.nqkoi ot horata raboteha v oranjerii i kazvaha 4e izkarvat dosta pari.tam rabotata e leka i ne se raboti mnogo 4asove.sustoi se v brane na laleta.a ina4e v packhousa opakova6 cvetq.do4uh 4e tazi godina fermata v lincoln e prodadena,no nz.dano sum bila polezna6te buda mn blagodarna ako nqkoi mi kaje ne6to za fermata v 6otlandiq Barrie &co,blagodarq predvaritelno[/quote]
Публикувано на 28-09-2016 23:03 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Здравеите!Нов съм във форума.Предстои заминаване във ферма"Cronan"близо до град Пърт на мой близък.Ще бере картофи.Имали накой мнение за фермата?
Публикувано на 30-09-2016 01:02 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Наскоро се срещнах с 1 момче, което се траснферира от ферма за МАК, за 2-3 месеца 4,000 спестени паунда ... друго нз какво да кайа ... ако ви предлойат ферма за МАК не се чудете а ГАЗ и да ви няма
Публикувано на 05-12-2017 16:46 | RE: НАЙ - ДОБРАТА ферма
Някои имали инфо за фермата сантфиелдс фермата е за лук
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители