Форум >
Публикувано на 01-03-2011 09:14 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
Ако някой знае,моля да ми отговори
MOCKBEGGAR FARM(J & W PARKES)
J & W PARKES LTD Rochester
MOCKBEGGAR PARKES FARM
MOCKBEGGAR FARM
за една и съща ферма ли говорим .Много се обърках-незнам какво да мисля.
MOCKBEGGAR FARM(J & W PARKES)
J & W PARKES LTD Rochester
MOCKBEGGAR PARKES FARM
MOCKBEGGAR FARM
за една и съща ферма ли говорим .Много се обърках-незнам какво да мисля.

Публикувано на 01-03-2011 16:41 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
Tочно за там става въпрос но аз говоря специално за пакхауса.

Редактирано от Ivo на 02-02-2015 23:12
Публикувано на 02-03-2011 07:26 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
speeedy1981 понеже си бил там я ми обясни моля те-след като във офертата ми пише че ми предлагат работа -Type of work- Packing-в пака ли ще работя или каквото има за работа в момента .Има коментарчета че е гадна ферма................
И последно-голяма ферма ли е?

Редактирано от toni-ko на 02-03-2011 08:36
Публикувано на 06-03-2011 16:31 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
toni-ko писа:
speeedy1981 понеже си бил там я ми обясни моля те-след като във офертата ми пише че ми предлагат работа -Type of work- Packing-в пака ли ще работя или каквото има за работа в момента .Има коментарчета че е гадна ферма................

Aми щом ти пише така, мисля че ще си в пака, иначе не е голяма ферма в пака бяхме около 2 човека и имаше работа както сам писал иначе не гадна ферма поне за мен лично не беше.
Публикувано на 07-03-2011 16:07 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
само 2 души?...............в целия пак?намерих в нета че там работят доста хора-имало 2 къмпа 1 за пакетажа и 1 за берачите -абе да не е друга ферма

Публикувано на 09-10-2011 23:23 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
peshk0o0 писа:
тази ферма е възможно най шибаната ферма ....в коят0 м0жехме да се набутаме ....шефа е типичен Българин .... работиш му като идиот за никакви пари ... нещо като Плантинг за 0.01 паунд .... бране на малини и капини за п0 1 паунд касетката...при п0л0жение че п0вече от 20 касетки е п0чти невъзможно да направиш и това е в пиковия момент на работа .. след това ако направиш 10 15 касетки си топ пицкер ....с 2 думи фермата е отврат ...бани и тоалетни общи ...само гореща или само студена вода .... няма смесители ...мизерия голяма ..
тази ферма е възможно най шибаната ферма ....в коят0 м0жехме да се набутаме ....шефа е типичен Българин .... работиш му като идиот за никакви пари ... нещо като Плантинг за 0.01 паунд .... бране на малини и капини за п0 1 паунд касетката...при п0л0жение че п0вече от 20 касетки е п0чти невъзможно да направиш и това е в пиковия момент на работа .. след това ако направиш 10 15 касетки си топ пицкер ....с 2 думи фермата е отврат ...бани и тоалетни общи ...само гореща или само студена вода .... няма смесители ...мизерия голяма ..
Публикувано на 17-03-2012 23:58 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
Гледам че полетата са пълни с тунери..,няма ли бригадири в тази ферма 

Публикувано на 06-01-2015 08:03 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
на мен ми предстои заминаване на 20 март ,някои по-актуална информация за тази ферма мойе да ми даде понейе коментарите са доста стари4ки
Публикувано на 08-01-2015 00:29 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
Аз бях в тази ферма през 2014. Условията на живот са добри. В караваните по 5-6 човека, като във всяка каравана има баня и тоалетна. На седмица е 35 паунда, има интернет, но е доста зле. Берат се малини, къпини, ягоди, череши, ябълки и сливи, вече зависи в кой тийм ще си - 3 тийма са общо. Има си пикове, има и слаби седмици, дори и цял месец. Заплащането е на касетка (колкото си набереш), но шефа си пада българин и послъгва доста в цените. Цената се определя според най-бързия за деня. Пример: Работил си 8 часа днеска (като пътя до полетата не се брои, както и почивките) та 8 часа по 6,3 са около 50 паунда значи ако си първи днес и имаш 30 касетки цената на касетката ще е 2 паунда, тоест първите 2 до 3 човека са малко над часовката, останалите колкото са си набрали, може и за деня 10 паунда да имаш ! Горе долу е това, ако те интересува нещо друго питай.
Публикувано на 08-01-2015 00:32 | RE: MOCKBEGGAR PACKERS FARM
Не забелязах, че си писал 20ти Март. Март и Април ще се съдят ягоди, ще се подготвят малини и къпини за бране (засаждане, подрязване, подвръзване и т.н.), а на някои полета ще се правят и самите тунели. Май-юни почва брането.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители