Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Pencoyd Court Farm

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 14-05-2011 15:43 | RE: Pencoyd Court Farm
son4eto
Потребител

фермата е много яка постоянно има работа само който го мързи той няма да е доволен

Публикувано на 17-04-2012 13:37 | RE: Pencoyd Court Farm
pacolin_85
Потребител

desi_pam писа:
minalata godina bqh v PEncoyd cort farm.Fermata e golqma i ima mn rabota stiga Snell da ne vzeme pak mn hora kakto minalata godina,no makar i mn hora az pak sam mn dovolna za prestoq si tam.Stiga da ne te e marzi pari se izkarvat i to dovolno.Ako nqkoi go interesyva ne6to neka pita kakvo znam 6te my kaja!

Аз заминавам май месец кажи ми нещо полезно. Аз работя много и ми кажи ако човек работи на макс с колко арички може да се върне. Благодаря все пак. Това е скаипа ако искаш може също и да н намериш ако не тук. Благодаря
Публикувано на 21-04-2012 19:03 | RE: Pencoyd Court Farm
chefa
Потребител

pacolin_85 дъщеря ми заминава на 16юни за тази ферма ще и е за 1-ва година ако имаш някаква информация може да споделиш ще е от полза относно заминаването,какви неща ще са необходими като багаж някъде прочетох за спален чувал необходимо ли е наистина или е излишен м/у другото откъде си взимате тези дъждобрани .Благодаря предварително
Редактирано от chefa на 21-04-2012 19:05
Публикувано на 22-04-2012 11:21 | RE: Pencoyd Court Farm
pacolin_85
Потребител

Ами дъждобраните от големите магазини като каофланд, карфур, мр.бриколаж и така по строителните магазини също. Но предполагам щом знае кога ще заминава трябва да са и казали че спален човал няма да и трябва защото трябва да си вземе чаршафи калъфки одеяло дебело/тънко и така. Ако съм бил полезен ще се радвам. Хубав ден и успех и желая!!!!
Публикувано на 22-07-2012 21:45 | RE: Pencoyd Court Farm
pacolin_85
Потребител

хорааа ако отидете там ..значи отивате в адааа..там е пълен кошмар...и няма никаква работа които пише че има лъже...аз сега се върнах от там и работата е много зле и отношенията към нас хората (робите)...ако не цените наистина тръда си може да отидете и да видите .....просто аз съм много разочарована
....

* Следващото ти мнение, ако не е на кирилица, ще бъде изтрито!
Редактирано от Elektra на 22-07-2012 22:23
Публикувано на 28-07-2012 13:52 | RE: Полезно за *********
pacolin_85
Потребител

Хора не се занимавайте с фирмата ******** бягайте далеч,разбирате ли? Сега да започна по същество. Заминах на 18.06.2012г. Там пълна дезорганизация. Пълна мизерия нали не очаквах лукс все пак съм отишла да работа. По договор на който пише 250 паунда на седмица, 6 паунда на час също така и овъртайм след 8-мия час. Нищо от това не се спази. И ако си отвориш устата и се обадиш до София после мениджъра на фермата ти се кара и те гони от там. Следователно тия от София не ти правят после трансфер, а едно от условието е да ти направят по договор. Не ни направиха трансфер и се върнахме в България. Набутани със заеми !!!!!!!!!.
Само един път съм направила 230 паунда, но когато вече трябваше в фермата да идват инспектори което пак не е нормално. Колкото и да работиш да се скъсаш от работа в тая ферма чрез ******** не можеш да направиш тия пари по договор за които пише вътре. Работихме по 14 часа на ден и във фишовете ни пишеха по малко. Там разбрахме от вътрешни хора, че тези от ********* трябва да взимат по 70 паунда за заминаване а те взимат по 580лв. Пазя си всичко и мога да го докажа. Ако някои се интересува от нещо с отворено сърце мога да му отговоря тук на какъвто и да е въпрос свързан с фермата. Също и да добавя нещо- когато звъннахме до София когато вече бяхме в България от офиса ни казаха че договора който сме подписали не бил на английски, а на български което е пълна лъжа. Също и това мога да го докажа. Ще си търся правата. Ако някой иска да се присъедини моля да се обади на този телефон 0878125669.

Причина за редакция: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170
Редактирано от Ivo на 29-07-2012 21:57
Публикувано на 22-10-2012 14:26 | RE: Pencoyd Court Farm
devilsdreams
Потребител

Здравейте на всички, които четат тази тема тази година бях там за първа година и искам да ви кажа, че условията на живот са доста кофти в целия камп има само няколко каравани със собствени тоалетни всички други ползвахме общите и беше много кофти, когато всички сутрин бяхме на работа от един и същи час имаше опашки в тоалетните, нямаше налягане не можеше да се пусне водата, абе ммизерия, по някое време баните се запушваха и беше и там доста зле, имахме си един малък хладилник, в който трябваше да си държим храната за цяла седмица за 4 човека, защото от общите хладилници изчезваха доста работи. А за работата е многоо гадна особенно в началото и ако заминаваш в края на май началото на юни, тогава има много ягоди, а фермерката вика много повече хора отклкото и трябват и започва да дава предупреждения и да гони на поразия за 2 седмици може да те върнат в БГ, а на нас от фирмата, скоято заминахме ни уверяваха че ни дават 2 седмици врееме да се обучаваме и после ако не успеем да се справим почват с предупрежденията и ако получим 3 ни връщат в БГ, за мое щастие не можаха да ме изпратят за вкъщи, но имаше много хора, които нямаха този късмет на 2-та седмици трябваше да си стегнат багажа и да си хванат автобуса за бг защото нямаха пари да си купят самолетен билат. Иначе през повечето време си имаше работа работехме си по 6 дни в седмицата е не винаги по 8 часа, но поне по 6-7. Може да си спестиш някой лев за престоя си там, но условията са гадни и началото е много трудно. късмет на тези, които ще ходят в тази ферма аз никога не бих се върнала точно там.
Публикувано на 17-01-2013 19:15 | RE: Pencoyd Court Farm
Ina85
Потребител

Здравейте, днес получих оферта за тази ферма, не прочетох хубави отзиви от написаното до тук,но ако някои има оферта за същото работно място да ми пише на лични съобщения.

Ivo: пусни си тема в "Аз отивам - ти отиваш".
Редактирано от Ivo на 17-01-2013 19:28
Публикувано на 18-01-2013 09:21 | RE: Pencoyd Court Farm
Ina85
Потребител

Хайде приятели дайте своите пресни мнения за фермичката. Който иска на лични съобщения да ми пише, ето и моя фейсбуук www.facebook.com/ina.borisova.94
А скайпа ми е iliqn i ina
100 процентова вероятност има да ме намерите във фейсбуук по лесно,там съм през повечето време. Вълнуват ме неща от самото заминаване,пристигане,започване на работа,процес на работа,край на работен ден, почивките как протичат,къде се спи, температура при спане,тоалетни,душове, връзката с БГ и всичко друго което може да се сподели?
Публикувано на 18-03-2013 09:58 | RE: Pencoyd Court Farm
galet0
Потребител

ягодите по земята ли са ? защото пишеше в офертата че са на високо,,,, от коментарите разбирам че има и по земя и са многооо sad

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 87 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти