Форум >
Публикувано на 25-04-2010 16:24 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
be ti vaob6te kvo si bral............nema kakvo da se zanimavam s teb,,,,,,,ama pi6i pone verni ne6ta a ne gluposti,,,,,,,ti 6a izleze6 jelezen be,,,,,,,,nikvi problemi nqmal tolkova si i rabotil,,,,,,skatavka pod nekoq qbulka a drugite sa brali i zaradi teb,,,,,,ako si bil sam da si umrql ot glad,,,,,,aman ot tarikati,,,,,
Публикувано на 25-04-2010 21:10 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
не се караите хора .. сички сме там за да работим от ферма до ферма има огромна разлика така че .. споко.. тука пишем за да нучим повече информация а не да се караме така че чакам инфоооооо
Публикувано на 26-04-2010 00:41 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
Който му е тежко на ябълки и круши,да отиде на ягоди(ниски)там ще му е екстра
Публикувано на 26-04-2010 09:44 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
хахаха да тама ее голям гърч аз съм била една година 5 месеца на ягоди много ее гадно ..
Публикувано на 21-05-2010 11:55 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
здравейте за първи път кандидатствам с конкордия - софия. на интервщто ми казаха че съм висок и нямало да ме пратят на ягоди ... интервщто ми беше януари .. преди няколко дена звънях в офиса и ми казаха че ме гласяли за ябълки а офертите за тях идвали юни - юли месец и евентуално ще замина август септември до средата на октомври... притеснява ме че лятото почва и става късно някой знае ли реално кога започва сезона за ябълките или крушите?
Публикувано на 21-05-2010 12:08 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
Ами още второто мнение в темата е написано, че брането на ябълките започва август - септември.
Публикувано на 21-05-2010 13:15 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
можете ли да кажете на базата на досегашният ви опит по кое време пристигат офертите за този вид работа
Публикувано на 14-06-2010 11:31 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
Хора помагайте! Някой има ли инфо за hamgreenfarm? Само знам, че е ферма в Англия и е за круши и ябълки.
Публикувано на 14-06-2010 16:45 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
Мен ти да не си получил оферта а? Ако си пиши от коя фирма и за кога!!
Публикувано на 15-06-2010 13:43 | RE: Ферма за Ябълки,Круши
Хора, дайте някакво инфо за Ham Green Farm до Rainham, Kent се намира. Някой ходил ли е там? Помагайте.
Ivo: Пусни си нова тема за тая ферма.
Ivo: Пусни си нова тема за тая ферма.
Редактирано от Ivo на 15-06-2010 17:14
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители